Bronies.cz

Úplná verze: Sborník 2017
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Update pravidelm pro obě strany, do hlavního příspěvku, pls.
Tady je někdo nedočkaví Rainbowlaugh
Sorry ale když má člověk pár celodenních v řadě, těžko mu večer když má hodinku čas než jde spát aby zase ztrávil celý den v práci, něco udělá. Spíše stejně jako já si pustí písničky a usne ani se nenadál.
Takže první příspěvek je aktualizovaný.
Sborník 2015 - 2016 včera přečtený. Zkusím štěstí, napíšu povídku a možná (velmi nepravděpodobně) se objeví ve Sborníku 2017. Pinkiesmile
Tak nám to zase od zítřka začíná. Doufám že všichni literáti jsou připravení a co nejdříve nám zašlou své povídky, básničky či divadelní hry.
Stejně tak výtvarníci. Doufám že už tak pokoutně uvažujete, komu by jste chtěli kreslit Rainbowlaugh po sborníku 2014 a sborníku 2015/2016 jistě už nějakého toho kandidáta máte.

Přeji vám všem štěstí a pohodu, při vašem snažení.

Připravte se, že po vás budeme chtít, ale všechno možné, takže to nebude úplně procházka růžovím sadem, ale věřím, že se s tím poperete a nakonci bude sborník takoví, že na něj budeme moci být všichni pišní.
Mám napsaný dvě normostrany draftu a ty bys už chtěl odevzdávat. To se nedělá tohleto Rainbowlaugh
Souhlas s Froldou.

Je fajn vytvořit mezi literáty nějakou soutěživost a motivovat je k dřívějšímu odevzdání, ale deadline jste stanovili na konec roku a uhánět tolik lidi je docela nefér. To je skoro jako kdyby ti vedoucí práce řekl, že na bakalářku máš pár měcísů a zítra ti oznámil, že ji už chce mít na stole Rainbowlaugh

Doufám, že se neplánujete něco ve stylu: "Kdo dřív přijde, ten dřív mele." Pinkiesmile
Když už teda trváte na verzi bez tabulátoru, tak mi dej nějaký odkaz na článek, podle kterého si mám nastavit, odstavcování českým způsobem bez tabulátoru. Něco co mi udělá před odstavcem tu mezeru. Jsem v práci a nemůžu to najít.
[Obrázek: 0B08FY1.png]
Omlouvám se, že jsem diskuzi přesunul o jedno téma vedle.

Na pracovních wordech jsem se díval na ten návod, co mi hodil alkel. Vypadá to slibně, tak to pak vyzkouším doma na nějakém větším celku.

Jo, ty špičky nahoře mě taky napadly, ale říkal jsem si, že musí existovat nějaké sofistikovanější řešení Pinkiehappy
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16