Bronies.cz

Úplná verze: Nikova literární tvorba.
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
Zdravím všechny příchozí. I když jsem mezi vámi docela krátce, zkusil jsem usměrnit svou tvorbu hlavně na poníky a zkusil jsem nějákou relativně slušnou povídku, slíbil jsem si, že tyto povídky radši nebudu publikovat, ale stejně mě zajímalo jaká by na ně byla reakce. Tímto přikládám historicky první povídku jakou jsem dopsal celou. Doufám, že se vám bude líbit a rád sklidím i případnou kritiku.

Příběh Nika 1 - Pilot.  Je příběh Nika Hoofse, který se náhodou dostane do světa poníků ? Byl to jen sen ?... (Bohužel již nedostupné.)

Příběh Nika 2 - Návrat a létání. 

Příběh Nika 3 - Jediný svého druhu.

Cesta v dešti (motivační). Je příběh z vlastní zkušenosti, který jsem se pokusil splácat do jakéhosi motivačního příběhu. 

Canterlotské kobky Příběh zvědavého poníka, který pohlédl smrti do očí.

Light Wire  - Pilot.   Příběh odvážné poničky která si najde nové přátele.

Na zemi - Pilot. Chcete vědět jak by se cítil poník po příchodu mezi lidi ? Tento příběh pojednává o poníkovi který dostal možnost odcestovat na zem aby zjístil čím se lidé od poníků liší.

Lisa - Příběh Ostravy

Je možné, že jsou mírně chybné. Moje čeština se neustále zdokonaluje. Pinkiesmile
Chtělo by to hodit na gdoc a nebo minimálně do tlačítka citace.
Je to tam Pinkiesmile Díky za radu
Jde vidět že je to prvotina. Navíc na téma které mě osobně nikdy moc neoslovilo a vyhýbám se mu jinak.
Změny velikosti písma jsou velice rušivé. Celkově je to takové suché a nezáživné. Bude to chtít ještě hodně času řekl bych, než budeš psát na velice slušné úrovni. Ale to se poddá časem, jak říkám. Hlavně piš a kdo ví, možná se taky dostaneš do sborníku Rainbowlaugh
Díky :3 Moc si toho cením. Je to prvotina, ale je třeba něják začít Pinkiesmile
Trošku kritiky jsem ti dával už osobně, tak tě jen přivítám mezi místníma pisálkama. Tož tedy vítej! Twilightsmile
Děkuji, děkuji Rainbowlaugh Pane Hviezdo Rainbowlaugh
Název mě zaujal, příběh jsem si přečetl. 

Příběh je dobrý. Akorát se mi nelíbila hl. postava, a to kvůli tomu, že brala drogy. Pokud bys napsal pokračování, byl bych rád. 
Ten příběh si pokračování zaslouží. 

Ale to je pouze můj názor.

-Dany
Nechal jsem mu schválně otevřený konec. Taky jsem něják došel k závěru, že drogy jsou špatný komponent do povídky Rainbowlaugh Díky Pinkiesmile
Drogy nejsou v základu ani dobrý, ani špatný komponent do povídky, resp. čehokoli literárního. Záleží jen na tom, jak motiv drog v literárním díle použiješ a hlavně, jaké máš tvůrčí schopnosti (a v neposlední řadě taky jakou máš představivost).
Stran: 1 2 3