The Crystalling Part 1, 2 - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +---- Fórum: S6 (https://bronies.cz/Forum-S6) +---- Téma: The Crystalling Part 1, 2 (/Vlakno-The-Crystalling-Part-1-2) |
RE: The Crystalling Part 1, 2 - Draimisko - 27.03.2016 já si právě všimnul pár zajímavých věcí Rarity Ona to odrazila blbým zrcátkem. Už to naznačuje, že tyhle "útočné" paprsky, které se poslední dobou používají neustále jsou opravdu na bázi světla. To jen tak mimochodem. a ještě tohle To mi zase říká, že Cadence bude SAKRA mocnější než ty dvě dohromady. Když udržela blbý štít, ještě pod útokem Sombry kdoví jak dlouho. Pak už jenom ta úvaha proč stavět obrovské město někde, kde kvůli počasí nemůže nikdo bydlet. RE: The Crystalling Part 1, 2 - Blossom - 27.03.2016 Teď jsem si uvědomila, že CM Shininga je stejné jako štít se, kterým odrazil ten paprsek. Asi už vím za co získal CM. RE: The Crystalling Part 1, 2 - Dragonalicorn - 27.03.2016 Hehe z v tom gifu mají princezny roli spíše světlometů než ochránců To asi přilákalo toho [spoiler: changlinga], myslel si že je tam nějaká akce. RE: The Crystalling Part 1, 2 - TakeruDavis - 27.03.2016 Taky jsem tento kousek postřehl a přiznám se, že můj headcanon byl přesně o tom, že NEbyly alicorny odjakživa a teď se mi to potvrdilo. Podle mě slunce a měsíc před tím fungovaly automaticky, stejně jako počasí. Však počasí se leckde dosud chová, jak se mu zlíbí a jen někde si ho podmanili pegasové. Totéž zřejmě s nebeskými tělesy. A co se týče nesmrtelnosti, tak to hezky přihrává těm, co věří, že Twili "znesmrtelněla". [spoiler: "znesmrtelněla", deal with it.] (27.03.2016, 10:28)sc@lix Napsal(a): -Jediné větší mínus na této epizodě vidím to, že nám nebylo vysvětleno to proč je Alicorn. Snad se to ještě dozvíme. Pravděpodobně se kolem toho bude motat polovina sezóny. RE: The Crystalling Part 1, 2 - Draimisko - 27.03.2016 (27.03.2016, 17:59)TakeruDavis Napsal(a): Podle mě slunce a měsíc před tím fungovaly automaticky, stejně jako počasí. Však počasí se leckde dosud chová, jak se mu zlíbí a jen někde si ho podmanili pegasové. Totéž zřejmě s nebeskými tělesy. takže teď s Twilight se každé přátelství musí taky organizovat přes princeznu, hmm... to by scénáristům docela nahrálo do karet jinak, tohle bych asi bral buď jako dobrý vtípek, nebo jako dobrý a poněkud podezřelý vtípek. Žeby villian-plot-twist roku? rozmyslete si rozkliknutí RE: The Crystalling Part 1, 2 - Bluebear - 27.03.2016 (27.03.2016, 15:03)Jita32 Napsal(a): trošku si myslím, že Shininga přehnali, vypadal jako by byl s kamarády na zapíjení hříběte. Třeba byl... nikde vysloveně neřekl, že nepopil, a kdyby ano, asi by to příliš nezdůrazňoval, ne? RE: The Crystalling Part 1, 2 - Bluebear - 27.03.2016 (27.03.2016, 16:06)Draim Napsal(a): Pak už jenom ta úvaha proč stavět obrovské město někde, kde kvůli počasí nemůže nikdo bydlet. To je pravda, ale na druhou stranu, takové Tokio (a celé Japonsko), nebo Los Angeles... RE: The Crystalling Part 1, 2 - Minetex - 27.03.2016 Tohle mě jen přesvědčuje, abych poníků nechal, dokud je to zdravé Jak tu někdo psal, +Sunburst -Zbytek Sunburst je inovativně nakreslený, ta bradka vypadá alespoň zajímavě. Zbytek těch epizod je o ničem. Skoro bych řekl, že dabéři a animátoři dávali najevo, jak jim to děcko přijde přehnaně OP a že to celé nějak nedává smysl. Připomíná mi to Doctora Who, kde se pravidla porušují a mrtvý charakter je oplakávaný pouze týden, do další epizody. Špatný začátek, S6 dokoukám možná ze zvědavosti o shipu Starlight + Sunburst a pak to zaříznu lol. RE: The Crystalling Part 1, 2 - Moně - 27.03.2016 Jak jsem očekávala, zápletka s děckem byla dost fádní a SG zastínila ostatní členky mane six(?). Doufám, že tomu tak nebude v dalších epizodách. RE: The Crystalling Part 1, 2 - Žeryk - 28.03.2016 Já mám Starlight rád, takže pro mě byly tyhle epizody parádní líbily se mi i xichtíky, co Starlight dělala. Taky mě potěšilo to, že jí pomáhal Spike, přišlo mi, že vyjímečně nebyl jen poskokem. Šlo vidět, že přátelství se nedá prostě "naučit", jak to asi zamýšlela Twilight, pravděpodobně bych se tvářil podobně jako Starlight, kdyby mě někdo chtěl naučit přátelství takovým kvantem listů Jako úvod do nové série se mi to líbilo, jsem docela zvědav na další díly, jestli se mimčo bude ještě nějak příběhově rozebírat. 95% |