A jaké je vaše PC? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry) +--- Téma: A jaké je vaše PC? (/Vlakno-A-jake-je-vase-PC) |
RE: A jaké je vaše PC? - Bouri - 03.09.2014 Tobě jako 13letému se ty Win8 možná zdají super, ale pro ajťáky, správce, moddery atd. je to spíše utrpení - nikde nic nejde pořádně nastavit, jedna věc se hledá půl dne (no uznej, jak dlouho jsi poprvé hledal tlačítko Vypnout? já asi hodinu) atd. A designově se to vrátilo o 20 let dozadu - proč když bylo všechno tak pěkně zakulacený a mělo příjemné barvy, je najednou hranaté a má to jednolitou vyblitou barvu? Promiň, ale pro nás starší a zkušenější to není operační systém, ale bastl. Informace z druhé ruky (tedy písemně neověřené) - hlavní vývojář Windows 8 dostal v Microsoftu vyhazov. RE: A jaké je vaše PC? - Aldar - 03.09.2014 Taakže, mám druhý, pracovní, notebook, který jsem dostal od místního bronyho po delší době trápení se s mojím starým notebookem [odešla obrazovka... a po výměně drátu i obrazovky došlo na to, že je to nejspíš MB, a to měnit nehodlám...], no, tak CPU: AMD Turion X2 [64-bit], takt 2,2 GHz dual-core GPU: ATI Radeon HD 3200 Disk: Western Digital 700GB RAM - 4GB DDR3 Zvukovka - HDA Intel, aktuálně se mi nechce hledat, jak zjistit větší detaily OS - OpenSUSE 13.1 {Linuxový distro} Na práci úžasná mašinka, a po FF je i polepená poníky, dneska na něj učitelka řikala, že je to roztomilý RE: A jaké je vaše PC? - Lachtan - 04.09.2014 (27.07.2014, 14:33)niemand Napsal(a): OT Ano máš pravdu, apoň vím po jaké grafice se do budoucna dívat, díky za radu. RE: A jaké je vaše PC? - Divočák - 10.09.2014 Hmmmm, Huterene budu tě muset nějakým způsobem i když nevím jakým prostě trumfnout prozatimně mi tu sídlí dvě sestavy z toho jedna nekompletní a jedna fungující jo a ještě nemotorný noťásek s podpisem od Anneli, Eile, Perry, Yami a The Overmare Studios a je to trochu rozepsané tak SB RE: A jaké je vaše PC? - Monique - 11.09.2014 No já se toho stejně budu během ledna už zbavovat RE: A jaké je vaše PC? - Discordian - 11.09.2014 Á kolega s Y580. Jak dlouho ho už máš? RE: A jaké je vaše PC? - Monique - 13.09.2014 Skoro 2 roky RE: A jaké je vaše PC? - Discordian - 13.09.2014 A nezlobí? Kterou verzi máš? i5 nebo i7? Už ses dostal k čištění heatsinku? RE: A jaké je vaše PC? - Monique - 13.09.2014 Zatím nezlobí, mám i7 a heatsinku jsem se ještě nedostal, takže uvidíme, co mě ještě čeká RE: A jaké je vaše PC? - Fang - 13.09.2014 Mám taky IdeaPad Y580 (i7-3610QM + NV GTX660M), na vánoce to budou 2 roky. Ještě zhruba rok zpět sloužil jako ntb na denní nošení do školy. Pak víceméně byl doma a na menších akcích (LANky, Festival Fantazie apod..). Chlazení ok, pravidelně čištěno tak že chladič je průchozí. Občas mívám problém s automatikou u přepínání GPU Intel a NV kdy se samovolně přepne z NV na Intel dělaj to hlavně starší hry (řekl bych že je to problém s kompatibilitou Win 8.1). Co odcházi je akumulátor, ale to je bežnej jev u všech NTB. |