Hypnotické nahrávky - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Audio (https://bronies.cz/Forum-Audio) +--- Téma: Hypnotické nahrávky (/Vlakno-Hypnoticke-nahravky) |
RE: Hypnotické nahrávky - Lefty - 30.05.2013 Takže.. zkusil jsem loop Twi, zezačátku jsem cítil uvolnění ale později jsem začal mít stres, že něco nestíhám, že jsem někde pozdě a strašně se mi při tom zvýšil tep srdce ( nejspíš z 60 za minutu na takových 80-85 za minutu). Dále jsem cítil, jak se mi prsty slepují k sobě, na chvíli jsem s nima nemohl vůbec hýbat, ostatní jsem už necitil, snad jen svrbění já uchu . Rozhodně hodlám pokračovat a uvidíme, jaké budou výsledky . Jen škoda, že to ještě není v češtině (nebo je?). Rozhodně je to zajímavé, navíc si rád hraju s představama, někdy jsem si třeba domyslel roh, a cítil jsem Ho ( i bez nahrávky). Snad to nebude mít vliv i po nahrávce . Opravdu jsem rád že jste sem dali toto vlákno . Hodlám sem přihazovat další pocity, ale tohle prozatím stačí, tak hodně štěstí . RE: Hypnotické nahrávky - ShiroWolfy - 30.05.2013 Další dvě noci main Twilly file za sebou, výsledky neuspokojující Pokaždé dostanu kopýtka a začne se mi měnit myšlení. Následně si nic nepamatuji, takže asi vždy usnu. Navíc jsem zjistila, že mám tendenci čtvrt hodiny před usnutím úplně zapomenout Budu se muset v sobotu hodně vyspat a zkusit to uprostřed noci Popřípadě zkusím poslední záchranu - loop RE: Hypnotické nahrávky - Icazo - 09.06.2013 Okay tak sem taky napíšu svoje zkušenosti. Pokus #1- Pustil jsem si RD přibližně v 22:30. Po 20ti sekundách mě na tom ale něco rozesmálo (vůbec nevím co), a musel jsem to vypnout. Potom jsem usnul. Pokus #2- Další večer, přibližně ve stejný čas jako poprvé, jsem si znovu pustil RD. Tentokrát jsem se přemohl, a nerozesmál jsem se hned na začátku. Vydržel jsem to ale cca do poloviny, kdy začala transformace. Další fail. Pokus #3- Uklidnil jsem se a zkusil jsem to znovu. Tentokrát jsem se už vůbec nesmál, ale byl jsem donucen to po dvou minutách vypnout. Někdo mi vešel do pokoje. Pokus #4- Asi po deseti minutách jsem si nahrávku pustil znovu. Chtěl jsem to alespoň doposlouchat do konce. Začala transformace. Cítil jsem vše, kromě kopyt na rukách. Když to skončilo, bylo už 1:00 v noci. Lehl jsem si, dal jsem ruce za hlavu, nohu přes nohu a s úsměvem na tváři jsem usnul... Pokus #5- Tentokrát jsem už věděl, do čeho přesně jdu. Po nahrávce už jsem cítil kompletně všechno. Budu sem dávat další updaty RE: Hypnotické nahrávky - Kovu11 - 09.06.2013 Sú aj v CZ/SK? RE: Hypnotické nahrávky - Icazo - 09.06.2013 (09.06.2013, 13:01)Kovu11 Napsal(a): Sú aj v CZ/SK? Nejsou. (Alespoň myslím) RE: Hypnotické nahrávky - Dex - 09.06.2013 Začínám přemýšlet o tom, že to zkusím (né na sobě, samozřejmě, ale na někom jiném) Upřímně: jsem radši v pozici hypnotizéra (sugestora), než hypnotizovaného (sugestovaného) RE: Hypnotické nahrávky - White Sugar - 10.06.2013 Zkusil jsem to a je to naprosto super! Cítil jsem křídla kopyta a dokonce i uši ale na obličeji nic... na tom musím ještě zapracovat. RE: Hypnotické nahrávky - Icazo - 11.06.2013 Okay mám další update! Včera jsem si zkoušel pouštět RD 3.0 noBGM. Je to sice dlouhý 45 minut, ale chtěl jsem to zkusit. Bohužel jsem u toho vydržel pouze cca do poloviny. Ale něco nového se stalo. Křídla nemám už čistě imaginární. Vnímám je téměř nepřetržitě a vadí mi třeba ležet na zádech, nebo se opírat o židli. Prostě to bolí. Mačkám si křídla. Dnes v noci budu navíc zkoušet úplně něco nového. Určitě dám potom vědět Zatím ahoj. -RD (tedy Icazo, ale momentálně RD ) RE: Hypnotické nahrávky - ShiroWolfy - 11.06.2013 Argh Já už jsem asi třikrát usla u poslouchání Twilly Kopýtka, check, mind, check, špatné rozumění tomu kdo to říká, check Neznáte nějakou verzi Twilight kterou mluví někdo, komu je lépe rozumět? RE: Hypnotické nahrávky - CrystalShine - 11.06.2013 Moondust :/ Na jeho srozumitelnost si stěžujou i anglicky mluvící. Zase ten jeho styl má také něco do sebe… Je podbízivější, méně rušivý… Jen ta srozumitelnost být lepší. Jinak přímo v tom dokumentu od Honzdira jsou i starší verze Twi od jiných autorů. |