![]() |
Czequestria 2019: Ancient World - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Srazy pod záštitou Bronies.cz (https://bronies.cz/Forum-Srazy-pod-zastitou-Bronies-cz) +--- Téma: Czequestria 2019: Ancient World (/Vlakno-Czequestria-2019-Ancient-World) |
RE: Czequestria 2019: Ancient World - Mácaman - 13.09.2019 450 to je sila ![]() ![]() Czequestria 2019: Ancient World - TechnikTomCZ - 13.09.2019 @Jamis těším se na další ![]() Jinak taky super velké číslo ![]() Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk RE: Czequestria 2019: Ancient World - Barpy - 13.09.2019 Wow, to je ale číslo! Super! ![]() RE: Czequestria 2019: Ancient World - DanyB - 15.09.2019 450 účastníků. ![]() RE: Czequestria 2019: Ancient World - Frolda - 16.09.2019 Jestli se tak moc těšíte na příští akci, můžete už teď začít šetřit. Vyhlašuju proto šetřící challenge - každý týden kilčo bokem, pak zbyde nejen na základní lístek a na stopa na akci, ale i na dva rohlíky k jídlu! RE: Czequestria 2019: Ancient World - Jamis - 16.09.2019 Statistika návštěvnosti je skutečně hodně povzbudivá - díky tomu jsme si letos mohli dovolit věci, které by v minulosti moc nešly (např. VA, která se podílela na originálním znění, lepší technika atd.) ![]() Obvykle mám trochu problém, co říci lidem, kteří se ptají "Kolik nás bylo", protože těžko říct, koho všechno tím myslí - takže letos máte trochu detailnější statistiku, ze které si můžete udělat přesnější obrázek o počtech lidí. RE: Czequestria 2019: Ancient World - Wrench - 16.09.2019 Každopádně moc děkuji že jste přemluvili Prince ![]() RE: Czequestria 2019: Ancient World - Birdybird - 16.09.2019 Děkuju za Czequestrii. Stálo to za to, i když jsem poznal jen pár nových lidí. (Na druhou stranu na mě někteří lidé zapůsobili, abych taky po dlouhé době udělal něco kreativního. ) Na málokterém sraze se znovu potkám s tolika lidma a s některými se i celý rok běžně nevidím. Proto chci poděkovat všem, co se na Czequestrii podíleli. Vytváříte příležitost na to, abychom se spolu všichni setkali. Páteční LARP po Praze byl i přes menší chybky super. Program se mi taky líbil. Elley Ray je pro nás velký úspěch. A taky se nám podařilo seznámit s fanoušky další českou dabérku, čehož si cením. Nezažil jsem MLP kvíz na FF a myslel jsem si, že bude těžší ![]() Jinak ale doufám, že se s váma potkám i před další Czequestrií, na kterou se těším. RE: Czequestria 2019: Ancient World - Jamis - 30.09.2019 Czequestria 2019: A jak se líbila vám?
Co bylo nejtěžší na plánování návštěvy? Stála letošní Czequestrie za to a líbila se vám? Chtěli byste se znovu zúčastnit? Každý rok se snažíme Czequestrii alespoň trochu vylepšit – ostatně, to je jedna z nepsaných organizátorských povinností. Děláme ale změny tím správným směrem? To je otázka na všechny účastníky, kterou nám můžete pomoci zodpovědět! Takže… i letos jsme připravili průzkum, ve kterém můžete povyprávět o svých zkušenostech z celého conu a poskytnout nám zpětnou vazbu: co se vám líbilo a co bychom naopak měli zlepšit, abyste si Czequestrii mohli ještě více užít! Předem děkujeme za vyplnění účastnické ankety Czequestrie 2019!
RE: Czequestria 2019: Ancient World - Wrench - 30.09.2019 Vyplněno ![]() |