![]() |
Princezna Skyla (Spoiler) - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: Princezna Skyla (Spoiler) (/Vlakno-Princezna-Skyla-Spoiler) |
RE: Princezna Skyla (Spoiler) - Deeter Spirit - 04.01.2014 Baterka: Blue Stormova verze je pravděpodobnější. RE: Princezna Skyla (Spoiler) - Baterka - 04.01.2014 Jasně jasně ![]() ![]() RE: Princezna Skyla (Spoiler) - ozzacek - 05.01.2014 Nemyslím si, že Skyla bude. Viděli jste ty hračky vůbec ? Kromě ní se prodává Dashie, Pinkie a pak nějaká Cotton belle, či co. Nápad s miminkem SA a Cadance je ovšem úžasnej, zvlášť kdyby to proběhlo tak, jak popsal(a) Blue Storm o pár stránek dozadu. Ale přála bych si spíš jednorožce - to by prostě nebylo fér, že někdo se narodí s rohem i křídlama, a někdo stráví život kopáním do stromu a pečením koláčků pusou ![]() RE: Princezna Skyla (Spoiler) - Xeelee - 05.01.2014 (05.01.2014, 22:35)ozzacek Napsal(a): Ale přála bych si spíš jednorožce - to by prostě nebylo fér, že někdo se narodí s rohem i křídlama, a někdo stráví život kopáním do stromu a pečením koláčků pusou Vítej v realitě. RE: Princezna Skyla (Spoiler) - Drawirm - 11.01.2014 Skyla je jakožto ta creepy hračka v prodeji už docela dlouho, ne? Připadá mi divné, že by ji tam šoupli s takovým předstihem než by se objevila v seriálu. Podle mě prostě a jednoduše vytvořili dalšího poníka růžové barvy a dali mu titul princezna, protože to se prostě a jednoduše dobře prodává. Jestli bych Skylu chtěla vidět v seriálu? Upřímně ani moc ne. (Mimo jiné její barevné schéma takové nic extra a až moc podobné Cadence). Alicornů je už tak na můj vkus možná příliš. (Skoro bych bývala řekla zlaté časy, kdy byla jen Celestie s Lunou.). Navíc, bylo by divné, kdyby se Skyla už jako alicorn narodila. Twilight stejně jako Cadence (podle knihy) se jím staly až v průběhu života - zásluhou za něco. Jinak nemám problém s tím, aby Shining a Cadence měli dítě (doufám jen, že to nebude zbytečně brzy) a když už by z něj tvůrci udělali alicorna, tak by k tomu měli mít hodně dobrý a oprávněný důvod. Zkrátka, Equestrie má už princezen dosti. ![]() RE: Princezna Skyla (Spoiler) - Fast Bolt - 12.01.2014 (26.12.2013, 12:53)Winter Breeze Napsal(a): ...klesne význam alicornů...Právě. A to by byla docela škoda. Pamatuju si svoje malé "wow" když jsem poprvý viděl Lunu a Celestii, taková božská stvoření to pro mě asi deset vteřin byla v porovnání s ostatníma poníkama. Ale ke Skyle: Pokud bude nějak smysluplně zavedena do příběhu, tak to bude i fajn. Krom toho je docela cute. Pokud se tam objeví nějak takhle:*famfáry* "Máme dceru, jo čau máme dalšího alicorna, to koukáte" *šílená Pinkie a prostě tak nějak předvídatelné reakce mane 6* tak to bude zbytečné. Uvidíme. RE: Princezna Skyla (Spoiler) - Xin - 02.02.2014 Z mého pohledu nejsem proti, aby přidali princeznu Skylu. Nese to sebou však mnoho problémů, pro které si myslím, že se jí nedočkáme. Nejsou to jen problémy ohledně seriálu, ale i problémy s mladým publikem a (jak jinak) fandomem, tedy Bronies + fandové (Ne, nejedná se o totéž). Když to vezmeme kolem a kolem, tak by se nám zde objevil další Alicorn. Teď vyvstává otázka. Jak je Alicorn vzácný a jak vůbec vzniká? Poslední dobou se mi zdá, že nakonec bude více Alicornů, než poníků. ![]() Osobně se mi nápad Skyly líbí. Sice nejsem velkým fandou Alicornů, ale proč ne? Navíc si představte epizodu, kdy by se o ní staral třeba taková PP. Už normální hříbata jsou (jak jsme viděli) dostatečně nezvladatelná. Představte si, jak by to mohlo vypadat u Skyly. Pokud se to dobře zasadí do děje, tak by to byl hezký přírustek k backgroundovým poníkům (Doufám, že jsem nikoho nepohoršil). RE: Princezna Skyla (Spoiler) - Deeter Spirit - 02.02.2014 1) Ze strany mladých diváků: pokud to udělají jak u Baby Cakes, nevidím problém proč by to lidem mělo vadit. Je to pravděpodobnější než že se Cadence objeví s velkým břichem. Ze strany Bronies: Mohl by to být problém, viz. Twilicorn. Ale tehdy šlo o přeměnu hlavní postavy, tady jde o narození nové vedlejší postavy která by na to měla mít genetický předpoklad. 2) Zde se dá uplatnit teorie Alfa a Beta alicornů. Alfa alicorni (Celestie a Luna): - Alicorny už od narození - dlouho žijí - jeden z rodičů pravděpodobně také Alfa alicorn Beta alicorni (Cadence a Twilight): - Alicorny se stanou - délka života jako u ostatních poníků Skyla by měla za rodiče jednorožce a Beta alicorna, zde můžeme zjistit jestli je alicorní rasa dědičná a jelikož jsou Shining a Cadence smrtelní je tu šance že Skyla by byla taky. Měla by zřejmě i potencionál na magii, ale to neznamená že by hned uměla kouzla nejvyšší úrovně, bude se je určitě muset postupně učit. V tomhle případě se ji může přiřadit titul Alfa- nebo Beta+. 3) Osobně než chůvu Pinkie Pie bych radši viděl rodiče Shininga a Cadence. A když už chůvu tak jedině Twily ![]() RE: Princezna Skyla (Spoiler) - Xeelee - 03.02.2014 Celestie je princezna, protože Slunce a vládnutí Equestrii. Luna je princezna, protože Měsíc, noc, sny a ségra Celestie. (podle toho jak sou prezentovaný jde o polobohyně, který tu klidně mohly bejt od počátku světa) Cadance je princezna, protože láska. Twilight je princezna, protože magie. Skyla bude princezna, protože malý holčiky maj rády růžový a fialový princezny? Skyla tu s námi je už od 4. února 2013 a zatím neexistuje jedinej náznak toho, že by se v seriálu opravdu měla objevit. Uvidíme, jestli bude v G4. Jestli ne, tak v G5 už se IMHO neobjeví. Trošku se mi to rozleželo v hlavě a dospěl sem k závěru, že nealicorní Skylu bych v seriálu opravdu rád viděl. To je ale asi ta nejmíň pravděpodobná varianta. EDIT: Teď mi ale došlo, že Skyla barevně vypadá prakticky jako Cadance. Přijde mi dost divný použít pro dítě postavy téměř totožný barvy, jen v hnusnějších odstínech/barevný kombinaci. ![]() RE: Princezna Skyla (Spoiler) - Baterka - 03.02.2014 tak Skyla nahradí Lunu ne ? Fšak se místo najdé ! ![]() |