Anketa - zaměstnání členů - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Anketa - zaměstnání členů (/Vlakno-Anketa-zamestnani-clenu) |
RE: Anketa - zaměstnání členů - Nasut - 24.06.2013 Rwakk: změnit práci RE: Anketa - zaměstnání členů - Rwakk - 24.06.2013 Rád bych ale nevezmou mě jinde RE: Anketa - zaměstnání členů - Hotsteppa - 24.06.2013 (24.06.2013, 00:01)Azuliana Napsal(a): Pokud děláš roky jednotvárnou, většinou manuální práci, tak blbneš. Teď to nemyslím jako srandu, ale jako (hodně zjednodušený) fakt... Azu, A čo sa mňa týka, zatiaľ som študent. RE: Anketa - zaměstnání členů - Dreit - 24.06.2013 (23.06.2013, 23:55)Mr.Desolator Napsal(a): Jistě, že je to normální, zvlášť pokud jsi inteligentní člověk (soudě podle tvých postů na foru mám dojem že ano). Většina lidí je blbá jak tága a vzdělanost má s inteligencí společného méně, než by člověk hádalDěkuji mnohokrát (24.06.2013, 00:01)Azuliana Napsal(a): Pokud děláš roky jednotvárnou, většinou manuální práci, tak blbneš. Teď to nemyslím jako srandu, ale jako (hodně zjednodušený) fakt...S tím souhlasím. Naštěstí v dílně toho děláme víc, podle toho co je zrovna potřeba - pájení, míchání epoxidu a zalívání přístrojů, nahrávání programů do přístrojů,....a samozřejmě i opravy, takže je potřeba i schopnost pochopit schéma a vytipovat si místa, kde by mohly být problémy Je to kombinace manuální práce a práce hlavou, takže ideál. A aby toho nebylo málo, tak si pro sebe ve volných chvílích čmárám diagramy a schémata (24.06.2013, 00:55)Hotsteppa Napsal(a): Riaditeľa danej firmy poznám vďaka nášmu spoločnému známemu a slušne povedané, je to kus vola (keby som sa vyjadril normálne, asi riskujem ban za vulgarizmy), ktorému sú zamestnanci ukradnutí.Osobně si pod ideálním ředitelem představím člověka, co jednou za čas (třeba 1x měsíčně na týden) opustí svoji kancelář a jde pomáhat do výroby jako normální dělník. Díky tomu by nemusel ztrácet přehled o tom, co jeho podřízení dělají, mohl vznášet a přijímat návrhy na zlepšení, řešit problémy o kterých by se jinak ani nedozvěděl,... Bohužel takových bude asi jen ubývat RE: Anketa - zaměstnání členů - Mr.Desolator - 07.09.2013 Jak to tak čtu, tak řidič kamionu jsem tady asi jedinej, což? Spadá to v anketě do opovrhované manuální práce nebo už pod "jiné" ? RE: Anketa - zaměstnání členů - niemand - 07.09.2013 A čim jezdíš, jestli se můžu zeptat? RE: Anketa - zaměstnání členů - Mr.Desolator - 07.09.2013 Jezdil už jsem s lecčím, ale u současného zaměstnavatele střídám Renault Premium/Magnum s návěsy zn. Berger, všechno třístranné shrnovačky. Což mi připomíná, že se za chvíli uvolní (personální změny) největší perla ve firmě, a to Renault Magnum Legend, jeden z dvou kusů v republice. Mám na něj zálusk, ale sám moc neveřím tomu, že mi ho šéf natrvalo svěří Truck just for fun je sice zábavná představa, ale o praktičnosti ani řeč RE: Anketa - zaměstnání členů - Hotsteppa - 07.09.2013 RE: Anketa - zaměstnání členů - Azuliana - 07.09.2013 RE: Anketa - zaměstnání členů - niemand - 07.09.2013 OT: |