Balloon Party - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Audio (https://bronies.cz/Forum-Audio) +--- Téma: Balloon Party (/Vlakno-Balloon-Party) |
Balloon Party - Draimisko - 29.09.2014 Helahoja Na vědomost se tímto dává, že jsem tady nenašel ještě vlákno o onom úžasném projektu jménem Balloon Party, tak to jdu napravit. VYDÁNO Open Morality: The Clean Sweep >post Eddy jak něco!! (edit) Ovšem pozor!! nedávno sem vyšťoural ještě pár novinek, ale jelikož som zdechlé prasca, tak se mi toťten příspěvek nechce přepisovat, tak TADY je dopnění informací o albu Academy of Power A TADY zase o podalbu Won't Back Down neboli Rejected & Revived btw. jsou vám tahle loga povědomé? ano? pak jste na Balloon Party už někdy narazili. RE: Balloon Party - Rainboom - 29.09.2014 Baloon Party je awesome projekt (ten prvý obrázok som mal aj na avatari na Steame ) Nevedel som ale že je ich už toľko, ja že to je len jeden RE: Balloon Party - Draimisko - 29.09.2014 Další důvod proč to dát do jednoho vlákna i sem, to aby se o tom vědělo RE: Balloon Party - kosay - 29.09.2014 ja poznám iba túto balloon party RE: Balloon Party - KRAJKHOUR - 30.09.2014 Dokonce jsou dvě alba přeložené českými titulky NY YouTube. RE: Balloon Party - MrKafr - 30.09.2014 Co já vím, tak No Feeble Cheering/After Party/Rainbow and Rooted jsou asi největší brony-music projekty, divím se, že tu neměli vlákno... Co se mě týká, tak Balloon party (až na Prominence a Arivederci ) a After party se mi moc nelíbilo, ale zamiloval jsem si snad celé Rainbow and Rooted (No jo.. jsem více na EDM)... RE: Balloon Party - Draimisko - 30.09.2014 Já se zase musím dobrovolně přiznat, že nejvíc mám projeté One Last Shot a Four's Fall Down . Sice rád říkám že poslouchám všechno co zní dobře, ale podvědomě mě to tlačí spíš ke stylům, kde se hodně kombinuje mezi elektrikou, vokálem a klasickými instrum nástroji. Na druhou stranu mám třeba after party a Apple 2012 projeté max 2krát Ještě bych tady ukázal třeba play list Fouts fall down umístěný na youtube Všechny jsou uploadowané na kanálu Brony Music Archive (to je taky super záležitost), jelikož u některých originálních autorů se na YT nedají dohledat nebo byly smazány. A pak ještě několik podle mě nejzdařilejším dílům bych dal odkaz zvlášť RE: Balloon Party - Monique - 30.09.2014 Citace:HOWEVER!! THERE WILL BE TEH BR00OTAL METALS, FEAR NOT!!Ale... ale... However nejde použít na začátku věty RE: Balloon Party - MrKafr - 30.09.2014 Kdybych měl nějaké vyzdvihnout já, tak asi tyhle... BTW k Brony Music Archive: Nevadí mu, když mu napíšete s requestem, už jsem to takhle párkrát udělal, a písnička se do pár dnů na kanále objevila RE: Balloon Party - Draimisko - 22.10.2014 Jedno z mých jmen není rychlík nebo blesk, takže sem dneska nešel oficial stránku balloon Party s deathlinem na vydání Academy Of Power je to 15. listopadu - nope, eddy Yeeecha!! Toť máte odkaz na ty stráky, kde jede budík, odpočítavající dny hodiny a minuty do vypuknutí revoluce!! Mimoto sem vyšťoural, že mimo zmíněných hudebníků Prince Whateverer a Undreamed Panic (+pár borců, co jsou ve všech ostatních albech) se objeví i 4everfreebrony A oficiální logo! |