Festival fantazie 2017 - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Uskutečněné srazy (https://bronies.cz/Forum-Uskutecnene-srazy) +---- Fórum: Srazy pod záštitou Bronies.cz (https://bronies.cz/Forum-Srazy-pod-zastitou-Bronies-cz--69) +---- Téma: Festival fantazie 2017 (/Vlakno-Festival-fantazie-2017) |
RE: Festival fantazie 2017 - Corwin - 29.06.2017 (29.06.2017, 00:22)Jamis Napsal(a): Chápu to tak, že výzdoba, věci na workshopy, kabely a další "maličkosti", které tu kolem vidím, se jako liniové věci nepočítají ale třeba se pletu a zastavíš se tu pro ně ty. což mi připomíná, jak jsem rád, že organizace FF jde nakonec mimo mě (už by to bylo vážně moc). O.o Tom k nám dnes dopoledne přijede a věci si vezme. Moc nechápu, proč jej kritizuješ, když sám na dalším řádku přiznáváš, že nemáš dostatek informací a vlastně nevíš, jak to je. Tom to má velmi dobře zorganizované a domluvené a ty máš hromadu komunikačních kanálů jak se zeptat na stav. RE: Festival fantazie 2017 - a10 - 29.06.2017 Je osm ráno a já furt nemám jiný způsob jak se sbalit, než na Krajkhoura. RE: Festival fantazie 2017 - Aya Yai - 29.06.2017 Je deset hodin ráno. Sedím v práci. I zítra touto dobou budu sedět v práci. Teprve až nastane podvečer, vydám se pomalu směr Chotěboř; přestože nemám sbaleno ani ň, panika se odmítá dostavit. Na tu bude čas až zítra - pokud vůbec. RE: Festival fantazie 2017 - a10 - 29.06.2017 20 minut do odchodu, sbaleno ~80 %. RE: Festival fantazie 2017 - Melgarh - 29.06.2017 London heathrow letiste, odbaveno, Katsu beef curry a Asahi pivo na cestu, nervozita neni pac unava, Walking dead S07e12 RE: Festival fantazie 2017 - Quint-t-W - 29.06.2017 (28.06.2017, 22:08)Jamis Napsal(a): @Kája: konečně se budeme moct zabývat otázkou, zda je na FF lepší to vedro, co nás sužuje rok co rok, nebo - jestli ta předpověď vyjde - letošní chladné počasí Ono i loni bylo chladněji než ty roky předtím, to byly skutečně neskutečné pařáky. Jestli tento trend bude pokračovat, budu jen rád. Každopádně ano, dejte pozor a nepodceňujte pokles teplot, nechcete přece zasít kriplcony. RE: Festival fantazie 2017 - Jamis - 29.06.2017 (29.06.2017, 07:37)Corwin Napsal(a):(29.06.2017, 00:22)Jamis Napsal(a): Chápu to tak, že výzdoba, věci na workshopy, kabely a další "maličkosti", které tu kolem vidím, se jako liniové věci nepočítají ale třeba se pletu a zastavíš se tu pro ně ty. což mi připomíná, jak jsem rád, že organizace FF jde nakonec mimo mě (už by to bylo vážně moc). Corwin the Triggered Já ho nekritizuju, to byla odpověď ve stejném duchu, jako se ptal Tom - zkus si to přečíst. Taky mi mohl napsat tou "hromadou komunikačních kanálů", ale napsal sem, tak jsem napsal odpověď tady vzhledem k tomu, že se bude jednat taky o věci mj. u mě v pokoji uskladněné, tak mě to tvrzení zarazilo (v kombinaci s tím, že se u nás dneska bude stavovat ještě jedno auto až odjede vlacon a vy všichni s ním a vyzvedávat další věci, takže řeším klíče atd.). Když se u nás Tom ráno spawnul, bylo to pro mě překvapení a vysvětlilo to onu poznámku. No big deal. Anyway... věci Tomovi ráno předány, druhá výprava nechť se prosím staví u mě v práci pro klíče a než tu zas vzniknou nějaké dohady - jsme domluvení a píšu to sem jenom proto, že je imho dobrý nápad napsat veřejně některé ukázky z toho, jak celá akce probíhá "za oponou". Zeď mezi organizátory a účastníky radši bourám, než bych přidával cihly. RE: Festival fantazie 2017 - ithil - 29.06.2017 12:00 Sedim u Corwina v pokoji s barvou na hlavě. Je mi tak blbě jako mi bývá na konci FF. Přemýšlím o koupi velkého balení ibalginu s sebou. Taky leje jak z konve a pražští řidiči evidentně neumí jezdit v dešti, takže město je nelítostně ucpaný. Jsem zvědavá jak dlouho pojedu pro dokoupení posledních věcí na cosplay a kdy se dostanu domu. O tom, že bych se na FF dostala jindy než hluboko v noci jsem už přestala snít. Trochu vám co jedete vlakonem závidím společný zážitek. Asi to díky dešti bude skutečně zajímavé. RE: Festival fantazie 2017 - Tom0147 - 29.06.2017 Když zákulisní pohled: A to tam jsou zatím jen věci, co byly u Jamise. Prakticky jsem ještě nazačal nakládat. RE: Festival fantazie 2017 - sc@lix - 29.06.2017 Tak ostravská výprava o počtu jednoho Broniho, je úspěšně na cestě. Ithil to si děláš srandu, že v Praze tak prší. Já jedu z Bohumína v kraťasech a sandálech. 😀 Odesláno z mého T02 pomocí Tapatalk |