Rwakk tvorba - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura) +---- Fórum: Tvorba členů (literatura) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-literatura) +---- Téma: Rwakk tvorba (/Vlakno-Rwakk-tvorba) |
Rwakk tvorba - Rwakk - 09.04.2013 Tak jsem se také nakonec odhodlal a něco napsal. Doufám že se to bude aspoň nekomu líbit. MLP tvorba Legendy Tři srdce je kratičký náhled na jednu z historických chvil v Equestrii která byla v seriálu zmíněna a nic víc. Tři srdce Legenda vyňatá z jedné staré knihy v Canterlotské knihovně. Z knih starých příběhů: Legenda o Kerixovi Legenda o národu tak mocném že si zasluhuje naši pozornost Legenda o vzniku Měňavců Příběhy Poslední sbohem. Krátká povídka z jedné smutné události. Tohle je sbohem Krátký příběh o jednom starém návrháři. Starý Apache Povídka o jednom draku který dlouho spal Strážce budoucnosti Tóny ticha. Příjezd Proč je kopec to jediné co zbylo? Kopec Poslední z rodu zakletého Poslední Rozhovor dvou poníků za velice prazvláštní situace Dva, mezi nimi zeď. Stará parta se sešla při aby si spolu přitukli Sedm hříchů Kratičká povídka o jednom poníku, který vylezl až na vrchol Výstup Pinkie Pie a Maud Pie jsou sestry, které jsou propojeny jedním osudem. A Pinkie je tentokrát totálně na dně (varování, není vhodné pro slabé povahy.) Cena smíchu a taky pláče Pohádky: Pohádka pro malé hříbata O tom jak Blue Pearl Poklopa porazila Pohádka druhá Jak Blue Pearl Bílku poznala Boháč, chudák a drak Povídky na pokračování: Pod černou vlajkou: Sombra - Vzestup a pád Kapitola první: Utajený dýchánek Kapitola druhá: Jak zamordovat bestii Přes sudy a hroby: Čas večerní-příjezd Justy Dusty první počátek Quaestiones: Někdy musíme udělat i to co nemůžeme Někdy není jiná možnost Jednorožec který se musel rozhodnout. Lucky Star Jak silná je láska? Neopouštěj mě Dva poníci vedou rozhovor který oboum ukáže že život se může ubýrat mnoha cestami. (Společná tvorba s Tuxíkem) Blbeček Applejack, jeden velice zvláštní doktor a otázka zdraví, která se jednou bude týkat všech klisniček. (15+) Ach ty klisen problémy Povídka ze stejného univerza jako Lusky Star. Chtěla se šípková Růženka probudit? Queen Heart Divadelní hry čtveřice poníků, pesimista, optimista, realista a blbec se vydávají na cestu Čtyři v kupé Non-pony Draci míří ke hvězdám - názvy kapitol Draci míří ke hvězdám - odkazy Draci na cestě ke hvězdám Dračí speciály Zrození Mrtvích (na vyžádání) Ravalier Dvoukřídlá Bránit a kousat (na vyžádání) Reptoři Non pony a non dragon obsah O pocitech dívky která měla moc. (non-pony) Schody Démoni. ( pouze na vyžádání) non-pony (15+) Kapitola 1- Liška Nicolasi, tady Lucifer ( pouze na vyžádání) Drabble Drabble1 Drabble2 Pomocné materiály Principi smrti MLP podle Rwakka RE: Rwakk tvorba - czAdamV - 09.04.2013 Píše mi to "Pro přístup k této položce potřebujete oprávnění." RE: Rwakk tvorba - Rwakk - 09.04.2013 Díky za upozornění. Už je to opraveno. Tedy doufám. S tímhle nemám žádné zkušenosti. RE: Rwakk tvorba - Sissi - 09.04.2013 Krásné, s Tiou v hlavní roli mám ráda, navíc prolínání minulosti a přítomnosti je mezi mojimi oblíbenými Rozhodně pokračuj, těším se na další... RE: Rwakk tvorba - czAdamV - 09.04.2013 Pěkná povídka Akorát: RE: Rwakk tvorba - LikiOne - 09.04.2013 Hmmm zajímavý styl psaní ale bylo to pěkné ze začátku sem se trochu bál že se v tom budu strácet ale nestraril sem se RE: Rwakk tvorba - Rwakk - 18.04.2013 Tak jsem se zase odhodlal a něco vytvořil. První zmíněný je událost jednoho pohřbu. Z pohřbu hrdiny který mě vždy fascinuje. Tohle je sbohem A druhý můj počin který vznikl z náhlého popudu motivace který ani já sám nechápu. Vypráví příběh o jednom starém návrháři který od života už moc nečeká. Starý Apache Doudám že se to někomu bude líbit a těším se na vaše připomínky a názory. S pozdravem Rwakk RE: Rwakk tvorba - Rwakk - 21.04.2013 Povídka o draku co dlouho spal a probudil se v době která už nebyla jeho vlastní. Proč tak dlouho spal? Co ho probudilo? Na to teprve bude muset přijít. Strážce budoucnosti Tímto také děkuji všem kteří mi pomohli. Ať třeba maličkostí, nebo velkým kusem práce, těm děkuji obzvlášť, děkuji. RE: Rwakk tvorba - Rwakk - 03.05.2013 Ještě mě to nepřešlo a tak jsem zase něco vytvořil. Tentokrát to je legenda. Pojednává o tom jak jeden hřebec pro lásku zradil vše. Více ale k ději nebudu prozrazovat. Kdo bude mít chuť, zjistí sám co se stalo. Z knih starých příběhů: Legenda o Kerixovi Děkuji všem kteří si to přečtete a doufám že aspoň někomu se to bude líbit. RE: Rwakk tvorba - Rwakk - 19.05.2013 Po nějaké odmlce i já zase přidám něco do zdejších krajů. První je legenda. O Měňavcích a tom od kud jsou. O vzniku Měňavců A Druhá věc je pohádka. Pro malé hříbatka aby chtěli něčeho dosáhnout a zachovali si rozvahu a odvahu. O tom jak Blue Pearl Poklopa porazila Děkuji všem kteří si to přečtou a doufám že budou i nějaké ohlasy. Ať pozitivní nebo negativní. Děkuji |