![]() |
Black & White - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry) +--- Téma: Black & White (/Vlakno-Black-White) Stran:
1
2
|
Black & White - Radmen - 28.01.2013 ![]() Black & White - sám přesně nevím, kam tu hru zařadit, doufám, že se tu najdou nějací fanoušci. Pro ty, co to neznají - hrajete za boha, získáváte si věřící, konáte zázraky, házíte firebally, vychováváte svou vlastní příšerku (souboje jsou bomba! ![]() Dle mě je to téměř dokonalá hra, vychytat pár chybiček, mít s kým to hrát (jakože multiplayer) + možnost ukládání hry v multiplayeru (fakt škoda, že to nejde, je to hra celkem na dlouho...), tak to hraju furt. Dvojka je... fajn. Je to takový zjednodušený moc všechno a hlavně chybí multiplayer ![]() Tak co, najdou se tu nějací fanoušci, nebo dokonce někdy zahrajeme mulťák? ![]() Recenze na BonusWebu RE: Black & White - Xerr - 28.01.2013 Hru jsem hrál chvíli,takže jí neznam moc dobře,ale za tu chvíli hraní mam naní dobrý názor ![]() Rád jsem hrál za zlýho ![]() RE: Black & White - Klofkac - 28.01.2013 Já myslel, že toto vlákno je o Pokémon: Black and white... ![]() ![]() RE: Black & White - Discordian - 29.01.2013 Hrál jsem pouze dvojku. Jóó měl jsem hezky vycvičenýho vlka, akorát kouzlit mu moc nešlo RE: Black & White - MBite - 29.01.2013 Vynikajúca hra, tiež som ju hrával ba aj dvojku som si kúpil bez toho aby som vedel o čom bude. Jednotku by som nazval sandbox/god game tak nejak, je to zaujímavý mix žánrov, ale dvojku skôr priradím k stratégii. Jediné čo sa mi nepáčilo na dvojke bolo to že sme mali malé hranice vplyvu, ťažko sa dalo napadnúť iné dediny kúzlami. A nezabudnúť na AI ktorá nemala ani len z polovice hotový wonder už vedela kúzliť s ním. ![]() V dvojke sa mi ale veľmi páčili súboje. Raz moje zviera bojovalo proti armáde, chvíľu ich len dupalo, potom vytrhlo strom a začalo ich trieskať ![]() Stále nezabudnem ako som raz v jednotke nechal zviera samé v dedine. Po hodine som sa k nemu vrátil a zbadal prázdnu dedinu a obézne zviera ![]() Pre nejaký divný dôvod som bol vždy zlý boh.... asi som nemal ničiť dediny s mega blast. Mohli by spraviť pokračovanie... Re: Black & White - Radmen - 29.01.2013 Já bejval zlej, ale z toho důvodů, že ta verze co jsem měl byla nějaká zabugovaná a nešlo prostě uspokojit vesničany at jsem se snažil sebevíc + se nešlo dostat přes jeden svět... Brácha měl kdysi originálku, ale někam se ztratila ![]() A nemuselo by bejt přímo pokračování, jen tu jedničku trochu patchnout, klidně bych si ji koupil, kdyby to oživili... RE: Black & White - Discordian - 29.01.2013 Což o to, mlátit stromem je ještě v pořádku. Ale když zvívátko brání tvoji vesnici tak, že po útočící armádě háže tvé vesničany ![]() Re: Black & White - Radmen - 29.01.2013 Právě ta armáda ve dvojce byla naprd... Bez ní to bylo lepší, o čem to je naběhnout s armádou do vesnice a obsadit ji násilím... A nebo všude po mapě prázdný vesnice, protože obyvatelé odešli do větších měst... RE: Black & White - MBite - 29.01.2013 Armáda sa mi páčila v dvojke. Ale pravda je, v dvojke nebolo dobre vymyslené to získavanie dedín. V jednotke sa mi páčilo že ak dedina bola priťažká na získanie, tak som ju jednoducho nechal spáliť. ![]() Dvojka sa mi páčila aj z hudobnej stránky. V jednotke si pamätám jeden bug čo spôsoboval to že sme nemohli získať vlka. Čo bola škoda ale nevadí, aj tak som mal radšej Tigra. Raz mi rozprával vtipy (miaukal, miaukal a potom sa začal rehotať ![]() Keď porovnám zviera z jednotky a dvojky, tak sa mi zdá že v jednotke mali lepšie vymyslenú AI, nebolo také robotické. Oba diely majú pre mňa plusy a mínusy, ale keby som si mal vybrať, tak mám radšej jednotku. Edit: oprášil som prach z dvdčka a teraz si inštalujem dvojku. Re: Black & White - Radmen - 29.01.2013 Jo, já měl rád tygra... A vůbec, prď na dvojku a nainstaluj jedničku... ![]() |