.::Cally-Dream::. - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Obrázky (https://bronies.cz/Forum-Obrazky) +---- Fórum: Tvorba členů (obrázky) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-obrazky) +---- Téma: .::Cally-Dream::. (/Vlakno-Cally-Dream) |
RE: .::Cally-Dream::. - Frolda - 14.11.2013 Celestie! Jupí, je to nádhera a ten sombra je taky krásné pokoukáníčko RE: .::Cally-Dream::. - Cally - 24.11.2013 Princezny čekající na vybarvení "srsti" -taky brzy na prodej *ale líbí se mi to i takto bílé* a nějaké záložky co jsem posílala jako bonus že si koupili art *přesněji mou Lunu co zde byl jako první obrázek, a Chryss s kytkou * Prodali se docela dobře, teď už je jedna v Německu a Luna dává dobré sny v Rusku Bohužel teď kreslím obrázky jako překvapení a nebo objednávky k vánocům, tak že to nemohu zveřejnit, taky se mi do toho motá škola ale příště tu bude konečně Zagami, protože si ji beru zítra do školy Baterka: něco jsem o MS zaslechla, ale je někde větší vysvětlení ? Alexandros: Děkuji Niky: Děkuji mockrát Monterka: škoda jen že se i nádherně neprojevil více v seriálu, ale děkuji mockrát, princezny przy dorazí Frolda: a víš že když jsem ji kreslila nějako jsem si vzpomněla na tebe , neznám moc lidí co jí maji rádi , a děkuji RE: .::Cally-Dream::. - Zagami - 24.11.2013 YAY!! Princezny se mi taky líbí víc bílé, ono už takhle je tam těch barviček celkem dost. A záložky jsou moc pěkné, na mě možná trochu moc... řekněme, chaotické? Ale to je otázka vkusu, jsou parádní. (hned bych si vzala tu s Lunou-no, snad poslouží obě dobře těm ostatním. ) When I am wondering about that...Kolik Chrysalis stála? RE: .::Cally-Dream::. - Cally - 24.11.2013 Právě nevím zda se bílé prodají :/ ale díky za stejný názor chaotické? asi že byly kresleny narychlo ve škole, aby se pak mohli rovnou poslat Myslím že nakonec v aukci okolo 650?, teď nevím vím že za oba obrázky jsem dostala 1100,- RE: .::Cally-Dream::. - Zagami - 24.11.2013 No, spíš jsem myslela, že je tam "moc" věcí, ale jak říkám, je to jen můj osobní názor (however, je to super. :3 ) Ah... tak to je cool. Btw, s těma záložkama jsi mě inspirovala, taky jednu, dvě zkusím. RE: .::Cally-Dream::. - Purple - 24.11.2013 wow princezny jsou krásně zpracované,vybarvené,nakreslené a Twi a Luna jsou dokonalé(a není to tím,že je mám nejradši ) a záložky,zaujala mě ta druhá víc,víc jsem se na ni koukala a gratuluji k prodaným obrázkům(mám malou otázku: kolik by stál ten,který jsi pro mě kreslila?) RE: .::Cally-Dream::. - Baterka - 24.11.2013 Chrysi se mi líbí... Marry sue je přehaný barevný prostě frikulínský charakter.. Princezny vypadají báječně.. jen se mi nelíbí barvení hřívy.. je hm.. takové odbyté ? (ty čáry) RE: .::Cally-Dream::. - Cally - 24.11.2013 Zagami: tvůj názor ti neberu , naštěstí majitelé byly z bonusu nadšení , a s inspirací? paráda těším se :3 Purple: zavraždi mne za to že nejsem schopná to stále poslati poslední dobou mám už toho tolik že na vše zapomínám a stávám se pro ostatní nespolehlivá, kolik by stál? A5 obrázek pro čechy asi okolo 150+/-, ale prodala jsem ho za 300, ale pro přátelé a ještě k tomu AT nezpoplatňuji, nejsem sobec, a jinak děkuji , tento týden se možná i na poštu dostanu ! Baterka: aha tak že prostě volná fantazie, a heslo - v jednoduchosti je krása- je asi neplatné odbyté? tak to mě mrzí že to tak působí, za těch +/- 13 hodin co jsem na tom strávila, já jsem se právě na tom s těmi "čáry" zařádila, stejně brzy asi s poníky končím-kreslit je budu ale né tak hodně,jako teď- jen co si přivydělám *chci si splnit sen a koupit si československého vlčáka*, a vrátím se k vlkům a ti už by tu zveřejňováni být neměli, ale děkuji za tvůj názor, i když přiznávám, že mě mrzí RE: .::Cally-Dream::. - Zagami - 24.11.2013 Proč by ne? IMO vůbec nevadí, když se tu objeví něco jiného, než ponies, hlavně v tvorbě. Pěkně se to pak pročistí. RE: .::Cally-Dream::. - Oggy123 - 24.11.2013 Ešte nemajú vyfarbenú srsť ale aj tak to vyzerá úžasne! A tie záložky sú tiež super. Hlavne sa teším na ďalšiu tvoju tvorbu. Len tak mimochodom. Aj ja mám rada Celestiu |