Minecraft server (Aktuálně v provozu) - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry) +--- Téma: Minecraft server (Aktuálně v provozu) (/Vlakno-Minecraft-server-Aktualne-v-provozu) |
RE: Minecraft server (Aktuálně v provozu) - DoktorPetr - 24.03.2016 Mini-Velikonoční update: Oprášili jsme starou nabídku dárků z vánoc a nyní vám nabízíme podobnou službu i o velikonocích! Na Velikonoce nabízíme: Speciální kopáč diamantů - Známá a oblíbená věc z vánoc [Eff:10, For:5, Unb:10] Mlátička - Diamantový meč [Shp:10, Smi:5, Unb:10, Loot:5] Odstřelovač - Luk [Pow:10, Unb:10, Inf:1] Beacon - Nechcete se prát s Witherem nebo chcete více těchto věciček třeba kvůli dekoraci? Dobrá volba! Exp - Každý máme rádi dobré věci. A na ně potřebujeme expy pro enchant. Wither pack - Novinka! Chcete si zařádit s Witherem? Nebo použít hlavy jako dekoraci? Máte to mít! Speciálně pro emerald donatory nabízíme: A drak žil šťastně až do smrti... - Novinka! Sada 4 ender crystalů pro oživení draka. Neodolatelné sexy brnění - Sada kroužkového brnění. [Prot:10, Unb:10] Blok slizu - Novinka! 10 ks slime bloků. Z toho získáte až 90 slime ballů a ty se těžko shánějí! Další úprava proběhla v možnosti získání těchto věcí. Nyní můžete všichni směnit tyto docela pěkné věcičky za 1 emerald blok. Tímto vám tedy nabízíme, že si jich můžete vzít kolik chcete, stačí mít emeraldy. Emerald blok si také po dobu akce můžete koupit na spawnu za 40 000$. Možnost využít této nadílky máte ode dneška do pondělního večera. Server bude oficiálně ponechán na verzi 1.9 Server byl upraven na 8 slotů z toho 2 rezervní. Viditelných je tedy 6. Dne 28.3. bude resetován nether. Jak jsem již zmínil v předchozím příspěvku - v tom bordelu se už nikdo nevyzná. A chce to úpravu. V tomto updatu se nejedná o nic moc velkého, ale snad aspoň něco. O dalších novinkách budu informovat zde. RE: Minecraft server (Aktuálně v provozu) - DoktorPetr - 29.03.2016 Omlouvám se za pozdní report, velikonoční akce včerejším večerem skončila a ještě jsem nether neresetoval, nebyl čas. V průběhu týdne se na to vrhnu a také bych rád otevřel novou akci, kterou už fakt splním, ne jako s Minecity a předem říkám, že se opět jedná o stavění a pokud rádi stavíte v kombinaci sandstone + dřevo, tak si myslím, že toto vás zajisté osloví! RE: Minecraft server (Aktuálně v provozu) - BatygameCZ - 29.03.2016 jen bych se chtěl zeptat-kdo aktivně hraje? RE: Minecraft server (Aktuálně v provozu) - DoktorPetr - 29.03.2016 Já, Mario, mical, miklik99, RyonekkiCZ, zuzkahenzlova, ldad, honza, doctor. Sem tam i jiné osoby. RE: Minecraft server (Aktuálně v provozu) - BatygameCZ - 29.03.2016 Páni....překvapivě kromě tebe nikoho jiného neznám RE: Minecraft server (Aktuálně v provozu) - RayCode - 30.03.2016 Kokos, jsem prošvihl Velikonoční event "Sem tam i jiné osoby" ....Tam taky patřím, dneska se možná zastavím, jestli budu mít náladu na Doktora RE: Minecraft server (Aktuálně v provozu) - blesk1j_CZ - 31.03.2016 Musim řict že se mi stejská. Vim Petře že kdybych tota nanapsal že by si odpovělel tak přijť. Už měsíc bydlim u. babičky. Takže bez internetu a bez PC. Chodim na veřejnou wifi v žamberku u Divišova divadla. Tam rad zavitam na mumble. Jo a furt mam ten starej mobil. Až se zkutečně vratim tak to bude stát za to. RE: Minecraft server (Aktuálně v provozu) - TheRacet - 10.04.2016 Nedávno jsem pročišťoval disk a našel jsem zálohu ještě starého dobrého Bronies serveru. Ješte jsem to nesmazal.. RE: Minecraft server (Aktuálně v provozu) - DoktorPetr - 10.04.2016 Twl já ani už nevím, k čemu ta záloha byla. Pokud jsem u ní neřekl, že nám jednou vydělá miliony, tak jí můžeš smazat nebo udělat bůh ví co Klidně ji někam hoď a pošli link a já ji na serveru zkusím RE: Minecraft server (Aktuálně v provozu) - TheRacet - 19.04.2016 Další perla CHUDÁK |