Epizoda 8: Rarity Takes Manehattan - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +---- Fórum: S4 (https://bronies.cz/Forum-S4) +---- Téma: Epizoda 8: Rarity Takes Manehattan (/Vlakno-Epizoda-8-Rarity-Takes-Manehattan) |
RE: Epizoda 8: Rarity Takes Manehattan - kotja - 06.01.2014 BTW: Wet mane, me gusta RE: Epizoda 8: Rarity Takes Manehattan - Fahu - 06.01.2014 Zatiaľ jeden z mojich najobľúbenejších dielov v štvrtej sérii. Zatiaľ čo Bats! mi zanechala trpký pocit na jazyku, táto epizóda mi zanechala úsmev na tvári. Emócie boli silné a priateľstvo pevné. Jediné čo mi vadilo, bol opäť pocit, že sa toho deje príliš veľa. Treba buď jednoduchšie zápletky (ako v skorších sériách), alebo prejsť na iný formát - napr. 40 minútové epizódy - ale to sa asi nestane. RE: Epizoda 8: Rarity Takes Manehattan - Xeelee - 06.01.2014 jaroslav: Nemyslel sem to doslovně, ale oproti Manehattanu je Canterlot s Ponyvillem technologicky i jinak opravdu hodně pozadu. Možná je tam retro v módě. RE: Epizoda 8: Rarity Takes Manehattan - Martin - 06.01.2014 No, já potkat na ulici Klause nebo Zemana, tak se za nima přinejmenším otočím, ačkoliv bych jim asi ruku v životě nepodal.. (jenže to není problém jen velkoměsta, i když jsme ale zatím neměli možnosti vidět Twilight v jiných "zapadákovech"). RE: Epizoda 8: Rarity Takes Manehattan - Jakluk - 06.01.2014 Nebudu dávat plusy, mínusy ani bodové hodnocení a asi se budu opakovat, každopádně tu jsou moje postřehy po dvou shlédnutích. RE: Epizoda 8: Rarity Takes Manehattan - Fun1k - 06.01.2014 Tahle epizoda mě moc nechytla ani po druhém shlédnutí. Příběh byl OK, songy nebyly špatné (druhý se mi líbil o něco více), no nevím, asi to prostě není můj styl. Nejlepší podle mě bylo, že se více ukázal Manehattan, zase máme univerzum o krapet kompletnější, a objevilo se také pár dalších dobrých výrazů. Suri Polomare je *****. Coco Pommel mi nějakým způsobem připomněla Snowdrop. No prostě taková OK epizoda Asi se podívám na nějakou analýzu, jestli mi to můj názor nevylepší. O to více se ale těším na další epizodu. RE: Epizoda 8: Rarity Takes Manehattan - Martin - 07.01.2014 Normálně začínám pochybovat, jestli fakt sleduji ten samý seriál, co posledních několik týdnů. Zpátky jsou pocity, o kterých jsem ani nevěděl, že je mám. 11/10 bez backgroundu! Víc netřeba. Ano, Spika by už měli šetřit, alicorny každý přehlíží, a "Henlain" ponička má divnou animaci zadní části těla, ale.. who cares Jen by mne zajímalo, kolik zklamaných dětí přišlo o iluze při snaze být hodný na "všechny okolo" (i když to bohatě vyvážila zkušenost Rarity, pochybuji, že to dětem dojde). Dokonce i ta písnička byla najednou super. Divné. Asi bych se měl jít léčit Něco není v pořádku. Co to máte s tou moderní technikou? Podle mne vše v pořádku. (nevšiml jsem si / přehlédl jsem) Kdybyste chtěli nějaké to vysvětlení, tak za dob ČSSR, myslíte, že každý měl doma telefon stejně jako v Praze? Ve většině větších měst/vesnic možná tak leda na poště, jestli vůbec. A pokud je v Equestrii nějaká ta ekonomika (náznaky jsou), je docela i možné, že jde o městské státy, a tedy že sice v Manehattanu mohou mít už 486, ale v SSSR teprve "vynalezli" Didaktiky, a těch pár 286, které jsou někde zašité v kancelářích, se dovezly za těžké valuty Co na tom, že si na začátku 90. let strčili Američani pizzu do mikrovlnky, zatímco my si uklohnili guláš na sporáku? Teplé jídlo jsme měli všichni (Offtopic: četli jste někdy ze starých kuchařek z 80.let, jaké byly kalorické normy na osobu? A přesto minimum obézních lidí). A že se píše brkem? Dneska se taky dá koberec vyrobit strojově, přesto je spousta lidí, co ho dělá ještě ručně na stavu. Nehledě na estetiku (nebo jde o formální zdvořivolost - zeptejte se autorů, ať něco vymyslí ). Nehledě na výrobu motorek. Hlavně chválím rozložení dílu. Ani mi nepřišlo, že to mělo jen 20 minut. Málem mi po první písničce vystydla večeře, musel jsem to na chvíli přerušit Samozřejmě, pokud bych se snažil epizodu zakomponovat do nějakého vyššího celku, tak to bude horší. Jenže problém je, že kromě pilotu zatím žádný takový vyšší celek není. Možná tam jsou malé náznaky, ale jinak to může být hromada standalone epizod a nikdo si toho nevšimne. Nejlepší by bylo děj epizod dělat minimálně složité, jako byl tento. Posunout cílovou skupinu o pár let výš. Autoři se nějak poslední dobou zasekli mezi seriálem pro děti a seriálem pro dospělé, a moc jim to nefunguje. K tomu, že Twilight nikdo bez šatů nepozná: hned mne napadly ty rádoby krásné filmové hvězdy, které si zapomenou ráno namalovat na xicht obličej a vyrazí na nákupy Asi tak nějak.. Shadow light: "C" je správně. Nemůžeš čekat od seriálu, který plácá dohromady několik animačních týmů a spisovatelů, že bude sedět. Zvlášť, když po odchodu Lauren na to výstupní kontrola občas hodně kašle (jak jsme se již přesvědčili). Mě by se epizoda věnovaná klanění se nové princezně docela líbila. Obzvláště, kdyby jí to začalo lézt na nervy jako Wysterii OT: Apropo, dobře zpracovaná byla druhá série W.I.T.C.H. (animovaná). I když jsem jí neměl tolik rád jako první, nová princezna tam hezky zapadla. Většina lidí si jí všímala, ale nikdo jí nelezl do oněch míst. My Little Pony ale zatím zdá se nasadilo styl Sonic Sally, která dala hlavně Antoniovi najevo, že mu vrazí, jestli jí ještě řekne "princezno" a hotovo. Problém je, že jí to stačilo říct úzké skupince okolo ní, zatímco Twilight jaksi neposílala fax, aby jí celá Equestrie ignorovala (nebo o tom nevím). Kromě toho, i Robotnik Sally neustále "provokoval" oslovením jejího majestátu Ale raději přestanu, ještě bych si ten díl pustil znovu a začal se v něm nimrat. A to by nedopadlo dobře. (stačila mi už zmínka o prázdných kufrech o "pár" příspěvků dřív). RE: Epizoda 8: Rarity Takes Manehattan - Elevea - 07.01.2014 V tomhle musím Martinovi sekundovat - pyramidy se taky postavily a nevíme jak. Antický Řím byl v centru taky překrásná megalomanská stavba. Nepřijde vám to divné? Jaktože neměli v Babylónu mobily, když měli úžasné zahrady? Opravdu byla třeba v Řecku zámořská revoluce, aby dostali darem kolos Rhódský? Nevidím problém v tom postavit velké město na břehu řeky se sochou v zálivu a přitom nemít řádnou elektrifikaci (sakra buďte rádi, že neznají ropu - ještě by o ni vedli války). Zvlášť když máte magii. RE: Epizoda 8: Rarity Takes Manehattan - Martin - 07.01.2014 (07.01.2014, 09:19)Elevea Napsal(a): pyramidy se taky postavily a nevíme jak OT: RE: Epizoda 8: Rarity Takes Manehattan - Azuliana - 07.01.2014 That face breaks my heart... (jo, myslím Spika) |