Bronies.cz
Nejoblíbenější záporák - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony)
+--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze)
+--- Téma: Nejoblíbenější záporák (/Vlakno-Nejoblibenejsi-zaporak)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: [Anketa] Nejoblíbenější záporák - Rainboom - 19.03.2013

Keď som čítal názov článku myslel som že.tu bude Trixie Unsuresweetie
Tak som aj ja dal Discorda

RE: [Anketa] Nejoblíbenější záporák - Grovajl - 19.03.2013

kotja: nejen ve Skyrimu, ale taky v Morrowindu a Oblivionu Ajsmug

RE: [Anketa] Nejoblíbenější záporák - Hotsteppa - 19.03.2013

Discord... Povedal som to už predtým, názor nezmením, hoci tá "premena"...no, nebudem kritizovať. Z NMM je už Luna a tá je moja naj zo "svetlej strany" a Queen Cheeselegs by si zaslúžila ešte aspoň jeden výstup.

RE: [Anketa] Nejoblíbenější záporák - kosay - 19.03.2013

Discord je Troll Rainbowlaugh

RE: [Anketa] Nejoblíbenější záporák - Nasut - 19.03.2013

Discord je jedinej, kdo tam má jakžtakž vypracovanou osobnost, navíc je neuvěřitelně vtipnej (když jsem koukal na začátek 2. série, úplně jsem chápal jeho motivy - klidně bych s nim v takovymhle světě fungoval - protože k čemu zažitý pravidla? proč neudělat nový? nebo je úplně nezrušit?) Našel jsem v Discordovi takový vyjádření sebe sama. Právě pro to mi nepřijde ani tak jako záporák, ale spíš jako někdo, kdo vidí svět jinak než ostatní, ale oni ho prostě nechápou a odmítaj přijmout.

NMM je super, ale ta postava byla málo rozvedená, neni tam skoro nic, než jak vznikla a že chce udělat věčnou noc. Žádná osobnost, nic.

Chrysalis je vynikající Pinkiesmile konečně opravdovej Záporák s velkym Z. Propracovanej motiv, vysvětlení toho, co dělá atd. mínus je, že tam neni posaná žádná její minulost, nevíme, jestli se z ní záporák stal, nebo se tak už narodila, nevíme, jestli takovýhle nálety na města dělala někde už dřív. Kdybych neměl tak rád Discorda, tak bych hlasoval pro ní.

Líbí se mi, jak se už pro jistotu nikde ani nezmiňuje Sombra Rainbowlaugh To byl každopádně nejslabší záporák celýho seriálu. Bez minulosti, přítomnosti, budoucnosti, bez ničeho. Absolutně plochej charakter, o kterym víme jen to, že chce všechny zotročit. Ani nevíme proč...

RE: [Anketa] Nejoblíbenější záporák - Hotsteppa - 19.03.2013

Nasut, Discorda prepracovali skvelo, je to troll so zmyslom pre humor a obrovskou charizmou (má to po dablérovi, celý otec Twilightsmile ).

NMM by naozaj mohli viac rozpracovať, aspoň čo sa týka jej pôvodu - teda ak to už v niektorej epizóde nespomenuli.

Chrysalis si určite zaslúži ešte aspoň pár minút slávy a takisto nejaký ten pohľad do jej minulosti. Treba to určite ešte rozviesť.

Sombra už je mimo hry, ak by ho mali vrátiť na scénu, muselo by to naozaj stáť za to. Pripadá mi to tak, že z neho urobili "chvíľkového záporáka" - kde sa vzal, tu sa vzal, bez akejkoľvek minulosti sa zjavil v jednej dvojepizóde a už ho nebolo. (nebol jediný prípad)

RE: [Anketa] Nejoblíbenější záporák - Nasut - 19.03.2013

jj i když o původu NMM neni moc co řikat - Luna se prostě nas***a, oblíkla slušivý brnění a odmítala zalézt s měsícem za obzor, tak byla deportována Rainbowlaugh

RE: [Anketa] Nejoblíbenější záporák - Azuliana - 19.03.2013

Já chci moar Queen Cheeselegs!

RE: [Anketa] Nejoblíbenější záporák - Antarius - 19.03.2013

Ten Sombrův hrad mi připadal spíš jako Discordova prácička Twilightsmile

RE: [Anketa] Nejoblíbenější záporák - HoofíkCZ - 23.03.2013

Jak to ,že tam není Trixie?