Místa s Pony goodies - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Předměty s tématikou MLP (https://bronies.cz/Forum-Predmety-s-tematikou-MLP) +--- Téma: Místa s Pony goodies (/Vlakno-Mista-s-Pony-goodies) |
RE: Místa s Pony goodies - BlackShield - 01.09.2012 Mam pocit, že na černym mostě v bambuli jsem jí jednou viděl, ale už to bude asi měsíc... (nicméně tam bejvá dost mrtvo. možná ještě bude) RE: Místa s Pony goodies - beruskovova - 02.09.2012 Ty Blind Bagy v obchodech uvolňujou nějak postupně jako ti MekDonaldi, nevíte? Budu v čudu a ráda bych aby mi zatím z Prahy neutekla Celestie s Trixie Nebo z Ostravy, to je asi Fuk ) RE: Místa s Pony goodies - EvkaSoňa - 04.09.2012 v Košiciach (v Auparku) v All Toys som dnes našla okrem tradičnej ponuky BB (3.séria) a česacích figúrok aj: peračník, školské dosky, pokladničky, voskovky, pastelky, vodové farby, zápisník (obrázky z FiM) a tiež ceruzky, perá, strúhadlá, zvýrazňovače (ale s obrázkami zo starých častí) RE: Místa s Pony goodies - Papriczka - 04.09.2012 Dnes akce Ostrava - Hledala jsem BB s Flutershy (popř. v průhledném obalu). Tak jsem vyrazila směr Nová Karolina, nejdřív do Puntanely. Krásně velké hračkářství - jedna boční strana regálu (ta krátká) celá MLP, i průhledné sběratelské ale jen Twilight a Pinkie... pak ještě nějaké věci a dost BB, ale jen druhé řady. Bohužel, nezkušená, blbá já jsem nevěděla kam na vyražené čísla se koukat (byly na spodu balení a zezadu, tam kde má být a kde jsem si ho NEVŠIMLA, takže jsem se koukala na to spodní) takže jsem se vesele přehrabovala a pořád narážela na stejné číslo. Tak jsem si řekla - asi už nemají jiné. Vyrazila jsem ještě do Pompa, tam jsem nenašla a prodavačka potvrdila, že nemají. Další cíl bylo teda Futurum - další Pompo a zase nic, vedle Sparkys už byl na tom líp ale měl jen 5. řadu (na fotce z návodu na BB je nějaká divná, tak jsem nechtěla riskovat). Dále byl Dráčik - Plná krabice - ale zase to stejné číslo (blbá, blbá, blbá) tak jsem se naštvala a hrábla do středu krabice a po zaplacení a vypadnutí z obchu jsem otevřela a zklamaně vytáhla Twinkleshine - původně jsem myslela že to je Twilight sparkle, barvy docela podobné ale ne stejné.. tak jsem se ale ještě protáhla Lasem, mají hračky v 2. patře, tam na mě vytáhli jen Filly a to teda ne.. Vedle je ale papírnictví a pokud je někdo fanda starší generace, tak jsem tam viděla penál a nějakou růžovou tašku na rameno, možná toho bylo víc, nesledovala jsem to... Zítra směr železářství pro skobu a dám si Twinkl na klíče. Ach jo RE: Místa s Pony goodies - BlackShield - 04.09.2012 Mě podobná akce čeká pozejtří v Praze (já tu celestii prostě musim mít! ). Fluttershy z pátý vlny se neboj, Cross i já jsme tam oba měli úplně normální Edit:No a teď ode mě dlouho na foru nikdo nic neusylší. Chci zůstat na 100 příspěvcích RE: Místa s Pony goodies - Ferraripony - 04.09.2012 akce Liberec Sparkys fórum - 5 řada asi cca 10 kousků. Princezny jsem vám vybral takže pokud nedoplnili nebo jsem nějakou nepřehlédl nejsou (ale prodavačka řikala, že se mám stavit za čas, že doplňovat budou ) pompo fórum - nic dráčik fórum - nenašel jsem, ale jak jsem zjistil následně v Plaze hledal sem blbě takže tam pravděpodobně budou dráčik plaza - 2 řada skrytá v blízkosti poklady (na stejném místě provděpodobně budou i ve fóru) Puntanela Géčko - Mane 6 v průhlednech krabičkách byly tam všechny kromě Fluttershy (teda neprojížděl jsem to nějak podrobně) RE: Místa s Pony goodies - Papriczka - 04.09.2012 No divná - vypadá, že je celá žlutá včetně hřívy a ocasu RE: Místa s Pony goodies - Melgarh - 06.09.2012 Tak dneska v HK - Sparky's - doplnili 5 tou radu blindbago o celych.. 8 blindbagu.. jediny, ktery stal za "zachranu" a adoptaci byla Fluttershy.. tak ji mam ted doma, a jak pise MrsNellieLovett - ona je plne vybarvena, neni cela zluta ale hrivu/ocas ma nabarvenou (kod 20) takze maj spatny obrazek s tou nevybarvenou. V Tescu HK maji zase ty 4-krabice s TS, RD, Rar a PP za 149 nebo kolik, vyhodne. Ale princezny zadne v HK RE: Místa s Pony goodies - Frolda - 06.09.2012 Ve Slaném v hračkářství vedle spořitelny mají pouze dvě figurky (česací poníci) Rarity a Twillight Sparkle. Cena 165,-. Když jsem se zeptal, řekli mi, že víc zboží od MLP nemají. Každopádně Rarity mám teď na poličce RE: Místa s Pony goodies - BlackShield - 06.09.2012 (06.09.2012, 20:24)Melgarh Napsal(a): MrsNellieLovett - ona je plne vybarvena, neni cela zluta ale hrivu/ocas ma nabarvenou (kod 20) takze maj spatny obrazek s tou nevybarvenou. Ona právěže tvrdí to druhé. Já se tady marně snažil o osvětu ve věci fluttershy no.20 (Jestli se to někomu může zdát jako příspěvek o ničem, tak se hluboce omlouvám. Já jenom potřebuju mít všechno vždy uvedený na pravou míru ) |