Bronies.cz

Úplná verze: Velký brněnský sraz 2017
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
@Cwossie: těším se na (samozřejmě nejen) tebe Twilightsmile bude zajímavé tě vidět poprvé po... Czequestrii. Život je stále plný překvapení a nečekaných zvratů, což?
Přihlašování bylo ukončeno.

V neděli se, vzhledem k nepříznivé předpovědi počasí, pravděpodobně nebude piknik konat. Náhradním programem bude společná snídaně/oběd v Bistru Franz.

V případě zájmu by byla možnost zajít do Technického muzea (Mapa). Vstupné 130 Kč, zlevněné 70 Kč.
Hele nic proti, jistě to musí být úžasný kulinářský zážitek, ale palačinku za 90 nebo pečený kedluben za 159 asi vynechám.
Ani mě samotnou to zrovna netěší, bohužel počasí neovlivním. Twilightoops Nicméně, pokud máš nějaký lepší nápad, co by se dalo dělat v neděli dopoledne, tak napiš, budu vděčná za jakékoliv nápady.
Myslel jsem, ze bych aspon na dalku pomohl, ale po prolezeni 6 stranek bister v Brne pres Google, kdy vetsina byla veganskych ci nejakych designovych, zacinam chapat problem s kterym Blossom bojuje. Brno je fakt echt.
A můžu se zeptat, kolik nás asi tak bude a kolik % je z Brna (z těch co tady se znáte)? o.o
(14.09.2017, 19:04)Discordian Napsal(a): [ -> ]A která z tvých kámošek to bude? už pustili Hanele z baráku, nebo přijdeš s někým jiným?

Jmenuje se Nina, je ze Slovenska, ale bydlí v Rakousku. Moc dobrá kamarádka Twilightblush
@Blossom: Co technické muzeum z prvního příspěvku? Ještě jsem našel muzeum Zetorů: http://www.zetorgallery.cz/pro-navstevniky.html
Případně by se mohlo do únikovky. Tyhle jsou dost velké a mají volno v neděli od 10:00, respektive 10:30 :
http://theroombrno.cz/paralelni-vesmir/
http://theroombrno.cz/bunkr-13/
Omlouvám se, ale nebudu moct dorazit. Má zdravotní situace se od doby přihlášení nepříjemně zhoršila a sotva újdu 1 km bez kolapsu, takže "Brno křížem krážem" bych nedala. :-(

Užijte si to!
(14.09.2017, 22:47)Blossom Napsal(a): [ -> ]V případě zájmu by byla možnost zajít do Technického muzea (Mapa). Vstupné 130 Kč, zlevněné 70 Kč.

Technické muzeum zní jako dobrý záložní plán Pinkiesmile ale piknik bych ještě neházel přes palubu - počasí bývá přecejen dost nevyzpytatelné a předpověď se ne vždycky trefí (obzvlášť co se krátkodobých dešťů týče).

(15.09.2017, 01:12)Burpy Napsal(a): [ -> ]A můžu se zeptat, kolik nás asi tak bude a kolik % je z Brna (z těch co tady se znáte)? o.o

Otázka zní: záleží na tom?
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12