![]() |
Jaký element harmonie reprezentujete? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Jaký element harmonie reprezentujete? (/Vlakno-Jaky-element-harmonie-reprezentujete) |
RE: Jaký element harmonie reprezentujete? - Annabell - 02.12.2013 Hmm... u mňa je to tak nerozhodne medzi -Čestnosť, láskavosť, vernosť a kúzlo (z každého rožku trošku). Kúzlo -Bola by som hlavne v tom zmysle, že som úplne iná ako ostatní a mám v sebe zmiešaniny viacerých elementov (ale to má asi každý) ![]() ![]() Čestnosť -Čestná som vždy okrem chvíľ, keď nechcem niekomu pravdou ublížiť. Ale keď ide o bežné veci, čestnosť všeobecnú, alebo pretvárky, tak na tie naozaj niesom a klamať mi robí problémy. Smiech -to rozhodne nie. ![]() Štedrosť -niesom moc štedrá, i keď mám veľkú chuť stále niečo darovať tým, ktorých mám rada a urobiť im radosť, ale proste mám problém s tým, čo by som darovala a svojich milovaných vecí niesom schopná sa vzdať, takže štedrá rozhodne niesom. Láskavosť - Niesom vždy milá a láskavá, lebo som väčšinou podráždená a mám sklon zvyšovať hlas i pre drobnosti. Nedokážem však nikomu a ničomu zámerne ublížiť a mám so všetkými a všetkým súcit. Som i extrémne citlivá a veľmi často plačem. Vernosť -Nikdy sa nedokážem vykašľať (ukončiť priateľstvo) s niekým, kto pre mňa aspoň raz niečo urobil (i v prípade, že ma sklame, či zradí). Zato povahovo som presný opak Rainbow Dash. ![]() No nerátajúc element, z Mane six som povahovo takmer úplne ako Fluttershy (hanblivá, strašne bojazlivá a deprimovaná, citlivá, súcitná, samotárska a mám rada zvieratá). RE: Jaký element harmonie reprezentujete? - PonyfikatorJOE - 19.12.2013 Já reprezentuji upřímnost protože nikdy nikomu (hlavně přátelům) nelžu ![]() RE: Jaký element harmonie reprezentujete? - Darklight - 29.12.2013 ![]() ![]() ![]() RE: Jaký element harmonie reprezentujete? - xxxka - 29.12.2013 podle charakterního testu mi vyšla RD,tak asi loajalita.(Nebo mi aspoň přijde,že jsem věrná) ![]() RE: Jaký element harmonie reprezentujete? - SwS_CZSK - 04.01.2014 No,řekl bych že Laskavost to znamená Fluttershy,a nyní když jsem si udělal personality test tak mi vyšla taky Fluttershy takže mám jasno ![]() ![]() RE: Jaký element harmonie reprezentujete? - Mystery - 04.01.2014 mě vyšla štědrost. A asi ano,jsem ke svým přátelům celkem štědrá. ![]() RE: Jaký element harmonie reprezentujete? - Pony-Motronic - 07.01.2014 Z těhletěch asi žádný...ale kdyby byly i nějaké elementy chaosu, tak bych se možná v některým našel. ![]() RE: Jaký element harmonie reprezentujete? - Lampička - 07.01.2014 Sice se doopravdy necítím charakterově jako RD, ale element věrnosti mipřijde pro mou osobu naprosto přesný. ![]() Nesouzeno dle charakteru poníků (to bych pak byla mix štědrosti a laskavosti, věrnost by byla až někde v háji), který element nesou, brala jsem to z podstaty samotného elementu. RE: Jaký element harmonie reprezentujete? - TockyGade - 14.01.2014 já nevim ale nejradši mám SPIKE-WIKEY takže spíš lenost RE: Jaký element harmonie reprezentujete? - Logan Raise - 14.01.2014 K té lenosti se přidávám... |