![]() |
Český dabing & seznam epizod - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: Český dabing & seznam epizod (/Vlakno-Cesky-dabing-seznam-epizod) |
RE: Český dabing & seznam epizod - blesk1j_CZ - 06.04.2015 Dík Blue, za info. Takže to vychází na 9 měsíců, to nezní špatně. Moc mi nevadí že budu čekat 9 měsícu ale nevim jak vy. a podle sc@lixe to si asi počkám díl. RE: Český dabing & seznam epizod - blesk1j_CZ - 02.05.2015 (21.10.2014, 18:47)wolfrin Napsal(a): Nové vlákno se založilo proto, aby se více zpřehlednil seznam epizod, když jste si tolik přáli. (dohodnuto s adminy) musím upozornit že některé odkazy na ONLINE už nefunguji, tak bylo by super kdyby to někdo opravil. Díky. RE: Český dabing & seznam epizod - Jamis - 18.05.2015 Tak aby se to tu trochu rozhýbalo... návážu na svůj skoro rok starý příspěvek o dabingu Equestria Girls: Takže dneska .... po skoro roce od příspěvku (a podobně dlouhé době, kdy mi tu leží dokumenty s tím, jak to vlastně je - jen bylo třeba je dešifrovat). Jako obvykle, má to pár háčků: Jména dabérů - přepsáno ze závěru EqG: Citace:Michaela Šimůnková Jména dabérů - informace, které jsem získal: Citace:Helena Brabcová jako Applejack Nesedí to se závěrečnými titulky ![]() ![]() RE: Český dabing & seznam epizod - blesk1j_CZ - 18.05.2015 Jo tak tohle je super. RE: Český dabing & seznam epizod - wolfrin - 23.05.2015 Omlouvám se, 1. příspěvek je aktualizovaný kvůli tý 1. sérii. Jamisi: Aspoň už to hodím do 1. příspěvku RE: Český dabing & seznam epizod - Martin - 13.07.2015 Tento příspěvek je mírně OffTopic. Je to sice o českém dabingu MLP, ale ne o Friendship is Magic. Tudíž se sluší varování, že po odkliknutí odkazů ve spoileru čeká asi některé pár bezezsných nocí a nebo důkladné čistění historie prohlížení na You Tube ![]() Každopádně ale by to mohlo být zajímavé pro ty, který český dabing FIM mají rádi (nebo přinejmenším tolerují), aby si mohli porovnat, jak špatně/dobře na tom je FIM v porovnání se staršími generacemi (s ostatními seriály (např. Disneyovky a spol.) to můžeme porovnat klidně taky, ale tam bude hned zřejmé, kdo je vítězem). No a ti, kteří brblají i v dnešní době, že FIM český dabing stojí za *** buď zjistí, že to není až tak špatné, a nebo naopak získají další munici, že to je ještě horší ![]() Pro srovnání s Jamisovým příspěvkem https://bronies.cz/Vlakno-Cesky-dabing-seznam-epizod?pid=494132#pid494132 uvádím (asi ne úplný) výčet dabérů ze třetí generace: RE: Český dabing & seznam epizod - blesk1j_CZ - 24.10.2015 Tak co, je už něco nového? Nevíte něco o tom? RE: Český dabing & seznam epizod - Jamis - 25.10.2015 Tak třeba se i ví, ale imho to sem nemá smysl psát - je to jen další téma pro shitstorm - a myslet si, že se díky nadávání tady v dabingu něco změní k lepšímu, je neskutečně naivní. Ti, kteří byli na Czequestrii měli z první ruky popis toho, jak to v CZ dabingu aktuálně funguje. RE: Český dabing & seznam epizod - blesk1j_CZ - 27.10.2015 Jamisi, já vubec nemám žadný přehlet co se děje jak oni pokročili nebo co je nového. Na CZQ jsem nebyl protože mi to nevyšlo. (25.10.2015, 11:01)Jamis Napsal(a): a myslet si, že se díky nadávání tady v dabingu něco změní k lepšímu, je neskutečně naivní.A jenom dodám: Nenadávám na CZ dabing, já se jenom ptám RE: Český dabing & seznam epizod - Jamis - 28.10.2015 To nebylo myšleno osobně... spíš to bylo takové krátké postesknutí nad tím, jestli má cenu se vůbec snažit s dabingem něco dělat, když se "aktivita" většiny tady na fóru omezuje na plamenná pohoršená prohlášení, jak je to hrozný a jak se to nemůže vyrovnat originálu (což by šlo jen těžko už jenom proto, že originál se nejdřív mluví a pak animuje, kdežto u dabingu už se animace měnit nedá a musí se na ni naroubovat dialogy v jiném jazyce se vším všudy). Ad to, co se diváci dozvěděli na Czequestrii o českém dabingu MLP, můžeš zkouknout zčásti sám, Fang pořídil záznamy (ještě jednou díky mu za to) - včetně těch moderátorských failů ![]() |