Bronies.cz

Úplná verze: Epizoda 4: Twilight's Seven (200 epizoda)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
[Obrázek: latest?cb=20190319203414]
Twilight and Shining Armor pit their wits against each other to settle a long-standing sibling rivalry, but they soon discover they are not the only competitors.
Odkaz:
https://www.dailymotion.com/video/x7676ox
Zajímavost - V roce 2017 si pět dabérů (A. Libman, A. Ball, T. Germain, C. Weseluck a T. Strong) volalo přes Skype a DHX se jich zeptalo, co by chtěli aby jejich postavy uskutečnili, dokázali či zažili ještě než seriál skončí. Sepsali je a Josh Harber spolu s Nicole Dubuc z nich vytvořili scénář k dvousté epizodě. Video dole je "Behind the Scenes"

To byla úžasná epizoda Rainbowlaugh
Přísloví "Znám tě jako své boty" jistě funguje u osob sobě velmi blízkých. Na druhou stranu, to že jste sourozenci, ještě není záruka, že bude platit. Twilight a Shining Armor pochopitelně definici splňují.

Nabízí se tedy otázka: jak překvapit někoho, kdo vás má přečteného?

Plán chovat se naprosto nepředvídatelně by teoreticky měl fungovat, nicméně se ukázalo, že obrana, kterou Velký bratr připravil, skutečně neproniknutelná byla. A to bereme ještě v úvahu, že testovacímu týmu v podstatě vykecal celou její podstatu a tím jim značně usnadnil práci.

Celá věc měla ovšem i svou temnou stránku Pinkiesmile

Celestie se mýlí: nejde o to se obrnit nejen proti nepřátelům zvenčí a zároveň uvnitř. Jde o to, takové nepřátelé vůbec nevytvářet.

Co z toho vyplývá? Chovejte se dobře ke svému okolí. V opačném případě nikdy nevíte, kdy se vám vaše chování vrátí. Ono totiž sebe zabezpečenější brána se spoustou zámků a neproniknutelnými pláty je k ničemu, když jí z druhé strany natruc otevře nespokojený obyvatel města Ajsmug

Neshody a různé názory jsou běžnou formou konfliktů, a od toho by právě měly být debaty, aby se našlo řešení. Podle reakce Celestie si ale nejsem jistý, jestli jí poselství epizody úplně došlo..


Nejsem si ale moc jistý, jestli je vhodné dávat jako příklad soupeření mezi sourozenci, jehož výsledkem je pak v podstatě možnost se nad druhého povyšovat.
V tom prípade netreba zabúdať na pokoru a to by mal lepšie vedieť ten starší súrodenec. Alebo stačí len nezabúdať, že je to len hra Pinkiesmile
Tenhle díl byl senzační. Líbila se mi zápletka, všechny postavy a hlavně jsem se báječně bavila.