![]() |
Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +--- Téma: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 (/Vlakno-Nej-ne-oblibenejsi-ponik-z-mane6) |
RE: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - Ary - 04.04.2013 Sice jsem koukám v těžké menšině, ale pro mě bude best pony vždy jedině Rarity. ![]() ![]() Nejneoblíbenějšího poníka nemám, kdybych se měl ale rozhodnout, koho z mane6 bych postrádal nejméně, pak asi AJ nebo Pinkie. RE: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - Monterka - 04.04.2013 + Nejradši mám AppleJack. Nevím proč, je mi prostě sympatická ![]() + A Twilight samozřejmě taky ![]() - Na Rarity mi vadí jak je posedlá svým vzhledem a nikdy se nechce ušpinit, ale v některých jejích situacích bych jednala stejně. -Na Rainbow Dash mi vadí její posedlost sama sebou a její sebevědomí. RE: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - reinbow brony - 04.04.2013 Pravda je ze rainbow je takovy vychloubavy pony ale proste se my ten ponik zda proste nej ![]() Proti rarity az tak nic moc nemam jen to je muj pony na 3.miste 1. je rainbow a ostatni jsou na 2. P.S nepisu carky ani hacky protoze jsem liny prase ![]() RE: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - Monterka - 04.04.2013 ano, je nejvíc "cool" pony, proto ji hodně lidí zbožňuje. :// ale nesuď knihu podle obalu. i když tahle kniha má dvě stránky, tu dobrou a tu špatnou. (dobrá - věrnost, postaví se za své přátelé, oddanost) (špatná - vychloubá se, skanduje sama sobě, a dost mi vadilo její podvádění (použití křídel) při zápasu s Applejack) RE: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - Geeshta - 05.04.2013 A co je na skandování sebe samé a vychloubání se špatný? RD nikoho neshazuje, ona je skutečně nejlepší letec v Equestrii a taky je awesome. A lepší mít plno sebevědomí než si nedůvěřovat a shazovat sebe samýho. RE: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - Grovajl - 05.04.2013 Twi předběhla Dashie? o.o wow, asi za to můžou její nová křídla ![]() RE: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - Purple - 10.04.2013 určitě...teď bude mnoho fanoušku princezny Twilight,ikdyž já ji měla radši jako jednorožce. Ale už jsem si zvykla... RE: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - Azuliana - 10.04.2013 (05.04.2013, 01:19)Geeshta Napsal(a): A co je na skandování sebe samé a vychloubání se špatný? RD nikoho neshazuje, ona je skutečně nejlepší letec v Equestrii a taky je awesome. A lepší mít plno sebevědomí než si nedůvěřovat a shazovat sebe samýho. Jasně, že je, ale teď si představ, že by se takhle chovala v reálném životě. Tak jí brzy něčím přetáhneš, aby už konečně ztichla ![]() A opět se nám potvrzuje, že kdo má rád RD, nemá rád Rarity a naopak... ![]() RE: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - Geeshta - 10.04.2013 1. Já se předvádim dost, a chlubim se často neopodstatněně a ještě mě nikdo ničim nepřetáh ![]() 2. RD a Rarity se u mě rvou o druhý místo mane6 poníků 3. Opět jsem výjímka, buck yeah! RE: Nej(ne)oblíbenější poník z mane6 - Nouth - 10.04.2013 Hlasovat nebudu ![]() První místo : Remíza Pinký a Fluttershy v těsném závěsu Dešý těsně za Dešý ostatní z Mane six. Ale rozdíly v náklonosti jsou velmi malé až zanedbatelné ![]() |