Bronies.cz

Úplná verze: Zimní Karaoke party 2017 - slavíme již po šesté
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
v poho si jen delam srandu Pinkiesmile ale vidis Rwakku, co tim pusobis? zarid si volno! Pinkiesmile
Říká ten, kvůli kterému jsem se tam z velké části vypravovala minule, že uvidím jeho slibované vystoupení, a nakonec dorazil radši až po ukončení zpěvů s gentlemanskou výmluvou Rainbowwild *rýp*   Trollestia
no jo, byli ste ochuzeni o muj krasny zpev Pinkiegasp to musime letos napravit Rainbowlaugh Facehoof
Organizační dotaz: pokud někdo znáte (či zda to právě čte) Dark Rain, nechť se mi prosím ozve - dostali jsme platbu za vstupenku, ale registrace k ní chybí. Nebo stačí když se zapíše přes registrační formulář v prvním příspěvku.

@Eresiel: odhlašovací e-mail posílat nemusíš, nezaplacené vstupenky prostě zůstanou v systému a pár dní ped akcí budou zrušeny. Zimní Karaoke má sice menší kapacitu, ale nikdy jsme nemuseli řešit jeho zaplnění. Je škoda že nedorazíš :/ minule jste si to oba zdálo se užívali (byť třeba jen z povzdálí, na čumendu z balkonu), ale pokud jedeš kvůli jednomu člověku a ten nepřijde tak chápu, že to nemá moc smysl. Nu pořád je tu čas se rozhodnout jinak.

@Mácaman: jen houšť a větší kapky Rainbowlaugh Kakofony band to beztak netrumfne Ajsmug Zimní Karaoke je přesně to místo, kde se můžeme v tomhle ohledu všichni vyblbnout.
Zdravim njako mi nechodi majl s potvrdenim kuknite to prosim co som tam pomotal ď
@btour: nic jsi nepokazil Twilightsmile mail s potvrzením o platbě neposíláme hned jak dorazí (bohužel na to tentokrát nemáme plně automatizovaný systém), ale cca 2x do týdne. Platba od tebe dorazila dnes dopoledne.

Neboj, maily všem, kteří poslali platbu, budeme posílat ještě dříve, než někteří z nás zítra vyrazí na víkend na BronyScot.
super dakujem
(09.11.2017, 20:45)Jamis Napsal(a): [ -> ]
Přihlašování spuštěno!

Platební údaje se zobrazí po jeho odeslání - nezapomeňte si je prosím poznamenat!
Ups. Tak to jsem neudělal.  Facehoof
Mám se zaregistrovat znovu?
Pro všechny:

V případě problémů s lístkem nás prosím kontaktujte na info@czskbronies.cz

Email o potvrzené platbě je posílán "VaFFko" stylem, tudíž manuálně po ručním připsání platby.
Krajkhoure, údaje jsou stejné jako loni, takže jestli jsi nezahodil loňské maily, tak tam ty údaje jsou. Tuším, že číslo účtu je stejné jako pro Czequestrii, ale až tak se mi hledat nechce.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25