Bronies.cz
LOL (League of Legends) - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic)
+--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry)
+--- Téma: LOL (League of Legends) (/Vlakno-LOL-League-of-Legends)

RE: LOL (League of Legends) - Power PoNy - 17.11.2014

No hoši to vypadá že budu junglit a junglit jako pominutej protože nikdo jiný junglení nemá rád Rainbowlaugh
Jo hlavně mě neposílejte na bot i když sem včera za jannu měl 1/3/29 Rainbowlaugh tak bot opravdu neumím
Klidně mid ale only zed Rainbowwild a top Malphita nebo J4 Pinkiesmile

RE: LOL (League of Legends) - QjmasterCz - 17.11.2014

Měl by někdo zítra po 21h
Chuť na normalní hru skusit jak nám to jde

Odesláno pomocí motýlů

RE: LOL (League of Legends) - Power PoNy - 17.11.2014

Jo určitě Ajsmug

RE: LOL (League of Legends) - Santhiras - 17.11.2014

Takže zejtra.

RE: LOL (League of Legends) - QjmasterCz - 18.11.2014

Když dřív neusnete než příjdu z práce

Odesláno pomocí motýlů

RE: LOL (League of Legends) - Santhiras - 18.11.2014

Toho bych se nebál.. já mám dlouhou výdrž baterie.

RE: LOL (League of Legends) - SeaLiLee - 18.11.2014

Dobre, mám asi 15 minut než odídem do školy a na intráku hrať budem BEZ MIKROFÓNU pretože notebook sa mi dokakal (again ffs) a internátne PC neutiahnu môj super mikrofón (jk)..
Takže aj ja si dám svoj sloh, nech viete, ako na tom som Pinkiesmile

-Oficiálne mainujem mid/supp/adc v poradí, ktoré ešte neurčil nikto nikdy nikde..
Hrajem hlavne Zed-a, taký moj typický champ, takže keď idem na killy beriem Zeda, ale tým sa s tým nedá poťahať keď sú tam ľudia BRAINDAMAGED! Dúfam, že tento problém nenastane ^-^
Nejaký Yasuo a penta keely sa už našli (túto season (4) len 5-6 ranked penta za Yasua), ale po tých perma-nerfoch už je to trošku weaker, než som bol zvyknutý..
Takže som HLAVNE u Azira a Anivie (carry) a potom tí classic midari Pinkiesmile

xXx420*ED1TxXx - Main support je Thrash-lyfe a Ja(i)nna, väčšinou je to Dis/Dat, aj keď na požiadanie zahrám hocikoho, ideálne Leonu prinajhoršom Rainbowlaugh Neviem, čo mi treba u supportov ešte rozpísať takže sa pýtajte ak je niečo nejasné :p

Adc ideálne hrám rád načierno (ano, je to Lucian) >:-3, druhý main zase Ezreal, za ktorého mám v rankede najviac hier atm. Pinkiesmile
Potom je tam Vayne a to je všetko, čo som schopný dobre zahrať, lebo žiadne iné ADC mi nesedí v gamestyle, ale rozhodne ak je treba zahrám hocičo na priemer minimálne Rainbowlaugh Ale za každého vyššie spomenutého v rankede padla aspoň 1x penta Rainbowlaugh

Top je taká chill linka, takže hlavne Rengar, Riven, Shyvana, Malphite a tak klasicky, nemám k tomu moc čo povedať Rainbowlaugh

A potom dat jungle ._.
V 4. Season to šlo v pohode, uvidíme ako na tom budem teraz Pinkiesmile
Hlave sa tam vyskytuje Kha'zix, Lee Sin a legendary penta full offensive Xin Zajo Rainbowlaugh

Dá sa povedať, že dokážem udržať každú linku ak je treba (Ak na nej neni F*cking Fiora) Pinkiesmile
Da sloh is done, mon'. Aaand I'm out Ajsmug

RE: LOL (League of Legends) - Santhiras - 18.11.2014

Um.. dobře. Jsme u seznamování se. Proč the hell ne?

Já jsem v herní komunitě znám jako Santa. Poznáte mě podle charakteristického vrčení a hlasitého odříkávání výkladového slovníku společensky netaktních výrazů podle abecedy do mikrofonu.

Můj main je už od počátku věků top, s tím, že jsem se (byť nerad) naučil i vše ostatní. Mám poměrně široké spektrum championů, které ovládám, protože rád hraju neustále za něco nového. Navíc mi to pomáhá odhadnout, co můžu od nepřátel čekat a nabízí širokou škálu možností counterpicku.

Top - Riven, Yorick, Teemo, Irelia, Shyvana, (Heimedinger), Gnar, Ryze
Mid - Twisted Fate, Lux, Xerath, výjimečně Talon
Jungle - Udyr, Vi, Jarvan, Lee Sin
ADC - Ezreal, Draven, Jinx, Vayne
Support - .. well, Leona ujde, right? - mizerně Annie a Karmu

Vše řazeno podle úrovně zvládnutí a úspěšnosti.

RE: LOL (League of Legends) - Sittis Waf - 18.11.2014

ok tak dneska po 21:00h tu budem ešte 2 hodiny. Keby sa dalo, tak by som ssi chcel zabrať MID s Yasuom. Obšem len ked dakto chce isť MID tak ja sa prispôsobím Pinkiesmile

RE: LOL (League of Legends) - Power PoNy - 18.11.2014

Dneska jsem dostal malí infarkt vypadl internet o půl jedné ráno nechtěl se nahodit router přestal fungovat naštěstí se jen z nějakého divného důvodu vypla Wi-Fi asi jsem moc pařil.... Rainbowlaugh neměl bych tolik hrát se Santou už i můj net je s toho špatnej Rainbowlaugh sorry Santo