Equestria Girls: Rainbow Rocks! - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Equestria Girls (https://bronies.cz/Forum-Equestria-Girls) +--- Téma: Equestria Girls: Rainbow Rocks! (/Vlakno-Equestria-Girls-Rainbow-Rocks) |
RE: Equestria Girls: Rainbow Rocks! - Martin - 31.03.2014 OT: Tak on asi Radlan nebude tak úplně mimo. Určitě musí existovat nějaký důvod, proč má EqG hodnocení 6.5 zatímco seriál FIM (včetně S3, která se třeba nemusela každému líbit) 8/10 (v ČR eqg 69%, seriál 78% navzdory/díky českému dabingu) RE: Equestria Girls: Rainbow Rocks! - Azuliana - 31.03.2014 OT: RE: Equestria Girls: Rainbow Rocks! - ozzacek - 31.03.2014 @Azuliana RE: Equestria Girls: Rainbow Rocks! - Martin - 31.03.2014 Azu: OT: RE: Equestria Girls: Rainbow Rocks! - RadlanJay - 31.03.2014 Já se nesnažím nikoho urážet. Jestli budu chtít někoho urazit, tak mu to napíšu na rovinu do PM tak, aby to jasně pochopil. Já prostě cítím silnou iritaci nad tím, že stejní lidé, kteří jsou schopni ocenit hodnoty seriálu, a kteří se k tomu hrdě hlásí, mají stejný postoj k filmu, který je svým obsahem úplně mimo. Pak člověk jenom čte komentáře typu "Poníci jako lidi jsou super cool! A ty písničky byly boží! A Flash Sentry je super cute! Doufám, že bude i v druhém dílu, protože ho Twilight určitě miluje, a oni jsou tak roztomilý pár! A Spike byl taky roztomilý pejsek! Prosím, další díl, všem bronies se to strašně líbí, bravo Hasbro!" (Paroduji především komentáře na EQD a DevianArtu, kde sídlí většina fandomu) Teda, prezentujeme se jako dospělí mladí muži, ale vokální část se vyjadřuje jako sedmileté holky. Dejte si ruku na srdce, a řekněte mi, jestli byste ten film tak obhajovali, kdyby byl z frančízy Monster High nebo Winx ? Protože ono to jenom otázka vkusu, že. Kdybych sledoval telletubies, tak bych mohl říct to samé - mě to prostě baví, a jestli tebe ne, tak tomu nerozumíš, a hlavně to nekritizuj. Martin@ K tomu hodnocení, věděl jsi, že hodně bronies hodnotilo film dříve, než ho vidělo? RE: Equestria Girls: Rainbow Rocks! - Žeryk - 31.03.2014 Ne, MLP prostě není určené k profesionální kritice, o kterou se tady většina tak marně snaží. RE: Equestria Girls: Rainbow Rocks! - Azuliana - 31.03.2014 (31.03.2014, 19:00)RadlanJay Napsal(a): Teda, prezentujeme se jako dospělí mladí muži, ale vokální část se vyjadřuje jako sedmileté holky. Já se jako mladý dospělý muž necítím (31.03.2014, 19:00)RadlanJay Napsal(a): Dejte si ruku na srdce, a řekněte mi, jestli byste ten film tak obhajovali, kdyby byl z frančízy Monster High nebo Winx ? Ano. RE: Equestria Girls: Rainbow Rocks! - Iluzon - 31.03.2014 Proč by jediný z komentářů, které jsi zmínil, měly být vyhrazeny pro sedmileté holky? Jednak je každý z nich rozumný názor někoho jiného, než jsi ty, a jednak tím naznačuješ, že sedmileté holky jsou nižší živočišný druh či co? A na Monster High jsem se v rámci přípravy na EqG podíval. Bylo to mnohem, MNOHEM horší. A byl jsem připraven na to, že by to mohlo být i dobré. A věřím tomu, že by se mohl najít někdo, kdo v Telletubies najde pro něj něco pozitivního. To, že bych mu nerozuměl neznamená, že bych ho odsuzoval. Já sám jsem jako malý na Telletubies občas koukal. Jako výchovný program pro malé děti jsou kvalitní (i když na Sesame Street nemá snad nikdo). RE: Equestria Girls: Rainbow Rocks! - Melgarh - 31.03.2014 Nechapu, proc lidi hledaji v serialu, ktery ma target audience uplne nekde jinde, serial kvalit typu Hvezdna odysea ci smysl vesmiru, strunove teorie a naseho svateho vladce - letajiciho spagetoveho monstra. MLP: FiM > Relax serial: Check! MLP: EqG > Relax film: Check! Z prispevku, co tu nekteri postuji, se mi zda proste chut, zast a doslova rostouci nesnasenlivost toho, ze jini neuznavaji jejich nazor na vec. We've seen Equestria Girls and We've liked it! /DealWithIt Co mohlo byt spatne s EqG? 1) Finance 2) Pozadovany cas ktery je umerny maximalni mozne pozornosti prumerneho ditete a nastvaneho rodice 3) Fakt, ze reziseri/tvurci/scenariste nemuseli byt zkuseni s tvorbou filmu 4) Framework pred-schvaleny ci modifikovany Hasbrem Kdyz se vezme v potaz, ze to je reklama na hracky = holy panini, vyborna prace! Chci videt, jak natocite celovecerni film na prodej deodorantu. RE: Equestria Girls: Rainbow Rocks! - Iluzon - 31.03.2014 Kdy je film jen filmem? |