Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 12: Discordant Harmony
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Odkaz - https://www.youtube.com/watch?v=0UpwAWZJmuE
Popis epizody (můj laický překlad) - Když Discord pozve Fluttershy na čaj do své dimenze, začne se strachovat, zda jí jeho svět nebude znepokojovat a děsit, a tak se ho spolu se sebou samotným pokusí od základů přetvořit.
Tak to byl naprosto BOŽÍ díl! Pinkiehappy Tvůrci seriálu pěkně škádlí lidi, co shipujou Fluttercorda. Rainbowlaugh
Super epizoda – víc takového humoru v seriálu! Snad začnu ty dva shippovat. Rainbowlaugh
Myšlenka:
Všechna magie přátelství dokázala Discorda maximálně zkamenět, a přitom přátelstvím pouze s Fluttershy se podařilo odhalil způsob jeho totálního zničení Rainbowlaugh
Discord je starobylá bytost. Pravděpodobně testoval, jak se Fluttershy zachová, když mu zdánlivě půjde o život.
Tak nějak jsem se dostal ke shlédnutí až dneska. Discord je super jako vždycky a já si teď budu několik dní prozpěvovat "Pá pa padů..." Těžko se mi píše něco víc, když u toho musím zpívat. Rainbowlaugh Ale líbilo se mi třeba, jak Discorda inspirovaly lávové lampy v obchodě.
Má ségra v minulosti shipovala discorda a fluttershy Rainbowlaugh ! Teď mlp přímo nenávidí. Já mlp G4 sleduji cca již 7 let
Omluvte chybejici diakritiku, psano z mobilu

Osobne jsem byl ohledne tehle skepticky. Do dneska jsem ji nevidel ale cetl par veci a zaujala me myslenka o ktere uz nevim kdo z komunity ji rekl. A sice ze: Pro stvoreni chaosu je podivne specificke pravidlo ze zmizi kdyz se nebude chovat chaoticky.
Proto jsem na epizodu koukal trochu nejiste. Nakonec se mi ale libila. Zvlast to kam az dokaze Fluttershy zajit mimo svou komfortni zonu, pokud je v ohrozeni nekdo na kom ji zalezi.
Specialne v porovnani s tim jak slozite pro ni bylo udelat to same kvuli nalehani ostatnich.
Uprime se mi tahle forma 'mature' dospele Fluttershy libi vic nez ta fobiemi a nejistotami prolezla chudinka z prvnich serii. Tim se nechci dotknout nikoho kdo ma Flutfershy rad, jen v jejim podani sly tyhle fobie do extremu coz me iritovalo.

Navic pokud je neco co dovede epizodu s Discordem zlepsit jsou to jeho blazniviny. Ty samy osobne stoji za zkouknuti, a muzeme si byt jisti ze tvurci se opravdu vyradi.
Všimli jste si, že když se Discord převléká ostatní (až na toho brýlatého) čumí do smartphonů? Že by Discord pronikl do naší dimenze?
Jasné, však do našej dimenzie raz chcel zahodiť aj Tree Hugger Rainbowlaugh