Trička CZ/SK bronies - objednávka - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Předměty s tématikou MLP (https://bronies.cz/Forum-Predmety-s-tematikou-MLP) +--- Téma: Trička CZ/SK bronies - objednávka (/Vlakno-Tricka-CZ-SK-bronies-objednavka) |
RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka - wolfrin - 28.09.2013 tak nic, tak si vemu od Xeeleeho, pokud nebude jiné než černé RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka - Jamis - 30.09.2013 (28.09.2013, 16:30)silwer Napsal(a): ahoj jelikož nemám žádný účet chci se zeptat jestli je možnost platit při převzetí na velkém srazu Pokud to jinak nepůjde, tak ta možnost tu samozřejmě je - akorát na velkém srazu budu mít práce nad hlavu (stejně jako všichni organizátoři), takže platba předem na účet je způsob, jak celý proces zjednodušit a vyhnout se co nejvíc problémům. (28.09.2013, 20:56)wolfrin Napsal(a): Jamisi, pokud dorazíš na 4. sraz, tak bych si objednal taky jedno z triček jestli by mohlo být zelená až do limetkové barvy velikost L, pánské, černou prostě ne . viz. odpověď od Alpha - objednávka už je zadaná, takže kdyžtak příště. Jen pro úplnost - barvu a střih trička si vybereš na stránkách, kde objednáváme (jsem chlap, takže "zelená až do limetkové" je tak trochu mimo mou rozlišovací schopnost ) (28.09.2013, 21:45)wolfrin Napsal(a): tak nic, tak si vemu od Xeeleeho, pokud nebude jiné než černé Myslíš to vlákno, které vytvořil Xeelee, schraňuje údaje a objednávat/zařizovat to budu taky já proč to píšu: co se barvy trička týče, platí stejný postup, který je uvedený v Často kladených dotazech. RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka - Jamis - 02.10.2013 Aktualizován první příspěvek - zapsány došlé platby. Pokud chcete mít trička do velkého srazu hotová, tak si pospěšte RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka - Jamis - 09.10.2013 Update: Trička vytištěna! Hned jak zaplatí alespoň polovina z vás, půjdu je vyzvednout a začnu s distribucí RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka - Mrak - 09.10.2013 (09.10.2013, 10:51)Jamis Napsal(a): Update: Trička vytištěna! Hned jak zaplatí alespoň polovina z vás, půjdu je vyzvednout a začnu s distribucí Dnes budu posílat peníze RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka - Alkel u3 - 09.10.2013 Jamisi, seznam platičů je jen neaktualizovaný, nebo ti platba ode mne nepřišla? (platbu jsem odesílal 30.9.) RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka - Jamis - 09.10.2013 @Mrak: supr jen více takových @Alkel u3: Platba dohledána, seznam aktualizován až teď - mám teď dost fofr kolem velkého srazu, tak aktualizace až dnes. RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka - Hadasa - 09.10.2013 Peníze poslány, teď už jen čekat až přijdou RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka - Alkel u3 - 09.10.2013 Díky za update. Sice jsem si myslel, že to asi bude tak, jak to nakonec bylo (chápu, že sraz sežere čas), ale nebyl jsem si jistý, jestli se někde něco opravdu nepokazilo. RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka - Anemonis - 14.10.2013 Až bude probíhat distribuce, moje tričko může vyzvednout Andhariel nebo KRAJKHOUR, pokud bych nebyl přítomen. |