![]() |
Železniční Nadšenci i modeloví železniční nadšenci. - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: Generální OffTopic (https://bronies.cz/Forum-Generalni-OffTopic) +--- Téma: Železniční Nadšenci i modeloví železniční nadšenci. (/Vlakno-Zeleznicni-Nadsenci-i-modelovi-zeleznicni-nadsenci) |
RE: Železniční Nadšenci i modeloví železniční nadšenci. - Decimus - 25.09.2015 Ani ne. RE: Železniční Nadšenci i modeloví železniční nadšenci. - Miky - 25.09.2015 Jednou za čas pokochat se... ok, ale jezdit tudy denně je za trest, pokud chce být člověk doma v rozumný čas. Vlakové spoje Jihlava - Brno, jednoduše řečeno zoufalost. Leze to jak šnek z hospody po pěti pivech. Leda, že by se něco změnilo za tu dobu co jsem přesedlal na individuální dopravu. RE: Železniční Nadšenci i modeloví železniční nadšenci. - Decimus - 26.09.2015 Tak já nejezdím Jihlava-Brno. Já jezdím domů z Nové Město na Moravě-Žďár nad Sázavou-Havlíčkův Brod-Jihlava-Okříšky a Znojmo a když jedu na intr, tak jedu tou samou cestou akorát nazpátek ![]() RE: Železniční Nadšenci i modeloví železniční nadšenci. - Decimus - 26.09.2015 Dnes mně napadlo takové zamyšlení, které následovalo po mém snu, ve kterém jsem jakoby koukal na video, kde Will Smith promlouvá k malému klukovi: „Když něco chces, bež za tím“ (pamatuju se, že během toho snu jsem natahoval a pak jsem se vzbudil a znovu usnul), tak mně napadlo napsat, prvně jsem to napsal na fb, ale napíšu to i semka, protože to souvisí se železnicí. ![]() Narozky se blíží a už vím co si přeju... Drží mně to už dlouhou řádku let. Spíš mně to drží už od mého narození (a teď si ze sebe udělám srandu ![]() ...k narozeninám si přeju být strojvedoucím ČD Cargo! ![]() ![]() (obrázek jsem vzal z jedné motorkářské stránky a místo motorky jsem dal lokomotivu a slovenštinu, jsem nahradil češtinou ![]() RE: Železniční Nadšenci i modeloví železniční nadšenci. - Decimus - 26.09.2015 Ale tak Jihlava-Brno jezdí rychlíky, ne? A rychleji to jet nemůže, protože tam je většinou traťová rychlost 75km/h. Buď rád, že se někam vůbec dostaneš. RE: Železniční Nadšenci i modeloví železniční nadšenci. - Anemonis - 26.09.2015 Tou tratí jsem jezdil 4,5 roku. Úsek Jihlava-Okříšky ještě jde (až na to čekání v Bransouzích na protijedoucí rychlík, když se jede do Jihlavy). To zastávka v Rapoticích je na takovém kopečku, do kterého dieslové lokomotivy jedou na plný výkon max 35 km/h. A to se změní asi až tam natáhnou dráty. Nu což, někdy jsem si četl, někdy poslouchal mp3, a tu trať znám i potmě. A v Jihlavě oznamuje (nebo přinejmenším donedávna oznamoval) nádražní rozhlas: "Spěšný rychlík do Brna..." ![]() RE: Železniční Nadšenci i modeloví železniční nadšenci. - Decimus - 26.09.2015 ![]() ![]() RE: Železniční Nadšenci i modeloví železniční nadšenci. - Decimus - 26.09.2015 A nepojede když tak někdo z Jihlavy do Havlíčkova Brodu v pondělí v17:22? ![]() RE: Železniční Nadšenci i modeloví železniční nadšenci. - Bouri - 26.09.2015 Možná ty dráty povedou až do Brna - před X lety jsem zaslechl nějakej kec, že v Tetčice (a okolí) mají časem elektrifikovat. A elektrifikovat jen do Střelic je podle mě nesmysl, tak se to protáhne až do Brna. RE: Železniční Nadšenci i modeloví železniční nadšenci. - Decimus - 26.09.2015 aha ![]() |