srazy v okoli Noveho Jicina - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Srazy v ČR/SR (https://bronies.cz/Forum-Srazy-v-CR-SR) +--- Téma: srazy v okoli Noveho Jicina (/Vlakno-srazy-v-okoli-Noveho-Jicina) |
RE: srazy v okoli Noveho Jicina - TemplarBrony - 02.08.2013 V Novém jičíně je na asi 5 minut od Autobusového nádraží a 20 od čajovny, nákupní středisko. Je tam myslím Tesco, Deichmann, Takko, Electro a podobně... Tak tam je i Dráčik . Už jsem tam BB kupoval a doufám že tam budou i teď . Měli by stát maximálně 70. Je možné že tam bude nějaká sleva nebo tak, ale to nevím . Nejspíše bych do Nového Jičína dorazil už kolem 12. hodiny, tak bych se tam podíval a pak informoval . RE: srazy v okoli Noveho Jicina - Zeus^^ - 02.08.2013 aha,tak to jo .. když tak přemýšlím ,nedávno (tak možná 3 týdny(?)) jsem tam byla a blindbagy jsem tam neviděla ale v tescu byly malé figurky twilight (jenom)-myslím že stály nějak pod stovku (70? ,80? ,90?)a pak jinak v obou sady po třech..a v tescu ještě takové ty figurky s nálepkama atd. RE: srazy v okoli Noveho Jicina - TemplarBrony - 02.08.2013 Můžeme to tam celé obejít . Jinak, nevím proč, ale připadá mi že 15:00 je docela pozdě. Někdo bydlí přímo v NJ a mohl by hned po obědě, což by mohlo být 13:00. Kdyby někdo tak brzo nemohl, vždycky by mohl někdo někdo ho počkat a třeba přivést . RE: srazy v okoli Noveho Jicina - Keranis - 02.08.2013 Templář: 15:00 je hlavně kvůli tomu, že v ten čas otvírá čajovna. Kdybychom se chtěli sejít dřív, museli bychom začít jinde, třeba na náměstí, a pak se až do tří někde poflakovat. Já bych s tím problém neměl, akorát bys musel vymyslet program Jo a nechtěl bys potvrdit účast, ať je nás tam v seznamu víc? A ještě jedna věc: Jak se na srazu poznáme? RE: srazy v okoli Noveho Jicina - TemplarBrony - 02.08.2013 Já ji už potvrdil do SZ . O té otevírací době čajovny jsem nevěděl, ale docela se to hodí . Můžeme dát sraz na dřívější dobu a obejít ty obchody . Potom se můžeme přímo přesunout do čajovny . Jak se poznáme? Co budu mít na sobě řeknu až potom , ale zkusím si udělat do té doby něco jako BB náhrdelník RE: srazy v okoli Noveho Jicina - Escudo - 02.08.2013 ok takze domluveno, ale je ten obchod otevreny i v sobotu? ... a jestli jo, fakt by to chtelo ty tahaky ... a pak jeste jedna vec, kde se sejdeme? RE: srazy v okoli Noveho Jicina - Tobyyy - 02.08.2013 (02.08.2013, 17:37)Keranis Napsal(a): A ještě jedna věc: Jak se na srazu poznáme? AK prídem tak ma spoznáte hneď , len neviem či prídem. Hlavne dajte vedieť kedy sa teda začína, mne by nerobilo problém prísť kedykoľvek. RE: srazy v okoli Noveho Jicina - TemplarBrony - 02.08.2013 Otevřeno je . Tahák vezmu . Sejít bychom se mohli na náměstí a nebo blíž autobusovému nádraží RE: srazy v okoli Noveho Jicina - Keranis - 02.08.2013 Pokud se sejdeme v jednu, co budeme do těch tří dělat? Lov BB nám nezabere víc jak hodinu... Měli bychom najít nějaké místo, kam zapadnout ještě před otevřením čajovny, a nasměrovat tam i ostatní, kteří přijdou v čase mezi jednou a třemi. Navrhněte něco, mně zrovna došla inspirace Jo a taky bych rád věděl, kolik se nás teda sejde v jednu, ať tam nejsme jenom dva nebo tři. Templář: BB náhrdelník? Hustý, to chci vidět! RE: srazy v okoli Noveho Jicina - TemplarBrony - 02.08.2013 No, já to spíš myslel že si na šňůrku přivážu BB ne že si z nich udělám řetěz . Tak, projdeme Dráčik a Tesco . A pak si sedneme na náměstí a všechny shromaždíme (píšu to jako by měl přijet 20 lidí a přitom náš bude asi 5 ) |