Trička CZ/SK bronies - objednávka (2016) - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Předměty s tématikou MLP (https://bronies.cz/Forum-Predmety-s-tematikou-MLP) +--- Téma: Trička CZ/SK bronies - objednávka (2016) (/Vlakno-Tricka-CZ-SK-bronies-objednavka-2016) |
RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka (2016) - POZOR ZMĚNA !! - Xenomorf - 13.06.2016 Nevím, jestli někomu Dusan psal, ale mě napsal, že by chtěl triko změnit na sky blue. RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka (2016) - POZOR ZMĚNA !! - krithias - 13.06.2016 Je ještě možná objednávka? nebo je pozdě? kdyžtak pánské XL černé RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka (2016) - POZOR ZMĚNA !! - Jamis - 13.06.2016 (13.06.2016, 07:07)Xenomorf0CZ Napsal(a): Nevím, jestli někomu Dusan psal, ale mě napsal, že by chtěl triko změnit na sky blue. Psal a už jsem mu před pár dny odpovídal ať si zkontroluje PM. (13.06.2016, 10:29)krithias Napsal(a): Je ještě možná objednávka? nebo je pozdě? kdyžtak pánské XL černé Poptávku jsem poslal, čekám na konkrétní nabídku, takže teď už nepřidáváme. Nicméně pár triček navíc vyrobeno bude. RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka (2016) - Jamis - 15.06.2016 Objednávka potvrzena a zařazena do výrobní fronty! Trička by měla být vyrobena do 10 pracovních dní, tedy do Festivalu Fantazie (kde se doufám mnozí potkáme) budou hotova a tedy i předání může proběhnout tamtéž. Prosím všechny zájemce o platbu za tričko dle instrukcí v prvním příspěvku V prvním příspěvku najdete všechny potřebné informace. Je sice dlouhý, ale neí to nic složitého: prostě podle počtu triček vypočtěte celkovou cenu, přidejte případné poštovné a pošlete na uvedený účet. V případě doručení poštou mi do PM napište svou poštovní adresu, včetně jména adresáta. V případě osobního převzetí (kdekoliv) napište prosím sem do vlákna. Pokud bude něco nejasného, ptejte se prosím zde ve vlákně RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka (2016) - Mácaman - 15.06.2016 ahoj, do kdy je cas na zaplaceni? Stalo se totiz presne to, ceho sem se obaval, terfilo se to zrovna do obdobi, kdy sem ted bez penez RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka (2016) - Jamis - 15.06.2016 Teoreticky limit na zaplacení není - nicméně pokud tričko nebude ani po dvou měsících zaplacené a nebudeme domluveni jinak, tak je nejspíš něco špatně samozřejmě tady v prvním příspěvku budou platby vidět. Pokud platbu stihneš do konce letošního července, tak pohoda a žádný problém. Chápu, že někdo krátkodobě finance mít nemusí, tak stačí napsat PM a dohodneme se individuálně (samozřejmě pokud chce někdo tričko hned, tak je potřeba jej zaplatit). RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka (2016) - OmniBronyCZ - 15.06.2016 (15.06.2016, 17:02)Jamis Napsal(a): Teoreticky limit na zaplacení není - nicméně pokud tričko nebude ani po dvou měsících zaplacené a nebudeme domluveni jinak, tak je nejspíš něco špatně samozřejmě tady v prvním příspěvku budou platby vidět. Pokud platbu stihneš do konce letošního července, tak pohoda a žádný problém. Ještě jsem se chtěl zeptat tedy jestli nevadí to že jsem to tričko už zaplatil? RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka (2016) - Plum_Jimmy - 15.06.2016 Tak zaplaceno, vyzvednu si na FF Díky za skvělou organizaci RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka (2016) - Jamis - 15.06.2016 (15.06.2016, 19:53)OmniBronyCZ Napsal(a):(15.06.2016, 17:02)Jamis Napsal(a): Teoreticky limit na zaplacení není - nicméně pokud tričko nebude ani po dvou měsících zaplacené a nebudeme domluveni jinak, tak je nejspíš něco špatně samozřejmě tady v prvním příspěvku budou platby vidět. Pokud platbu stihneš do konce letošního července, tak pohoda a žádný problém. Eh... asi to budeš muset zaplatit znova a s přirážkou za příliš brzké zaplacení (15.06.2016, 20:49)Plum_Jimmy Napsal(a): Tak zaplaceno, vyzvednu si na FF Rádo se stalo píšu si: vzít tvoje trička na FF. Už se tam těším! RE: Trička CZ/SK bronies - objednávka (2016) - Tadys80 - 15.06.2016 Tak peníze jsou odeslané doufám že přistanou dobře. Rád bych si je také převzal na FF. |