Bronies RADIO - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Audio (https://bronies.cz/Forum-Audio) +--- Téma: Bronies RADIO (/Vlakno-Bronies-RADIO) |
Bronies RADIO - xsoft - 03.05.2013 Pěkný podvečer vážení posluchači. Jistě vás už také napadla myšlenka poslouchat či provozovat Bronies rádio. Říkáte si, že je škoda, že nemůžete poslouchat své oblíbené poníky při práci, studiu, v autě či na procházce? Že 20ti minutový seriál s občasnou písničkou není dost? Že v dnešní době přeci již musí něco existovat? A máte pravdu, existuje. Proto vám, zde, dámy a pánové, představuji: Bronies R.A.D.I.O.
**ONLINE**PowerPonies RADIO tl;dr aneb to hlavní Napsal(a):- webovou verzi si naladím na stránce www.powerponies.cz/radio.php Nápovědy k odhalení adresy byly: Rádio pátrá: Chcete pomoci při vývoji rádia a obsahu? Aktuálně poptáváme toto: - logo pro rádio (banner, ikonka 42x42x, favikonka) - intro pro rádio - reklamy (vtipné a krátké audio štěky, parodijící a odrážející dění v komunitě, upoutávky na akce a pod. 1 minuta max. Žádné komereční akce na prodej placek, triček a poníků) - poslouchatelnou pony hudbu (DRMfree), kterou ještě nemáme - castery (kohokoliv kdo je schopen a ochoten castit. Jedeme na Shoutcast serveru, takže schopnost se na něj napojit a streamovat - zaučení a nastavení je s Googlem záležitost na 5 minut, technická náročnost obdobná jako provést Skype hovor). Co naopak nehledáme: - rýpaly a podněcovače žabomyších válek - teoretiky s nápadem bez vlastní realizace Více informací? Ale jistě, jen se ptejte. FAQ: Q: Takže tohle je rádio, co si jako naladím a zdarma poslouchám? A: Yeap. Vypadá, že to chápete. Q: Ovládací panel nefunguje. A: Huh? To nevadí, stejně není určen pro vás. Raději na tu stránku ani nechoďte. Q: Co prosím? A: "Když tomu nerozumím, tak na to nelezu" Q: Jaký je login a heslo? A: Žádné nepotřebujete. Ani to v rohu na stránce. Q: Mám své oblíbené písničky, mohu je přehrát? A: Dejte mi vědět a kouknu na to. Q: Rádio nefunguje (server) nebo (player) chyba. A: Yeap, tak to spadlo. Dejte mi vědět a nahodím to. Kontrola a případný restart se provádí každou minutu. Q: Rádio nehraje, connection error, timeout nebo jiné chyba. A: Máte povolený port 8000? Mrkněte na firewall, nebo poproste admina v práci o jeho povolení. Q: Mohu vysílat? Jsem rozený DJ Pony. A: Server jede na Shoutcastu, takže když máte WinAmpa, tak se sem připojíte a můžete streamovat. Možné to je - jen se nenašel nikdo, kdo by chtěl nějaké podcasty, soutěže, vysílání, rozhovory apod dělat. Q: Co je to za server? A: Takový malý virtuálek od Pípni, na tohle ideální. Cena/výkon. Trafic není neomezený, ale stačí. Dedicovaný stroj na všelijaké účely. Q: Dobrý den, jsou z OSA, vy tu máte rádio a neplatíte poplatky? A: Dobrý den. Technicky toto rádio není. Je to R.A.D.I.O. a popis najdete na stránce. Nejedná se o rádio či broadcast vysílání, ale o jinou službu v testovacím beta provozu, neveřejnou a nekomerční. Po odborné konzultaci a prostudování vašich podmínek jsme zjistili, že za tuto službu není třeba platit 800kč/měsíc. Pokud nesouhlasíte, dejte nám vědět, čím porušujeme podmínky, jaké, jakým materiálem a souhlasem autora onoho materiálu jednat jeho jménem. Do té doby budeme bojovat proti vysokému FUPu v ČR a snažit se to snížit pres proxy server. Děkuji za pochopení. PS: Server pro rádio nyní není úmístěn v ČR. Vaše pravomoc zde bohužel neplatí. Pokud Vám vadí, že se na něj mohou čeští občané připojit, zaveďte Velký Český Firewall. Q: Kdo udělal loho pro rádio? A: Jako jediný mi s logem pomohl Black Noodles a jemi také patří neskonalá sláva a díky. Velmi pěkná práce. USER FAQ: Q: Server zase spadnul... A: Nastavena automatická kontrola každou minutu, jestli server a přehrávač jede. Při pádu se sám restartne. Q: Šel by vypnout autostart na stránce? A: Ne. Jako na Youtube se automaticky přehrávají videa, tak tady se automaticky pouští rádio. Je to tak záměrně. Q: Comodo firewall blokuje? A: Zkusit pouštět přes přehrávač, případně přenastavit citlivost firewallu. Taky jde jít přes Shoutcast stránku. Q: Co s tím intrem. Otravuje A: To jsem rád, a bude ještě více otravných hlášek. Těšte se RE: Bronies RADIO - BluePeace - 03.05.2013 Juuu super RE: Bronies RADIO - Refly - 03.05.2013 Přidáno do Odkazů... Jen by bylo dobré zvážit, zda je opravdu nutné, aby to ihned po vstupu na stránku přehrálo uvítací zprávu a následně začalo automaticky přehrávání. Je to opravdu nepříjemné, zvláště na repro 5.1 150W... RE: Bronies RADIO - Discordian - 04.05.2013 Blokuje mi vás firewall(Comodo), prej že phishing RE: Bronies RADIO - pidi - 04.05.2013 stream na portu 8000 a phishing... seems legit... RE: Bronies RADIO - CrystalShine - 05.05.2013 Stream na 8000: V čem je problém? A phishing tam taky nevidím… Nebo nechápu jak to myslíš RE: Bronies RADIO - slovia05 - 11.06.2013 Podporuje to iPad ? RE: Bronies RADIO - CrystalShine - 11.06.2013 Buď Shoutcast radio https://itunes.apple.com/en/app/shoutcast-radio/id299647180?mt=8 (otravuje reklamama před streamem) nebo obecně cokoliv s podporou shoutcast. iPad po ruce nemám, tak přesněji neporadím :/ RE: Bronies RADIO - Seran - 11.06.2013 Hmmm i like it (11.06.2013, 14:38)slovia05 Napsal(a): Podporuje to iPad ? funguje, ozkoušeno (z přehrávačů vyber quicktime) RE: Bronies RADIO - Radmen - 11.06.2013 Na iPadu samozřejmě funguje a nemusí se vybírat zrovna Quicktime... |