Bronies.cz

Úplná verze: Galacon 2012, Stuttgart
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Takže na Gala máme celkem 7 lístků, na Con jako takový jich máme 8, což v tuto chvíli odpovídá jak aktuálnímu počtu zájemců, tak i míst kolik má běžný Minivan, což je též maximální kapacita na klasický řidičák...
Darm ještě není napevno jist ohledně svých financí, takže pokud se ještě někdo přihlásí, můžem ho připsat jako náhradníka. Z toho co vím je jinak Galacon vyprodán, takže tím pádem nemá smysl se shánět po větším vozidle ani jet více vozidly.
V rámci rekapitulace podotýkám, že místa k přespání jsou pouze 4, víc lístků na přespání už nebylo k dispozici, 4 lidi budou spát v minivanu. Takže spacák, deka ...
Většina z nás hlásila odjezd z Prahy, Kiraa tu možná tou dobou taky bude.
Ještě ohledně přepravy : pojedem vozem, který si budem řídit sami, stačí tedy klasická půjčovna vozů.
Natrefil jsem na tuto (ten první je ve trojci nejlevnějších a má nejvíc místa)
přičemž podle cenové kalkulačky, si můžem nechat zřejmě již těsně před odjezdem přistavit kdekoli po Praze a pokud dorazíme do nedělně/pondělní noci před stejnou dobou, vyjde nás pronájem 5 800,-

Bude potřeba vzít v potaz i pohonné hmoty, tam a zpět jde bez mála o tisícovku kilometrů. Tady může už dost hrát roli spotřeba, ale snad by mělo jít o diesel, je přecejen o trochu levnější a vůz by snad měl mít i nižší spotřebu.
V tuto chvíli na nás vychází zhruba 10 000,- / 8 osob, tedy 1 125,- na osobu. Taky se zde platí vratná záloha, pokud chápu správně, tak se platí jen tato záloha a z té nám pak odečtou cenu pronájmu a zbytek vrátí.

Naším cílem je zkusit najít levnější půjčovnu a taky zjistit ceny pohonných hmot na různých benzinách po cestě, aspoň na území ČR.

Pokud jde o ceny, které jsem připsal do prvního postu - můžete zaplatit dopravu hned, spolu s lístky.
Lístky musí být zaplaceny už tento týden abych stihl odeslat všechny platby včas, jinak lístky pravděpodobně propadnou zpět do prodeje a já nebudu moct garantovat, že se mi podaří stihnout je včas objednat znovu.
Uvedený kurz je jen hrubý přepočet s rezervou, kvůli kurzu. Přeplatek bude odečten a vrácen spolu s přeplatkem za pohonné hmoty a podílem z vratné zálohy.

Darm:máme jeden lístek bez Gala, pokud je pro tebe problém z finanční stránky, můžeš v tom trochu ušetřit. Neni to o moc, ale můžeš tuto možnost vzít v potaz. A asi budeš taky spát v minivanu, ne?
Tuto možnost, ale otevírám všem. Pro jednoho člověka bohužel lístek na Gala nebude, jenom na zbytek Galaconu.
Už si taky pište, kdo teda máte o co zájem, budu průběžně updatovat první post...

Další informace : do minivanu se sice naskládáme v rámci přepravy, ale na spaní to bude trochu jinak. Navíc ty 4 lístky na GalaCon nelze už od přespání oddělit, takže pokud se o přespání v minivanu nepřihlásíte, tak kupujete lístek na pokoj nebo se domlouváte na výměně s někým z minivanu.
Takže, pište komu co vyhovuje...
Ten program co tam mas je priamo zo stranok galaconu, a je tam uz dost dlho. A tiez je dovod preco zasa rozmyslam ze sa na to vyserem...

//EDIT: Chvilkova slabost, samozrejme ze idem xD
To někde vyhrabal Jamis, někde jsem slyšel že vydali dodělaný program, ale netušim kde...
na galacon.eu
je tam ten samý
Aha, takže ho přidali na stránky?
Je tam už dosť dlho, ja som ho tam videl keď som začínal zvažovať či ísť
(25.06.2012, 10:31)TakeruDavis Napsal(a): [ -> ]Navíc ty 4 lístky na GalaCon nelze už od přespání oddělit, takže pokud se o přespání v minivanu nepřihlásíte, tak kupujete lístek na pokoj nebo se domlouváte na výměně s někým z minivanu.
Takže, pište komu co vyhovuje...

Nevím, jestli v tom seznamu lístků figuruje to, co mám zatím koupeno já tzn. Basic + Gala (tzn. bez ubytování, celkem za 50 EUR).

Osobně bych bral lístek i s ubytováním (GrandGala Ticket), pokud je ještě volný u někoho z vás.

Rád bych to pořešil do zítřka, ať můžu kdyžtak poslat platbu (fakt bych nerad zase něco prošvihnul).
Ty sis kupoval sám? Kdyžtak to připíšu do headeru. Pak kdyžtak s někým můžeme prohodit a cenu bys doplatil, tak jako tak nás ale už asi víc nepojede, bychom museli jet dvěma vozy. Takže pokud to dobře rozložíme, tak by to bylo tak, že na Gala nakonec budou moct jít všichni.
Jak teda na tom jsi? A jestli jsi objednával, máš už i placeno?
(25.06.2012, 20:44)TakeruDavis Napsal(a): [ -> ]Ty sis kupoval sám? Kdyžtak to připíšu do headeru. Pak kdyžtak s někým můžeme prohodit a cenu bys doplatil, tak jako tak nás ale už asi víc nepojede, bychom museli jet dvěma vozy. Takže pokud to dobře rozložíme, tak by to bylo tak, že na Gala nakonec budou moct jít všichni.
Jak teda na tom jsi? A jestli jsi objednával, máš už i placeno?

Jojo - koukni do soukromých zpráv a hledej "STAV NOUZE!" přesně týden zpátky Ajsmug vzal jsem Basic + ubytovani + vstupenku na Galavecer a pak jsem koukal, ze ubytovani je az z nedele na pondeli... to jsem následně vykomunikoval s organizátory, že ubytování stornují, takže zbylo jen Basic+Gala.

Zaplaceno ještě nemám - potřebuju vědět, jestli to mám zaplatit, nebo ne. Čím dřív tím líp, protože jsme domluveni, že můžu použít PayPal (dokud nevyčerpají limit na příchozí platby - doufám, že se tak ještě nestalo).
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12