Český dabing & seznam epizod - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: Český dabing & seznam epizod (/Vlakno-Cesky-dabing-seznam-epizod) |
RE: Český dabing & seznam epizod - Martin - 14.01.2015 OT: @Twingo: @Macaman: RE: Český dabing & seznam epizod - Mácaman - 14.01.2015 Martin, Twingo: RE: Český dabing & seznam epizod - Dawnflash - 14.01.2015 Linky na prvú sériu sú všetky zmazané, poprosil by som update linkov na nejaké funkčné ak možno. Ep 1 Viac neviem nájsť... RE: Český dabing & seznam epizod - blesk1j_CZ - 14.01.2015 Dawnflashi, ja když koukám na MLP a sem mimo komp tak na dallimation, tam to dělam tak že si je tam vyhledam. zkus napsat: muj malý pony 1 díl 1 serie dabing cz PS: Ja normalně na dallimation nekoukam protože mam všechno stažený na kompu. hmm kromě MLP Equestria girs a MLP rainbow rock. EDIT: jestli mysliš že když klikneš na ten odkaz na dallimation a řika ti to že je smazane nebo tak nejak? ty dili tam jsou furt, nejlip jak se knim dostat tak já mam stahnutou aplikaci dallimation a funguje a hlavně se musite přepnout do online modu jinak vam to nic nenajde. RE: Český dabing & seznam epizod - Dawnflash - 14.01.2015 Nie, myslím to, že tie linky uvedené v OP pod spoilerom prvej série nie sú funkčné. Ani jeden z nich. Videá boli skrátka odstránené. Bude to treba updatnuť ak má niekto kolekciu funkčných linkov RE: Český dabing & seznam epizod - blesk1j_CZ - 14.01.2015 tak jakto že ja přes tu aplikaci najdu klidně prvni dil i ty ostatni? samořejmě mam na to aplikaci pro androit. je možné že byli přesunyty na jine adresy to by už tam ty dili nebyli když je mužu vydět i tet. EDIT: tady je odkaz na tu aplikaci pro androit zde do vyhledavače je snat nejlepši za dat muj maly pony 1 dil 1 serie dabing cz a hlavně mit zapnutej onlinemod jinak vam to nenajde ani jedno vydeo ale to si snat už poraditw sami. EDIT2: jen tak jsem teda vyhledal prvni dil na dallimationu a ono to tam je tady RE: Český dabing & seznam epizod - blesk1j_CZ - 06.04.2015 Čau poníci, víte něco kdy začnou dabovat S5? Dalo by se něco zjistit? Docela mě to zajímá, jestli už to třeba neprobíraj. RE: Český dabing & seznam epizod - LEGION_1 - 06.04.2015 To tak skoro nebude kámo. Ale mohli by práve, keď skončí tá origoš. Alebo už v lete? Netuším jak to je, bo Slováci nemajú ani S3 nadabovanú V každom prípade už sú tu titulky a rozhodne si to pozriem ešte raz a s nimi RE: Český dabing & seznam epizod - Blue Storm - 06.04.2015 Blesk1j_CZ: S4 v angličtině a v premiéře, skončila v polovině května a Barandov to začal dávat dabovaný v září. Pokud nenastane prázdninová výluka a pojede se serie bez přestávky, tak 5S by měla skončit cca. v polovině září. Kdybych to bral podle minulé serie, tak by tuhle pátou serii Barandov měl začít vysílat v lednu 2016. Re: Český dabing & seznam epizod - sc@lix - 06.04.2015 Já bych spíše počítal s tím, že prazdninova přestávka bude, protože jak jsem si to tak propočítaval, tak do začátku prázdnin se stihne odvysílat přesně polovina sezóny a druha půlka by se odvysílala na podzim. Nevím může to být taky náhoda. Ale zpátky k českému dabingu, tím pádem bych ho spíše viděl někdy na jaře příštiho roku. Ale je to pouze můj názor. Odesláno z mého GT-S5570I pomocí Tapatalk 2 |