Bronies.cz

Úplná verze: Hearth’s Warming Con 2019 (Holandsko)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
[Obrázek: cropped-Sciencebanner-2.png]

Kdy: 28. 2. - 1. 3. 2020 (pátek pre-party, sobota+neděle con, v neděli konec až ve 21:30)
Kde: Vijfhuizen (poblíž Amsterdamu), Nizozemsko (mapa)
Vstupenky: 59€ (Standard), 119€ (Friendship Kindling), 200€ (Fire of Friendship); páteční pre-party s večeří za 30€ ke libovolnému sponzorskému lístku. Další info zde. Nákup vstupenek tady (odkaz na infostránce je snadno přehlédnutelný).

Web: https://www.hwcon.nl/
Twitter: https://twitter.com/HWConvention
Facebook: https://www.facebook.com/hearthswarmingcon

Na Hearth's Warming con se letos chystáme počtvrté a bohužel také naposledy, protože se organizátoři akce rozhodli, že letošní ročník bude poslední. Za ty roky návštěv jsme si s poníky v Holandsku docela užili, takže nečekám tentokráte nic menšího Twilightsmile

Z různých zdrojů se občas trousí informace o účastnících a vypadá to, že se na místě sejde opět početnější CZ/SK výprava, byť patrně roztroušenější, než bývala v dobách začátků. I tak se dá con, přidružené události i obhlídka města den předem užít naplno.

Takže... kdo se chystá vyrazit, shání společnou dopravu, ubytování atd.? A hlavně... kdo se těší na další společnou akci na zahraničním conu? Ajsmug

Aktuální seznam účastníků z řad CZ/SK bronies:
Jamis
Fang
Alkel
Quint-t-W
pipa943
Frolda
Ferraripony
Aldar
hanesgaz
Barpy
Houpe
Light Bulb
Rockystyle
Cwossie
Marco
Doprava

Pro trasu "Praha - Amsterdam" pro odlet 27.2. a návrat 2.3. (ať máme čas na obhlídku města a zpátky netřeba extra spěchat) se jeví jako nejvhodnější let s EasyJet - pro sebe zatím počítám s variantou odlet čtvrtek 13:05 Praha -> Amsterdam a návrat pondělí 18:45 Praha -> Amsterdam (let trvá asi 1,5h) - tímhle spojem jede Alkel, pipa943, Frolda, Fang a já.

[Obrázek: N0FiCeb.png]

EDIT 14.1. : letenky máme a jak se ukázalo, měli jste to o chlup Rainbowlaugh
[Obrázek: 9yqT4c1.png]

Aldar, Ferraripony a ostatní z Ibis grupy letí v pátek večer tam a vrací se v pondělí stejně s námi.

Quint-t-W to bude mít trochu dobrodružnější a stejně jako minule, se vydá na cestu vlakem Twilightsmile

Cwossie a Marco odlétají už ve středu.

Ubytování

Tady bude dost záležet na tom, jakou formu kdo preferuje - osobně se kloním k AirBnb pro větší skupinu, nebo ho(s)tel, kde se rozdělíme do pokojů. Ale vzhledem k tomu, že čekám opět závody v tom, kdo nejlevněji, tak spíš pište, kdo máte zájem sem do vlákna a pak se přidáme místa, kde kdo bude, pokud budete chtít něco podniknout společně.

Doporučená místa k ubytování od conu samotného a informace o dopravě tady: http://www.hwcon.nl/travel-guide/

Aktuální ubytování

Ambassador City Centre Hotel - Jamis, catra, Fang, Alkel, Quint-t-W, pipa943, Frolda, rockystyle (na celý pobyt to vychází na cca 3600 Kč na osobu)

Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport - Ferraripony, Aldar, Houpe, Light Bulb, Barpy

NH Hotel Hoofdorp - Cwossie, Marco
Včera jsem ještě nevěděl, že někam jedu, ale nějak mi to hrálo v hlavě, v Holandsku jsem ještě nebyl, a dneska mám najednou zařízenou dovolenou, koupený lístek, letenky a ubytování Rainbowlaugh Žijme spontánně! Na Plzeň, Vávro, na Plzeň! Vinárna Dubrovník jest naším cílem!
Do seznamu si můžeš připsat ještě mne a aldara.

Kdyby se někdo chtěl přidat k nám. Letíme easy jet v pátek večer tam. V pondělí večer zpátky. Ubytování máme v ibisu u letiště. (na přímém busu ke consite). Cena za ibis je cca 5000/2 osoby pátek až pondělí.
Pojedu taky, a tím skutečně myslím "pojedu". Pro svůj třetí výlet do Holandska (ano, je to část Nizozemí zvaná Holandsko, pro případné pedanty) opět využiju vlaky tam i zpět přes Prahu, Drážďany, (Berlín), Hannover a Amsterdam. Nečekám moc zájem dalších, protože celodenní cesta vlakem asi nebude připadat pohodlná, ale cenově je to díky včasným jízdenkám srovnatelné s letadlem+zavazadlem a navíc nemusíte řešit, co vám v zavazadlech na letišti nepovolí.
Takže kdyby vám letenka uletěla, pořád je tato možnost.
Odjezd tam ve Čtvrtek 27.2. Z Prahy EC126 (8:26)
Odjezd zpět úterý 3.3. (Amsterdam 7:00)
Info aktualizováno Twilightsmile ještě dotaz: kdo z vás se chystá na páteční "Pancake Event"?

@Ferraripony: Ibisem u letiště myslíš předpokládám tenhle: https://goo.gl/maps/WkzvpveNX4A1Z3XAA (je jich tam víc)
"Pancake Event" je ta vecere co je zapocitana v listcich [resp. co se doobjednavalo za priplatek] nebo se jedna o neco extra?
To je ta páteční večeře, co se prodávala společně s lístky - dá se říct, že je to oficiální pre-party (konala se zatím pokaždé společně s HWconem).
Super, tak to se ucastnim :]
Oznámení hosta! Na HWconu se ukáže Claire Corlett, dabérka Sweetie Belle Flutterryay

[Obrázek: EOaUk0pWoAEkmZo?format=jpg&name=medium]
Poprvé jsme ji potkali na GalaConu 2018... setkání na které jen tak nezapomenu a moje peněženka taky určitě ne Rainbowlaugh
Stran: 1 2 3