Bronies.cz

Úplná verze: Heart of Equestria vol.2
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
HEART OF EQUESTRIA 2018

BUDE - Vice informaci v prubehu tydne a FFka, ale asi utery/streda

[Obrázek: jNG5ThV.gif]


Kde: byvaly Klub Matrix, 2. podlazi
Kdy: Behem FFka (28.6. - 7.7.); predbezne Streda, registrujte se pro info
Cena: zDarma (prispevek dobrovolny)
Co: Lasery, svetla, kourove efekty, muzika, spolecne hry (Duck Game / Gang Beast), promitani filmu/serialu.. treba i nejaka zapomenuta prednaska! (pro blazny na vlastni nebezpeci se da vytvorit laserovy duhovy tunel skrz ktery se da prochazet.. a dalsi unikatni efekty, rezervovane pouze pro lidi jez jsou schopni akceptovat svoji odpovednost v zivote a jejich rozhodnutich...)
Program: Nehledejte. Bude to hodne narychlo a na divoko, pokud nekdo chce neco prednest ci ukazat tak se to muze dat jako soucast vecera. Pokud si chcete zahrat deskovky ci tak, tak taky v poho, mista tam je dost. Zidle a stoly ale tez nehledejte, ty tam skoro nejsou.. Rainbowlaugh
Yay  Pinkiehappy
Škoda, že se ho letos nebudu moc zúčastnit. Odjíždím totiž hned v úterý ráno. Minulý rok to totiž byla nehorázná zábava.
Oh, yay Pinkiehappy
Už se ví, jestli to bude v úterý nebo ve středu?

Odesláno z mého Moto Z2 Play pomocí Tapatalk
Stredu dame
Tak jo, Streda 20:00 a je to tam Rainbowlaugh

Otazky hazejte semka
Na kterém odkazu je třeba se registrovat?
Jo sorry registrace netreba jiz ani pasky
Diky vsem za ucast, klub predan zpet bez problemu, muzeme zase pristi rok pokud to nebude v dlouhodobaku. Letos se vybralo i dostatek financi na pokryti celeho pronajmu a lehke casti nakupu ale dost toho zustalo nesnedeno/nevypito tudiz to je uplne v pohode!

Pokud budete mit napady, co by jste chteli provest pristi rok v klubu (napr. Escape game) a mate na to energii, napady a cas, tak nad tim popremyslejte a casem se ozvete (az po CZQ ale).
Stran: 1 2