Life is Strange - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry) +--- Téma: Life is Strange (/Vlakno-Life-is-Strange) Stran:
1
2
|
Life is Strange - Keranis - 10.12.2015 Tak když už máme to OT v tématu o lozích (logách?) a když už na to mám i tapetu, proč tomu nezaložit plnohodnotné téma Life is Strange je hra od vývojáře Dontnod (Dontnod pozpátku), publikovaná Square Enix. Je podobná hrám od Telltale, soustředí se na příběh a na těžká rozhodnutí, která s sebou potom nesou následky. Hrajete za Max Caulfield, studentku a fotografku, která je svědkem vraždy na školních toaletách. Poté zjistí, že se dokáže vracet v čase, a zachrání oběť předtím, než k vraždě vůbec dojde. Max se musí vyrovnat se svými schopnostmi, se škodolibými spolužáky a s nočními můrami, které ukazují jenom jedno: Obří tornádo a zničené město. Ale není na to sama, po boku má Chloe Price: Rebelku, kamarádku z dětství a vzkříšenou oběť. Ve hře funguje mechanika Rewind (vrácení času), která se dá použít velmi zajímavě: Pokud například něco pokazíte v dialogu a někdo se na vás naštve, můžete celý dialog odmazat a projít jím znovu a správně. A ještě se přitom dozvíte zajímavou informaci, kterou vám vlastně nikdo nikdy neřekl... Navíc to dává prostor zajímavým hádánkám, při kterých skáčete v čase a měníte chod událostí tak, aby vám hrály do karet. Tak, teď když jsem té hře udělal takovou nestydatou reklamu, se můžeme vydat do spoiler teritoria. Pouze pro lidi, co to už dohráli! SPOILERS AHEAD!!!
RE: Life is Strange - RayCode - 10.12.2015 Hru jsem nedávno dohrál. RE: Life is Strange - Keranis - 10.12.2015 RE: Life is Strange - Discordian - 10.12.2015 Přiznám se, že než se z toho stalo logo fóra, tak jsem o tom v životě neslyšel RE: Life is Strange - Deus Ex - 10.12.2015 Už jsem se chystal, že to vlákno zde udělám. Aby tu tolik lidí neznalo Life is Strange, to bylo prostě nemyslitelné. SPOJLERZ BUTT! A jestli bych chtěl rewind? No... proč ne, ale samozřejmě jen pro sebe!!! Každopádně bych řekl, že LiS svou kvalitou předčí drtivou většinu (ne-li všechny) her od Telltale. Už jen díky tomu grafickému zpracování se jedná o umělecké dílo RE: Life is Strange - Keranis - 10.12.2015 Discordian: Já o tom už kdesi cosi slyšel, ale logo mě k tomu poprvé dotáhlo Deus Ex: RE: Life is Strange - Discordian - 10.12.2015 (10.12.2015, 21:34)Deus Ex Napsal(a): Aby tu tolik lidí neznalo Life is Strange, to bylo prostě nemyslitelné. Jenom bacha, aby si nezačali myslet, že jim to trochu vnucuješ to pak tu hru sice znát budou, ale ne v dobrém slovasmyslu RE: Life is Strange - Deus Ex - 10.12.2015 Discordian: Ups, zapomněl jsem k té větě přidat smajlíka Samozřejmě jsem to myslel s humorem, zas takový radikál nejsem Keranis: RE: Life is Strange - Dawnflash - 10.12.2015 Life is Strange je skvelá hra, veľmi príjemná. Pripomína mi ten film, Život na diaľkové ovládanie, ale presne naopak Kto pozná ten film? Myslím, že spolu s touto hrou dokonale vysvetľujú, prečo hranie sa s časom nám viac ublíži ako pomôže ^^ RE: Life is Strange - Minetex - 10.12.2015 Viděl jsem ho, asi když mi bylo 8-9, a docela si ho pamatuju. Měl bych si Life is Strange zahrát |