RE: Nekonečná čísla - AleXan - 12.04.2020
Takže niečo ako zákaz státia
RE: Nekonečná čísla - Tails - 13.04.2020
Hmm... nikdy mě to nenapadlo, ale je to tak. Ale K+R zní víc fancy a je to opravdu definovaný tak, že je to jen na nejrychlejší zastavení, zatímco na zákazu stání můžeš být třeba hodinu, pokud pro to má důvod, nakládáš nábytek nebo já nevím co.
RE: Nekonečná čísla - AleXan - 13.04.2020
Ako ja som sa ešte nestretol s takým. Iba na letisku kde je niečo podobné: parkovanie zadarmo len na 10 minút, tak som sa musel točíť stále
RE: Nekonečná čísla - Tails - 13.04.2020
Já myslím, že to hlídaj a že když po 10 minutách odjedeš a vjedeš tam zas, tak už to zadarmo nemáš. Ale asi záleží jak kde, tohle se dá udělat naprosto jednoduše tak, že to vyhledá, jestli už ta SPZ není v databázi za posledních x minut.
RE: Nekonečná čísla - AleXan - 13.04.2020
Prosimťa. Bratislavské letisko nemá technológie ako kamera Tí len tlačia papieriky
RE: Nekonečná čísla - Tails - 14.04.2020
To mi připomíná, jak táta někdy říká, že od Pardubic na východ začíná Asie To je ovšem myšleno zejména jako urážka na Moravu a navíc v Asii už je dneska dost vyspělých zemí Ale zase máte míň lidí nakažeých covidem...
Ty světla mi dost připomínaj Hyundai Kona
RE: Nekonečná čísla - AleXan - 15.04.2020
J no. Kto by aj chodil na Slovensko
RE: Nekonečná čísla - Tails - 16.04.2020
RE: Nekonečná čísla - AleXan - 16.04.2020
RE: Nekonečná čísla - Tails - 16.04.2020
Koukám že to má jeom jedny dveře. To by se našim úřadům určitě líbilo z hlediska požární bezpečnosti Ještě v 70. letech se u nás jednodveřové busy dělaly, ale třeba do Polska už jsme tehdy museli dodávat jen dvoudveřové, tam už to netolerovali ani tehdy.
|