Bronies.cz

Úplná verze: Seminární práce na téma Tvorba inspirovaná fenoménem MLP:FiM
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
Jaj, že mi to nedošlo hned. Mám teď doma celkem frmol a už mi to nemyslí Rainbowlaugh
Moc pěkné. Líbí se mi, že jsi v ukázkách zařadil i české tvůrce a tvůrkyně z fora. Twilightsmile A to zastoupení žen ve fandomu mě mile překvapilo.
Tak k tomu příspěvku který jsem slíbil
Jsem docela překvapený tématem jako takovým. Jistě v dnešní době už to asi nevyžaduje tolik odvahy jako řekněme před pěti lety, nicméně je to pořád něco co - alespoň našich podmínkách může pořád narazit na zatvrzelý odpor :-D

Líbí se mi výběr různých žánrů které podtrhují variabilitu fandomu a jejich schopnost dát něco nového do již zavedených věcí. A to jak ze zahraničí tak i od nás, protože musím poníženě přiznat že českou komunitu prakticky nesleduju.
Osobně navíc oceňuju převážně sekci o fan-fikci, protože některé jména nebo názvy jsem už zaslechl ale nikdy je hlouběji nezkoumal. Jelikož jsem čtenář tak mi to rozhodně dalo pár tipů na volný čas.

přeju hodně štěstí při obhajobě...pokud se na seminárku dělá obhajoba? (osobně jsem se na výšku vlastní blbostí nedostal a teď už není možnost, čas a peníze,)
Moc pěkný přehled Pinkiesmile je rozhodně zajímavé - obzvlášť když už je člověk ve fandomu dlouho - vidět všechna ta jména kreativců pohromadě, protože se s nimi (z různých důvodů) tak často nepotkávám, ani osobně, ani na Internetu. Což mi přijde jako obrovská škoda.

(13.06.2017, 20:19)Inlustris Napsal(a): [ -> ]Jistě v dnešní době už to asi nevyžaduje tolik odvahy jako řekněme před pěti lety, nicméně je to pořád něco co - alespoň našich podmínkách může pořád narazit na zatvrzelý odpor :-D

Myslím, že dneska už nenarazíš ani tak na odpor veřejnosti, spíš jako na odpor některých samotných bronies vypichujících především (technické) nedostatky. To se poddá - většinu těch věcí najdeš sám, když na ten text tak týden nebudeš koukat a pak si jej znova přečteš, zbytek přijde časem (po několika podobných pracích už to půjde mnohem líp).

Každopádně díky za sdílení - přečetl jsem od začátku až do konce Twilightsmile
Stran: 1 2 3