Bronies.cz

Úplná verze: Festival fantazie 2018 (Hype!)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Eyap, výborná akce i přes kratší linii  Pinkiesmile
Sice jsem tam byla za Kuramu za Naruta, ale i tak to bylo fajn, přednáška "kdo s kým" byla vážně zábavná!Rainbowlaugh
snad to příště výjde lépe něž na pracovní dny (chodit pak na noční byl zabijákRainbowlaugh) a snad příští rok tam bude Frolda, bez něj to nebylo ono! :3

[Obrázek: 36640274_2190043637678895_5176577434505445376_n.jpg]
Omlouvám se všem, se kterými jsem se při svém impulzivním odjezdu pořádně nerozloučil. Díky za další super FF! Flutterryay
Eyyup, taktéž děkuji za fajn strávené FF, program a tak dále Twilightsmile

Přednášky se snad líbily (pokud ano, budou příště zas), z BojoFFky v nočním lese se vrátili všichni (někdo dříve a někdo později), no a v neposlední řadě se mi povedlo napravit pár mezilidských vztahů, zavzpomínat na staré časy s mnoha lidmi i mimo pony linii, i utopit fůru času v při hraní Terraformace Marsu Rainbowlaugh takže za mě jednoznačně pozitivní zážitek, byť mě z některých věcí stále trochu pobolívá hlava, o puchýřích na konečcích prstů levé ruky a pravém zápěstí nemluvě - ale tak dobře, jako teď na FF jsem si už dlouho na kytaru nezahrál. A teda poslední noc budu muset dospat.
Dotaz pro všechny účastníky noční bojovky: pokud se v budoucnu pustíme do další (nic neslibuju), které věci se vám na té poslední líbily?
Nápad (synchronizace audiem), přednes (duch lesa, vypravěč), logická hádanka, loot (vlastní magický item), noční výlet přírodou, strašidelno, zvuky v pozadí nahrávek.
Sny o Xsoftovým šeptajícím hlase  Pinkiecrazy (to je pozitivní!)
Diky Tome za organizaci FFka jako vzdy!

Xsoftova bojovka byla sice narocna na chozeni.. ale musim rici ze hodne segmentu, zejmena z prvni poloviny si clovek rad pusti znova, protoze to je tak vtipne namluvene, zejmena segment s tim co mas delat co Jamis rekne Rainbowlaugh (vyslehejte si oci koprivama! Rainbowlaugh )
...s menším zpožděním i nezbytná série fotek od Photo Finish.

Facebook: https://www.facebook.com/media/set/?set=...22b9a82a12
Google+: https://photos.app.goo.gl/wSv45dGQ6BqeD65s9
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9