RE: Hodnocení podpisů. - someone - 28.01.2013
Já vím, že bych pít neměl... ale..... vodkku už jsemm pil...
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Dumbass_CZ - 28.01.2013
Mno, když už jsem opět trošku začal s RAPE sezónou, tak proč nerecyklovat můj starý, krásný, milý avatar ?
PS: Avatarů mám ještě 63 do zásoby, ale jak už jsem s těmi vectory začal, budu je používat jen občas
RE: Hodnocení podpisů. - Hotsteppa - 28.01.2013
Pravdivý podpis, Azu... Tiež si myslím, že keby som nepadol a keby mi v ceste nestáli kadejakí ignoranti, egoisti a iné "dobré duše", nebol by som tam, kde som teraz.
someone: Korpiklaani?
RE: Hodnocení podpisů. - KovisCZ666 - 28.01.2013
jééééj korpiklani
RE: Hodnocení podpisů. - Deeter Spirit - 28.01.2013
Hotsteppo, takže :
Nihilista - nevím co to je
Fluttershy fan - Kdo by nebyl
Flegmatický cholerik - tebe bych asi naštvat nechtěl
INFJ - samej případ jako u Nihilisty
RE: Hodnocení podpisů. - Tuxik - 28.01.2013
No když už jste zmínili tu vodku, tak si jednu společně dáme ne?
RE: Hodnocení podpisů. - Azuliana - 28.01.2013
INFJ je jeden z osobnostních typů podle MBTI (Myers-Briggs Type Indicator), jeden z nejoblíbenějších psychologických dotazníků k určení povahy a temperamentu člověka)
Nihilismus-filozofický směr, jeden z proudů anarchismu, popírající téměř vše. Nihil v latině znamená "nic", takže hlavní tezí je něco ve stylu "nic nemá význam"
RE: Hodnocení podpisů. - KovisCZ666 - 28.01.2013
aha tak ted vím zase víc
Azuliana: hlavnê Tuxi
RE: Hodnocení podpisů. - Azuliana - 28.01.2013
Tak zrovna s Myers Briggsovým testem mám jako bývalá studentka psychologie poměrně široké zkušenosti, včetně praktické, kdy jsme ho vyplňovali a vyhodnocovali v cvičení ze Základů psychologie. Je pravda, že co se temperamentu týče, je jeden z nejrozsáhlejších a nejpřesnějších, protože právě pokrývá i přesahy mezi temperamenty.
RE: Ohodnotte avatar nad vami - KovisCZ666 - 28.01.2013
je prostê krásnej
|