![]() |
Hypnotické nahrávky - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Audio (https://bronies.cz/Forum-Audio) +--- Téma: Hypnotické nahrávky (/Vlakno-Hypnoticke-nahravky) |
RE: Hypnotické nahrávky - slovia05 - 11.06.2013 Jujky,až se toho bojím. RE: Hypnotické nahrávky - ShiroWolfy - 11.06.2013 (11.06.2013, 13:29)Darm Napsal(a): Moondust :/ Na jeho srozumitelnost si stěžujou i anglicky mluvící. Zase ten jeho styl má také něco do sebe… Je podbízivější, méně rušivý… Jen ta srozumitelnost být lepší. Super! Tak to vypadá že konečně zase budu líp spát ^^ Určitě až se vrátím ze školy půjdu hledat ty starší od jiných autorů ![]() RE: Hypnotické nahrávky - Icazo - 11.06.2013 Tak mám další malý update... Dneska jsme byli se třídou na exkurzi po městských hradbách.Když jsem vylezl nahoru a měl jsem výhled na celé naše město, byl jsem schopný pouze jedné věci: ** RD mode activated** Najednou jsem začal cítit přesně to, co se v nahrávce popisuje- Chuť závodit. Jako střelenej jsem proběhl přes celé hradby (nebo alespoň přes část, která je zpřístupněná veřejnosti), na konci se zastavil a užíval si výhled. Vůbec nevím, co to do mě najednou vjelo, ale bylo to super! A v ten moment jsem začal cítit křídla. Ale nebyl to už jen pocit. Bylo to, jako kdybych je opravdu měl. Raději jsem ale udělal jednu věc.. **RD mode deactivated** Popravdě jsem se docela bál, že bych mohl skočit... I když k tomu by asi nedošlo. Ale jistota je jistota. Ale křídla pořád cítím. A jak jsem říkal, zase několikrát víc. Takže mi tahle malá exkurze hodně pomohla. ![]() Btw, byl bych rád, kdyby mi někdo řekl, jestli mám v psaní těhle updatů pokračovat, nebo jestli spíš nespamuju. Díky předem ![]() RE: Hypnotické nahrávky - NikolPegasister - 11.06.2013 Zajímala by mně Chrys. ![]() Nezkusil by ses někde po ní juknout? RE: Hypnotické nahrávky - StarLite - 11.06.2013 Páni! Je to skvělý! Takovýhle pocit bych klidně snesla celý den ![]() RE: Hypnotické nahrávky - Icazo - 11.06.2013 (11.06.2013, 19:00)NikolPegasister Napsal(a): Zajímala by mně Chrys. Podle toho, co jsem našel, čeká Chrysalis na napsání a následně na namluvení. Takže zatím není :/ RE: Hypnotické nahrávky - Discordian - 11.06.2013 Ad Chrysalis: Řekl jsem si, že bych mohl zkusit pár nahrávek přemluvit do češtiny, teda pokud snesete můj mužný soprán. Mám stažených pár mouder k tomu celému. Skripty k nahrávkám, rady na binaurální frekvence a tak dále a tak dále. Většinou používají docela uniformní strukturu toho skriptu, stačí jen vymyslet něco, čím je ten který poník charakteristický. Otázka ale je... vidíš, jak to na některé působí... Opravdu z nich chceš dělat monstra co jdou po zamilovaných párech ve svém okolí? ![]() Dostal jsem se i k pár permaskriptům, které prý mají na posluchače efekt 24/7, how cool is that. RE: Hypnotické nahrávky - NikolPegasister - 11.06.2013 Discordianku ![]() Chci ![]() RE: Hypnotické nahrávky - Dex - 11.06.2013 Icazo: ROzhodně s těmi updaty pokračuj, začínáš mě přesvědčovat abych to taky zkusil (ačkoli se už nějakou dobu buduji antyhisugestivně) ![]() RE: Hypnotické nahrávky - Icazo - 11.06.2013 (11.06.2013, 19:46)Discordian Napsal(a): Dostal jsem se i k pár permaskriptům, které prý mají na posluchače efekt 24/7, how cool is that. Nechceš mi je třeba poslat jako osobní zprávu? Rád bych se na ně kouknul ![]() Btw, s tou českou verzí je to dobrý nápad ![]() (11.06.2013, 19:50)Dex Napsal(a): Icazo: ROzhodně s těmi updaty pokračuj, začínáš mě přesvědčovat abych to taky zkusil (ačkoli se už nějakou dobu buduji antyhisugestivně) Ok. Budu pokračovat. Pokud na to navedu někoho dalšího, tak se to vyplatí ![]() (11.06.2013, 19:20)StarLite Napsal(a): Páni! Je to skvělý! Takovýhle pocit bych klidně snesla celý den Jo, stojí to za to ![]() |