Bronies.cz

Úplná verze: Rainbow Dash fans
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Btw...Ja chci za Dashie! Raritydespair Musim se k ni dostat.
[Obrázek: 4d24d897a05e119d35778c66db708617.png]
Hm...nah Ajbemused
Fuj!!! Hnus!!!
V AJ fanklubu je záplava obrázků? Tady jsme o 20% Cooler a proto máme video co to pojme najednou Rainbowlaugh (nic proti AJ fanklubu Twilightsmile)
[Obrázek: crazy_rainbow_dash_by_ggd15-d3wf8bj.gif]
Byla ohodnuta meziklubová dohoda mezi RD a AJ fanklubem Rainbowlaugh. Já jako vyslanec jsem ji plně prošel a dojednal. Hlavní bod je zákaz jakéhokoli urážení AJ (to samé platí obráceně pro AJ fanklub). Kdo poruší ten bude vystaven veřejné potupě a dalším hrozivým věcem Rainbowlaugh. Vše bylo shlédnuto svědkem Blackstormem a svrzeno Epic Brohoofem Rainbowlaugh
[Obrázek: mlfw1611-brohoof.gif]
Povedal som si, že si po učení na skúšku pustím My Little Dashie. Tak ako behom tých pár minút som si už dlho nepoplakal (a to sa mi nestáva často)... Rešpekt tomu človeku, ktorý to napísal, jeden z najkrajších fanficov, aké som doteraz čítal (a áno, mám za sebou aj Rainbow Factory a Cupcakes).
Rainbow Factory a Cupcakes bych jako hezké zrovna nenazýval :-D Nejsem si jistý, jestli se tyhle tři věci vůbec dají rozumně srovnávat vzhledem k zaměření a celkové atmosféře.

Já četl MLD ve fajn okamžik. Zrovna když jsem dočetl jak dash provedla Rainboom tak se poprvé za ten týden protrhly mraky a na pár minut bylo fakt hezky slunečno
(25.01.2013, 01:52)Discordian Napsal(a): [ -> ]Rainbow Factory a Cupcakes bych jako hezké zrovna nenazýval :-D

Tak som to nemyslel Rainbowlaugh No pri MLD som narazil na pár komentárov, podľa ktorých by si mal človek prečítať Cupcakes.