Bronies.cz
Azazel se snaží kreslit - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba)
+--- Fórum: Obrázky (https://bronies.cz/Forum-Obrazky)
+---- Fórum: Tvorba členů (obrázky) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-obrazky)
+---- Téma: Azazel se snaží kreslit (/Vlakno-Azazel-se-snazi-kreslit)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: Azazel se snaží kreslit - AzazelCZ - 06.12.2012

Tak jsem zkusil udělat něco podle fotky a vzniklo tohle Twilightsmile (není to nic tak úžasného ale jsem s tím docela spokojený Twilightsmile )....... Jinak foto podle kterého jsem to dělal dodám popř. dodatečně (moc by to upozorňovalo na chyby Rainbowlaugh )
[Obrázek: wolf_by_azazelcz-d5n90wz.jpg]
A pak jedna maličkost (na ty lidi jsem se pořád moc nedostal ale materiálů mám už dost)
[Obrázek: a_little_thing_by_azazelcz-d5n90br.jpg]

Od pony tvorby jsem si dal pauzu páč vše co jsem udělal skončilo roztrhané v koši….. Čím víc se snažím udělat něco pořádýho tím je to horší Unsuresweetie… no tak já nevím Unsuresweetie

RE: Azazel se snaží kreslit - Baterka - 06.12.2012

člověk eh . ale pes se ti docela povedl ! jet tak dál Rainbowlaugh

RE: Azazel se snaží kreslit - AzazelCZ - 06.12.2012

Člověk byl spáchaný narychlo když jsem včera čekal na zavíračku v práci a nudil jsem se Rainbowlaugh...... Dík vážím si toho Twilightsmile jen je škoda že to měl být vlk Rainbowlaugh

Dnes jsem ještě udělal tygra Twilightsmile.... Zítra to jsem dám...

RE: Azazel se snaží kreslit - Antošík - 06.12.2012

Vlkopsík je pěknej, já myslim, že pomocí kreslení ostatních zvířat se naučíš i poníky Pinkiesmile

RE: Azazel se snaží kreslit - AzazelCZ - 07.12.2012

Pravda že jsem se na to tak nedíval ale i to je možné Twilightsmile hlavně je to pro mě něco nového (jiný styl, postupy atd.) a to mi může pomoci v mnoho věcech včetně poníků Twilightsmile..... ale už plánuji i real pony v podobným stylu Twilightsmile

RE: Azazel se snaží kreslit - Antošík - 07.12.2012

Určitě. Já se taky snažim experimentovat co jen to jde - třeba občas kopíruju styly jiných autorů a zamýšlim se, proč to tak dělaj, jak to dělaj ... něco z toho mi utkví v paměti a občas to použiju no Pinkiesmile

Od jiných autorů kopíruji nerad ale i přes to sem tam udělám a popř. nenápadně použiji nějaký ten prvek Unsuresweetie Rainbowlaugh .... No ale což. co je dnes originální?... Vlastně nic... skoro vše už bylo vymyšleno........
Já se snažím učit jak to jen jde a doufám že se k něčemu vypracuji ale Pořád se označuji za amatéra a začátečníka ale vidím už nějaké pokroky Twilightsmile což mě těší .....

Tak tady je ten slíbený tygr Twilightsmile ale zas tolik se mi nepovedl Unsuresweetie
[Obrázek: DSCF2212.JPG]
No ještě udělám ty real pony a pak zkusím udělat nějaké MLP dílo Twilightsmile

RE: Azazel se snaží kreslit - Zmok - 07.12.2012

Dobrej tygr! Ty zvířata ti jdou. Chtělo by to jenom pečlivějc měřit proporce. Několikrát si to zkontrolovat než přitlačíš na tužku, podívat se na to třeba z různejch úhlů, dát si papír do větší vzdálenosti. Blbý proporce dokážou zkazit i jinak povedenej obrázek, to znám moc dobře z vlasní zkušenosti :-)

Zkus ty lidi kreslit stejně jako ty zvířata. Mně třeba pomohlo zapomenout na oči, nos a pusu a jak se schématicky zobrazujou. Zaměřit se na tvary a světlejší a tmavší plochy, bez výraznejch obrysovejch čas. A taky to nesmí bejt moc malý.

Děkuji moc Twilightsmile… Ty proporce se mi odhadují špatně a když mám předlohu na displeji o velikosti cigaretové krabičky tak mi to taky zrovna moc nepřidá Rainbowlaugh……
No možná by pomohlo kdybych to nekreslil tak zbrkle a rychle ale to je právě to co mi baví Twilightsmile a taky možná proto to vypadá líp že si s tím tolik nelámu hlavu Ajsmug

Na ty lidi jsem se ještě pořád nedostal ale zkusím to jak říkáš Twilightsmile

EDIT: předloha byla fotka ne obrázek či kresba