Bronies.cz

Úplná verze: Galacon 2022
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6
Nezávazný formulář odeslán! Twilightsmile
Zdravím, kdy by tak autobus vyjížděl z Prahy? Vím že je na to ještě moc brzy to říkat najisto, ale aby se mi tam šlo dostat všas, nebo aby se naopak mohly řešit plány na přespání Pinkiesmile
Odjezd plánujeme podobně, jako v minulých letech, tedy kolem desáté rádo ze stanice metra Zličín. Návrat v pondělí tamtéž kolem páté odpolední.
Zatím je přihlášeno 11 lidí.

Pokud do uzávěrky 30. 5. nebude počet zájemců alespoň 23, nemá smysl přemýšlet o pronájmu vlastního autobusu, protože se to prostě nevyplatí (nikomu).
Což mi připomíná... přemýšlím opět o Friendship tickets (tzn. zdarma doprava+ubytování+vstupenka na GalaCon) za zásluhy pro CZ/SK bronies fandom - pro někoho, kdo by chtěl na GalaCon jet, ale z finančních důvodů nemůže.

Nominace pište sem do vlákna Twilightsmile stačí nick a čím dotyčný/á přispěla (ať už je to nějaká forma umění, organizace čehokoliv, nebo cokoliv, co si myslíte, že stojí za to ocenit).
Na Friendship ticket nominuju Dyo aka Dyonys, která tvoří nádherné obrázky a celkové designy nejen na akce bronies a chodí pravidelně staffovat.
Přihlásila jsem sebe a přítele. Snad se najde dost lidí.

Nominuji Funíka. Bez něj by všechny srazy byly prazdnější. Rozhodně si zaslouží jet!
Souhlasím s komentářem nahoře, Dyo je suprovej človíček a rozhodně si zaslouží podívat se na Gala, s tím kolik toho dělá pro zdejší akce ^^
Kdyby nekdo shanel ubytovani, tak mam volne misto v ibisu
(27.05.2022, 20:37)TakeruDavis Napsal(a): [ -> ]Kdyby nekdo shanel ubytovani, tak mam volne misto v ibisu
Mám zájem. Od kdy do kdy máš pokoj pronajatý?
Pokud by se jelo společným autobusem. Kdy by byl odjezd a příjezd do Prahy?
Pořebuji to vědě kvůli dovolené.
Stran: 1 2 3 4 5 6