![]() |
Co říká na MLP vaše rodina? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Co říká na MLP vaše rodina? (/Vlakno-Co-rika-na-MLP-vase-rodina) |
RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Hotsteppa - 25.03.2013 (25.03.2013, 20:20)Jeryk Napsal(a): První reakce ? Rodiče: Tvl co jeto za sekta ? Jen aby tě nezatáhli do nějaké náboženské sekty. Dál už to neřeší. Ségra: Haha ty si dement Dovolím si citovať sa ![]() ![]() Wertour, to je tvrdé, takéto niečo kvôli kreslenému seriálu... Zvlášť, ak človeku podkopáva nohy vlastná rodina. RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Anemonis - 27.03.2013 Táta neříká nic. Maximálně si povzdechne, ale nemyslí to zle. Máma má poníky ráda, je to pěkná pohádka... Nejvíc má ráda Pinkie Pie, protože je veselá a pořád si pohopkává (Pinkie Pie, ne máma). ![]() A sestra? No, poníky má docela ráda, nejvíc Twilight Sparkle, Big Maca a Soarina. Pinkie Pie ji připadá protivná, občas si prohlídne mou složku s obrázky, na novou epizodu se podívá, ale podruhý už nemusí. ![]() ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Fasty - 27.03.2013 No. Taťka to bere s klidem, občas se se mnou podívá na nějaké to PMV. Mamča mi to dokonce podporuje, kupovala mi nějaké BB, trička a je to hezké, že mám v srdci místo pro něco tak roztomilého :3 A sestra se někdy koukne se mnou ![]() ![]() A můj pejsek je broník ![]() ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Sissi - 27.03.2013 Ehh... Co to máš za sestru? Moje by v 5 letech rozuměla každému desátému slovu... Ty děti nějak rychle rostou... ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Space horse - 01.04.2013 Celá moja rodina ma podporuje pretoze vedia ze som Brony a niekedy mi kúpia nejakého toho poníka. Dokonca moje dve sesternice a bratranec sú ties bronies. A moja mama má MLP FIM tiez rada. ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Deecevans - 01.04.2013 Moje rodina, kamarádi i známý si myslí, že jsem magor a zaboha je nemůžu přesvědčit že to není tak jak to vypadá. ![]() Ale přeci jen ikdyž rodina se mě vždy snažila podpořit v každém zájmu. a Moje maminka je už od malička tak úžasná, že si všímá jaké postavy z jakých filmů mám nejraději. Takže aniž bych jí to řekla, vždy se snaží překvapit s RD. ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Purple - 01.04.2013 no... z mé rodiny to ví asik jen můj brácha.Někdy se na to se mnou koukne.Jinak už to asik nikdo neví.Máma vidí,že mám tapetu mlp a že je pořád kreslím,ale že bych měla ráda mlp,bo že jsem brony(ano mám radši pojem brony než pegasister,bo..jsem na to zvyklá) o tom nemá ani páru. A ani ji to zatím říkat nebudu. RE: Co říká na MLP vaše rodina? - reinbow brony - 04.04.2013 No moje mamka je zvikla na pokemony,simpsonovi,futuramu,chip a dale ... Ale ponici ji dostaly. A ted ji je to celkem jedno nebo alespon doufam ![]() jenom kdys me nekdy vidi se divat na poniki tak se pta jestli jsem s toho nezmagoril. No a tata o tom nastesti nevi ![]() RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Baterka - 04.04.2013 Heh. kolikráte se divím že se bojíte říci lidem v okolí či jen nejbližším že máte rádi ponies. ![]() Sakra ![]() ![]() Btw to není stejné jako coming out.. to proti tomu je teprve Peklo. RE: Co říká na MLP vaše rodina? - turboviking - 04.04.2013 U mě to je právě naopak, což je divné když jsem dosti jako Fluttershy ![]() ![]() |