![]() |
FNAF (Five nights at Freddy's) - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry) +--- Téma: FNAF (Five nights at Freddy's) (/Vlakno-FNAF-Five-nights-at-Freddy-s) |
RE: FNAF (Five nights at Freddy's) ,FNAF 2 a 3 - Milda - 08.04.2015 FNAF film? ohohohohoho najs , je to ještě lepší než sem předpokládal. ![]() RE: FNAF (Five nights at Freddy's) ,FNAF 2 a 3 - SecreterceS - 08.04.2015 Yaaaaaaaaaaaay, FnaF film!!! Ten mi neuteče! RE: FNAF (Five nights at Freddy's) ,FNAF 2 a 3 - RayCode - 15.04.2015 Hráno ,dohráno ![]() Ale musím říct , že ty SFM animace , ketré dělají , že tam nahrazují ty roboty poníkami , se mi opravdu líbí ![]() RE: FNAF (Five nights at Freddy's) ,FNAF 2 a 3 - Vlčí_PowerDance - 15.04.2015 Pozor!Pozor! Stala jsem se (asi) velkou fanynkou FNAF!Líbí se mi z FNAFu nejvíc Mangle,nwm proč ![]() RE: FNAF (Five nights at Freddy's) ,FNAF 2 a 3 - SecreterceS - 15.04.2015 V původní podobě musela být moc roztomilá a někde v tobě se probouzí soucit s tou nebohou obětí krutých dětí ![]() Mimochodem, co to znamená Mangle? Strýček Google říká, že mandl na žehlení, ale "mangled" znamená rozdrcený. Tak nevím. Nějaký zkušený angličtinář? Hodilo by se mi to do fanficu... RE: FNAF (Five nights at Freddy's) ,FNAF 2 a 3 - Laira - 15.04.2015 SecreterceS: Vlastně to prostě znamená "rozdrcený". Teda, myslím, že ano. ![]() Pokud vím, Mangle je vlastně Toy Foxy, ale vzhledem k tomu, jak dopadla, tak se jí začalo říkat Mangle. Ještě by mě zajímalo pohlaví Mangle. Ve skutečnosti to je s největší pravděpodobností kluk, protože Scott myslím někde řekl, že i ti toy animatronici mají stejné pohlaví, jako jejich starší verze. Jen Mangle byl(a) možná moc strašidelná pro děti, tak jí/jemu dali rtěnku a řasy. Stejně Mangle považuji za holku. ![]() A pak si třeba děti myslely, že to je holka. Tak či tak, Mangle je chudák. ![]() Mimochodem, co ta má Mangle na rameni? Nebyl to kdysi nějaký papoušek, či tak něco? RE: FNAF (Five nights at Freddy's) ,FNAF 2 a 3 - amnesiamancz - 16.04.2015 A... Zabijou vás tak že si vás strčí do obleku a tím vás dráty a železo zabije ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: FNAF (Five nights at Freddy's) ,FNAF 2 a 3 - Milda - 16.04.2015 Laira : papoušek asi těžko...podle mě , spíš další součástka kterou k němu přimontovali děti. RE: FNAF (Five nights at Freddy's) ,FNAF 2 a 3 - Vlčí_PowerDance - 16.04.2015 Laira:Taky považuji Toy Foxy/Mangle za holku. Když jsme u pohlaví...Je Toy Bonnie/BonBon kluk nebo holka?Já ji považuji za holku ale spíž se hodí na kluka,když má tu kytárku ![]() Mangle má asi na rameni něco jako papouška,Foxy byl pirate fox,takže je možné že by Mangle taky byla/byl pirát ale nemá hák ani pásku,takže se asi určit to nedá. Milda:S 50% moc nesouhlasim,spíž tam už asi byla když ještě měla kůži na těle,než se z ní/něho stal(a)...Jak to mám říct...No,prostě bez kůže a asi byla součástí hlavy... RE: FNAF (Five nights at Freddy's) ,FNAF 2 a 3 - Laira - 16.04.2015 Vlčí: Toy Bonnie je kluk, to je potvrzené. Hodně lidí ho má za holku a i když má takové rysy, mně jako holka teda nikdy nepřipadal. ![]() |