Bronies.cz

Úplná verze: Prověřené odkazy pro nákupy po internetu
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Chtěli byste nakoupit merch, ale máte nedůvěru nebo strach z nákupu po internetu? Nebo nevíte, kde vůbec takový merch sehnat? Pak tedy čtěte dále. V tomhle příspěvku naleznete odkazy na MLP merch z nejrůznějších stránkek a můžu zaručit, že mi opravdu v pořádku došel. Ostatně, můžete mě s nima potkat na srazech.

[Obrázek: 4oZ1J2i.jpg]

Oba dva plyšáci jsou z látky podobné oficiálním plyšákům. Žádný z nich netrpí postižením Hasbro plyšáků.
  • Spitfire má oddělávací brýle a různá barva hřívy je docílena různými materiály. Jeden z nich je umělá kůže (myslím) a na dotek není tak soft jako běžný plyš.
  • Rarity má odnímatelný oblek, šálu a boty. Jediným nedostatkem je hříva vyztužená drátem. S peřím na klobouku se musí zacházet šetrně.

Platí to, co u prvních dvou. Nightmare Moon má křídla vyztužená drátem

Na požádání napíšu sem do vlákna více detailů nebo pošlu fotky. Rovněž mám ještě Doctora a Chrysalis Oly Factory plyšáky, které jsem ovšem koupil v Londýně v obchodě, co už minimálně v mapách neexistuje. Dají se ale určitě sehnat na internetu.
Odkaz na nějakého pěkného plyšáka RainbowDash by jsi neměl?  Twilightsmile
Bohužel zatím nemám, ale pokud by mi někdo ukázal Rainbow Dash na sraze a pak poslal link, můžu ji sem přidat.
Tohle jsou totiž zatím všechny transakce za MLP merch, co jsem objednal přes internet.
Ja sem tiež pridám jednu site z ktorej kupujem.

Ide o LunarShine a zatiaľ som maximálne spokojný (prvá vec ktorú som kupoval bola práve Snowdrop - ale tá išla cez ich eBay Heart :3 ^^ A už mám na ceste aj 4DE Fluttershy - táto išla rovno z ich stránky, keďže na eBay "predaj skončil" a ja som si musel tak rýchlo uchmatnúť jednu Shy z posledných kusov ich predajne).

Dodania trvajú cca 2 týždne (a cena na SR / CZ sa nadstreluje o dvojnásobok nákupnej ceny produktu na poštovnom (ale ak kupujete vec za 30$ a ide až z Ameriky tak z ďaleka sa nie je ani čomu čudovať a takže to musíte nejako prekusnúť / prežiť, keď vás to bude stáť na € skoro 60... Ajsmug ).


Odkaz tu: https://lunarshinestore.com/
Díky za dobrý odkaz, koupil jsem plyšáka Luny vypadá vážně hezky  Pinkiehappy