Vtipy - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: Generální OffTopic (https://bronies.cz/Forum-Generalni-OffTopic) +--- Téma: Vtipy (/Vlakno-Vtipy) |
RE: Vtipy - thesecret1 - 12.09.2013 Policajti vidí, jak sedlák dojí krávu, která přitom pije z vědra vodu. Tak ji koupí a říkají si, jaký je to prima kauf, pije vodu, dojí mléko. Zavedou ji k rybníku, jeden jí strká hlavu do vody a druhý dojí. Jenže krávu to dusí, tak po*ere toho, co dojí, a ten na druhýho volá:"Dej jí hlavu výš, nasává bahno!" RE: Vtipy - Rainfall - 12.09.2013 Plave kapr v medu a říká: "To je hustý." Víte jak se říká černému pilotovy? RE: Vtipy - Hotsteppa - 05.10.2013 Do autoservisu vletí cez výklad auto. Vystúpi z neho chlapík, príde k predavačovi a hovorí: "Zdravím, už ste dostali to nové brzdové obloženie?" Pýta sa lekár svojho kolegu: "No čo, pán kolega, ako dopadla operácia?" "Operácia? Počkať, my sme nepitvali?" Hovorí jedna pokusná myš druhej: "Sleduj, ako som si toho laboranta vycvičila. Keď stlačím tamto tlačidlo, donesie mi krmivo." RE: Vtipy - Mystery - 10.12.2013 Chucka Norrise uštkla kobra. Po 8i hodinách bolestí kobra zemřela... Chuck Norris rozpláče i cibuli. Chuck Norris nepotřebuje peníze poněvadž co řekne,platí. Než jdeme spát díváme se pod postel jestly tam není strašidlo. Než jde spát strašidlo,dívá se jestly tam není Chuck Norris. RE: Vtipy - Shaggy84675 - 10.12.2013 Tak jo, taky bych mohl aspoň dva přidat: Paní Karásková nabízí sousedce koláčky. “Ty jsou skvělé!” chválí je sousedka, “trouba vám dobře peče, že?” “Jo, ale těch keců, než ho k tomu dokopu!” <----------------------------------------------------------------> Přijde chlapík do železářství. Prodavač se zeptá, copak byste potřeboval. Hřebíky. Kolik? Kolík si strč dddddddddddd (někam). Já chci hřebíky! RE: Vtipy - Linnist - 15.12.2013 Deš na fb, rozklikneš odkaz a vidíš: http://z0r.de/150 řekneš si WTF?!? RE: Vtipy - Santhiras - 15.12.2013 Víte, jak se říká cikánovi v saku? RE: Vtipy - kotja - 17.12.2013 Já bych chtěl tank. Tak si ho kup. Je moc drahý. Máš kreditku. Stejně bych ho nemohl splácet, přišli by na mě exekutoři. Nepřišli, měl bys tank. RE: Vtipy - ozzacek - 18.12.2013 Jde opilec domů z hospody a na hrázi uvidí ležet zlatou rybku. Rybka říká : "když mě pustíš zpátka do vody, splním ti jedno přání." Opilec ji zkopne do vody a odchází. Rybka za ním volá : "Ještě to přání !" Opilec se otočí a zamumlá : "Rybko, nes*r." A druhý den rybka pukla. RE: Vtipy - Mystery - 18.12.2013 Sedí bača před svým domečkem u ohrady s ovcemi,příjdou turisté a ptají se: "Bačo, sejra máš?" "Mám,ale nedám." "Bačo, a mlíko máš?" "Mám,ale nedám." "Bačo, a co žinčicu,máš?" "Mám,ale nedám." Turisté se zklamaně otočí a lezou dolů do vsi ze svahu. Když už jsou skoro dole, objeví se nad nimi ve stráni bača a volá: "Vraťte sa,vraťte sa!" Turisti se zaradují,že si to bača přece jenom rozmyslel,a drápají se zase svahem nahoru. Vylezou až k bačovi, ten vyndá fajfku z pusy s povídá: "Aj tvaroh mám,ale taky nedám!" --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Tak co jste dnes dělali ve škole,Pepíčku?" "Stáli na jedné noze." "Jako čápy?" "Ne,jako blbci!" --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Pane šéf, můžete mi dát zítra volno? Manželka chce, abych jí pomohl s vánočním úklidem." "Z takového důvodu vám volno nedám!" "Děkuji,věděl jsem že je na vás spolehnutí!" --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tchýně vaří v kuchyni guláš. Malý domácí kocourek se přitulí k noze a mňoukáním si vyprošuje kousek masa. Tchýně ho odtlačí nohou. Kocourek se opět přitulí a prosí o kousek masa. "Vypadni" zařve na něj tchýně a odkopne ho do kouta. Vzápětí přichází zeť z práce, posadí se ke stolu a tchýně jej vítá: "Uvařila jsem výborný guláš jen pro tebe" a nabere mu plný talíř. Ještě než zeť začne jíst, přitulí se k němu kocourek a prosí o kousek masa. Zeť mu kousek masa hodí se slovy: "Dej si, mazlíku." Kocourek maso zhltne a vzápětí leží natažený na zemi a nedýchá. Zeť se rozčílí a zařve na tchýni: "Tak otrávit jste mě chtěla, vy bestie!" A práskne jí jednu po hubě, až tchýně letí do kouta. Kocourek pootevře očko a pomyslí si: "A máš to, svi*ě lakomá!" |