Bronies.cz

Úplná verze: Galacon 2018, Ludwigsburg - doprava a diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
@Ferraripony: je někde veřejně seznam lidí, co pojedou vlakem? Hodil by se mi pro plánování akce příchodu do Towers Pubu, předání triček atd.
Nikde jsem to nesepsal, ale můžu to udělat teď. Příjezd je 18:23 do ludwigsburgu

Seznam

Ferraripony
Aldar
Dinopony
Light
Seren
Bori
Jakluk

Bluebear ještě neví jestli se přidá na Vlacon nebo bus . Vzhledem k faktu že už to stojí skoro stejně teď.

Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk
BusCon - 23
VlaCon - 7 (1)
AutoCon - cca 2 + někdo možná další jiným autoConem
JinakCon - asi se taky někdo vydá vlastní cestou z jiných států
= cca 36 - 40 bronies CZ/SK Pinkiesmile
Dodatečné informace ke GalaConu

Co nezapomenout:
  • Průkaz totožnosti (tedy občanku, či pas)
  • Vstupenku na con s čárovým kódem (nespoléhejte na to, že jde načíst z obrazovky mobilu)
  • Cestovní pojištění (nestojí moc, dá se zařídit během pár minut po internetu a pro případ problému se hodí)
  • Eura - množství podle toho, za co chcete utrácet. Pokud plánujete merch, nebo podpisy hostů tak určitě víc. Nezapomínejte, že musíte taky něco jíst a pít. Na conu samotném se obvykle nedá platit kartou, takže hotovost se hodí.
  • Dostatek oblečení (někdo se mě ptal, kolik trenýrek a ponožek si má vzít - takže na každý den alespoň jedny Pinkiesmile )
  • Hygienické potřeby - standardní výbava, nezapomeňte na deodorant. Má být dost vedro, tak ať nesmrdíte na kilometr.
  • MLP related věci, pokud je chcete ukázat ostatním - samozřejmě to není nijak vyžadováno. Tričko nebo plyšák na nošení sebou, cosplay atd. jsou tam běžné (a vhodné), ale ne povinné, jak si někteří mohou myslet.
  • CZ/SK tričko, pokud máte - minimálně na pre-party se bude hodit.
  • Další obvyklé věci na cestu, které uznáte za vhodné.

Pro všechny případy, číslo na mě +420606534151

Odjezd busu (a vlaku předpokládám též) podle plánu (tedy odtud) - viz. informace v prvním příspěvku. Sraz v 10:00 na místě! Odjezd máme naplánován na 11:00, ale to je nejzazší termín, pak jedeme a nečekáme. Když budeme všichni, vyrazíme dřív, protože čím dříve tam budeme, tím lépe pro nás. Cesta trvá cca 6 hodin - budeme jednou stavět (těsně před hranicemi) na jídlo (McDonald tam tuším je), protažení a záchod. Bus je sice vybaven záchodem, ale snažte se ho nepoužívat.

Jídlo a pití do busu si klidně vezměte (pokud jste plnoletí, tak i alkoholické, ale s rozumem - kohokoliv s více než 0,5 Bori vysazujem u nejbližší pumpy), jen dejte pozor na nepořádek - plastové tašky na odpad budou u sedaček, takže neházet po zemi.

Příjezd je plánován kolem páté, pokud vše půjde podle plánu - stavět budeme u Ibisu a pak před Nestorem, abychom se s bagáží nemuseli tahat přes celé město. Při vykládání prosím dejte pozor na projíždějící auta, ať nedopadnete jako Fang, kterého minule při odjezdu auto sejmulo zrcátkem.

Na pre party v Towers Pubu by bylo fajn dojít společně - máme ve zvyku tam nakráčet jako skupina a i letos to bude... no jen ať všichni ví, kdo právě přišel Rainbowlaugh takže: pokud máte, vezměte si tričko CZ/SK bronies (nejlépe černé, ať jsme sladění) a sejdeme se u fontány vprostřed náměstí. Odtud uděláme nástup na preparty v rohu téhož náměstí Twilightsmile detaily až na místě (nic dalšího k tomu nepotřebujete). Konkrétní čas domluvíme operativně podle toho, kdy která skupina dorazí. Samozřejmě to není povinné, ale kdo se bude chtít přidat, tak má možnost.

GalaCon samotný si užijte dle chuti a preferencí.

Pokud se chcete účastnit sobotního Gala plesu, mějte na paměti, že je vyžadováno oblečení obvyklé pro ples, tedy oblek a odpovídající boty k němu pro pány, pro dámy odpovídající šaty, případně přiměřený cosplay (a k němu boty - mě tam jako Gala Fluttershy pustí, ale musím mít klasické polobotky). Vstupenku na krk budete potřebovat i tady.

Afterparty po conu se bude konat opět v Towers Pub na stejném místě, jako preparty. Ideální místo pro pokec nad ciderem o proběhlém conu Twilightsmile

Odjezd autobusem nazpět do Prahy - budeme vyrážet krátce před 11:00 od NESTORu (opět podle plánu) a cestou zpět se opět zastavíme u IBISu, kde vyzvedneme zbytek výpravy. Kdyby někdo potřeboval vyzvednout/vysadit jinde, nechť mi dá vědět dostatečně předem!



Doufám, že si to všichni opět užijeme Twilightsmile těším se!

Případné dotazy sem do vlákna!
Také přidám nějaké tipy:
- do autobusu si vezměte něco na zabavení, cesta je dlouhá
- kromě eur si vemte i trochu korun, hodí se, když nechcete plýtvat eury v McD u hranic
@Fun1k: ano, obě věci se hodí Pinkiesmile navíc v Kč bývá to jídlo levnější než v EUR (a berou tam karty pokud se pamatuju dobře).
A vytiskněte si vstupenku s čárovým a QR kódem, aby vám mohli vydat u vstupu conbadge. Nespoléhejte na to, že kód půjde načíst z mobilu Pinkiesmile
@Cwossie: yup, přidáno do checklistu Twilightsmile
a lidé co mají si nezapomenou placku od Tridashieho
Ahojky, broníci a další stvořeníčka,

jak se zdá, vyskytla se u mne komplikace. Má přítelkyně lištička jde zítra dopoledne na sice malý, ale poměrně nepříjemný operační zákrok a je nutné, aby ji po něm nějakou chvíli někdo hlídal - jak to vypadá, tak nemá kdo. Statečně se snažila to přede mnou utajit, abych si nedělal starosti a užil si con, ale samozřejmě, to se neutají.

Takže... pokud se nevyskytne někdo, komu bych natuty věřil, je nezbytné, abych hlídal, a protože to teleportní kouzlo mi pořád nejde (pokaždé, když zadám Německo, skončím v Orgrimmaru), obávám se, že Gala budu muset vynechat.

Neříká se mi to dobře, protože vím, že jsou tací (i ze zahraničí), kteří mě rádi vidí (no, já vím, někteří ne, ale někteří jo), a já bych si také s mnoha rád popovídal, ale - copak byste nechali svou special somepony nebo someponíka bolavé a poloomráčené na doléčovacím pokoji? Nenechali, viďte. To přece nejde.

Kdyby se cokoli změnilo, třeba se mi povedlo to kouzlo, tak dám vědět a uvidíme se tam. Jinak se skvěle bavte, všichni.

Lok'tar ogar, jak říkají ti z Orgrimmaru. (Nebo po našem: střízlivé nás nedostanou!)  Pinkiesad2

P.S. Aspoň to vypadá, že získám opravdu dobrou práci. Bude-li další con, budu tam moci jet s plnou parádou.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16