[PARODIE] Broníci a jejich charakteristika - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: Generální OffTopic (https://bronies.cz/Forum-Generalni-OffTopic) +--- Téma: [PARODIE] Broníci a jejich charakteristika (/Vlakno-PARODIE-Bronici-a-jejich-charakteristika) |
[PARODIE] Broníci a jejich charakteristika - Keranis - 14.11.2013 Dámy a pánové, představuji vám velice profesionální a vážně míněný dokument o fenomenálním živočichovi rodu bronius. Děkuji všem, kteří se tohoto výzkumného projektu účastní. Pokud máte jakékoliv návrhy pro rozšíření či doplnění tohoto dokumentu, nebo máte nějaký dotaz ohledně dokumentu či samotných broníků, neváhejte mě kontaktovat. RE: [PARODIE] Broníci a jejich charakteristika - Terodeness - 14.11.2013 Heh tak tohle je opravdu luxusní! Doufám, že poslední odstavec nebereš jako součást recese a budeš to nadále vylepšovat. Keep going! RE: [PARODIE] Broníci a jejich charakteristika - MrKafr - 14.11.2013 Boha jeho Ale super... jsem bronius cleistos RE: [PARODIE] Broníci a jejich charakteristika - Baterka - 14.11.2013 Hmm.. pane profesore chpff cmpf.. chybí vám tám Broník nebo taktéž Hipsterikus poddruh -PreHipsterikus tedy ten který praktikoval víru před 6 bohyněmi. ale já obyčejný student vám přeci nemůžu mluvit do práce. A taktéž diskriminujete Pegasisters. RE: [PARODIE] Broníci a jejich charakteristika - ThunderStorm - 14.11.2013 Je to zajímavé jenom to náboženství mi nějak nesedí na moji osobu RE: [PARODIE] Broníci a jejich charakteristika - Keranis - 14.11.2013 Terodeness: To si piš, minimálně ty fanfiky tam přidudou Baterka: Pane kolego, to vy diskriminujete právoplatné broníky tím, že je neprávem diferencujete. Hipsterici nejsou zmíněni, jelikož nejsou považováni za broníky, nýbrž jejich předchůdce. Ale beru si Vaši připomínku k srdci a zvážím, jestli by nebylo vhodné je alespoň zmínit. Prosím Vás, abyste mi v budoucnu neříkal "pane profesore", jelikož tímto titulem nedisponuji a tu poctu si nezasloužím. RE: [PARODIE] Broníci a jejich charakteristika - Shocke - 14.11.2013 Fajn počtení RE: [PARODIE] Broníci a jejich charakteristika - Furry_VlkCZ - 14.11.2013 Lol made my day RE: [PARODIE] Broníci a jejich charakteristika - Martin - 14.11.2013 OT? Někdo mi by mohl vysvětlit konečně definici toho "hipster pony". Podle některých to jsou lidi, co se jen dívají na seriál, ale na bronies kašlou, podle jiných to jsou hateři G4 ale loveři preG4, podle dalších to jsou lidi, kteří se považují za něco lepšího jen proto, že měli poníky rádi dřív než to bylo cool a poslední verze je, že to jsou fanoušci celého MLP. Většina lidí se ovšem obratem shodla na tom, že hipster brony = debil Tak nevím, co teda jsem Jinak, článek jsem zrovna úplně nepochopil (na některé narážky asi nejsem až tak velký brony), ale celkem pobavil.. RE: [PARODIE] Broníci a jejich charakteristika - LovelyMaii - 14.11.2013 Zvedlo mi to náladu. Bylo opravdu příjemné si to číst, až jsem si zvpomněla na biologii > učení > školu! A to se mi často nestává! |